חלאה זכרית מכוערת

רק רציתי להגיד ש:

יצאתי לפני שנתיים עם בחור שלפי הספר הוא היה יכול להיות מוגדר "כחלאה", כי כבר בפגישה הראשונה הוא הסביר לי מה הוא בדיוק רוצה, אם לא הייתי חושבת על התוצאות מה היה יכול לקרות אילו הייתי ממשיכה לצאת איתו, אז הוא היה מקבל מה שהוא רוצה וגם אני, אלה שאני חונכתי לשמור על עצמי עד החתונה והוא לא קיבל את זה, הוא אמר שאני ילדותית ושעם כל הבחורים שיש היום אני כנראה אשאר נזירה עד יומי האחרון, ובחיים לא יהיו לי ילדים... אבל לי לא אכפת, אני מצפצפת על כולם. שכחתי לציין שאנחנו עובדים באותו מקום ושם הכרנו, אבל- אני לא חושבת שהוא חלאה אלה פשוט ילד וטיפש, והוא בעצמו עד היום מנסה לראות אם הוא יכול להשיג אותי, כי הוא מבין שהוא עשה טעות...אבל חוץ משלום, ומה נשמע? הוא לא יקבל ממני כלום, כי גם אם אני הייתי רוצה גם ממנו משהו, כל עוד ההורים שלי חיים זה לא יקרה...פשוט המצפון שלי לא נותן לי.

אנחנו מלמדים אנשים

כיצד להתנהג אלינו. ואת בתיאור שלך מספרת שלב שלא אהבת את ההתנהגות של הגבר שלא טרח לחזר אחחרייך את יורדת עליו ובעצם מספרת על התסריט הידוע מראש זה שהסכמת לו. גברים לא אוהבים בחורות שניתן להתייחס אליהם כמובנות מאליהם. גברים הם ציידים מטיבעים וכשהכול בא בקלות והם לא תריכים להשקיע הם לא מתאהבים. יש תהליך שגורם לגבר להשקיע ומה שאת עושה מסכיר את הסרט איך להבריח גבר ב10 ימים. יש בחורים טובים אבל הבעיה שהבחורות נמשכות לגברים הרעים המתעללים הסדרתיים עברייני האהבה אלה שלא מתקשרים בזמן לא מכבדים לא משקיעים הבחורים הטובים משעממים. אני בטוחה שגם הטובים מתחילים איתך אבל את לא רואה אותם מתעלמת הם יורמיים בעינייך לא מציתים את דמיונך לא מאתגרים. את רוצה טובים חכי לזה שיתקשר יום לפני ויזמין אותך למחרת , שישקיע ויתאמץ כדי להשביע את רצונך יש כאלה תפסיקי לדלג

sayler

New member
נשים נשים.....

למה אתן אוהבות לעשות רע לעצמכן? אני כבר יותר מ 5 שנים חוקר את הנושא ולא מצליח להגיע למסקנה, כנראה שבסופו של דבר זה גנטי ורק מתגבר עם הזמן. לא חשוב מה אתן חושבות ולא חשוב מה אתן חושבות שאתן רוצות, התת מודע שלכן רוצה ואוהב אחרת. זה פשוט לא יעזור, בנות נמשכות לטיפוסים הלא נכונים כמו שזבובים נמשכים לחרא. אין לי כוח לפרט כאן הכל אבל בואו נגיד שעשיתי מחקרים רבים ב 5-6 שנים האחרונות [אני בן 25]. אני ועוד קבוצה של גברים מהארץ ומחו"ל, רובם סטודנטים לפסיכלוגיה. מטרתנו היחידה הייתה לצאת עם כמה שיותר נשים, פשוט לצאת עם מלא נשים ואני מדבר על 30 מספרי טלפון בשבוע. 2-3 בנות בשבוע ואיתן בערך יציאה ל 5 דייטים במשך השבוע. דייטים מכל הסוגים, דייטים כפולים, משולשים...בנות מכל הסוגים...ובגלל שיש שותפים בעולם אז גם בכל הצבעים. יפניות, סיניות, אמריקאיות, אוסטרליות, אירופאיות וכמובן, ישראליות. ממש בקצרה, אנחנו ("השחקנים" כפי שאנחנו מכנים זאת), יוצאים עם מלא בנות ובכל פעם משחקים דמות אחרת, משדרים שפת גוף אחרת, משדרים מסרים וערכים לתת מודע בעזרת NLP (אין לי כוח להסביר את המושג). כל דייט מתועד, כל פעולה, הכי קטנה שאפשר להעלות על הדעת (שפת גוף, השיחות שמתנהלות, נשיקות, חיבוקים, סקס.. הכל) ובסופו של דבר כל דייט מפורק ומנותח מתחילתו ועד סופו על ידי קבוצה של לפחות 5 אנשים. אחרי כל דייט מסיקים מסקנות ובונים "שיטת עבודה" לדייט הבא עם אותה הבחורה. זה בערך מהלך החקירה שבמהלכה נאלצנו לעזוב נשים ולפגוע לפעמים ברגשותיהן אבל הכל למען המדע. עכשיו על קצה המזלג המסקנות, בטוח אני אשכח מלא דברים ולא אוכל להביע את עצמי כמו שצריך כי אני גרוע בזה. בנות אוהבות את הטיפוס המניאק. פשוט ככה. לא מניאק בצורה מוגזמת אבל בואו נגיד שהן לא אוהבות את הטיפוס שידאג להן, יקשיב להן, יהיה רגיש ויאהב אותן באמת. ככה זה. בכל פעם ששיחקנו את הבחור ה "מניאק", זיין, שהיה עם מלא בחורות בעבר, אחד שלא ממש שם על הבחורה, חיית המין שרעבה לסקס, ברוב המקרים [וכשאני אומר "ברוב" הכוונה היא למעט מקרים מוזרים מאוד עם נשים מתוסבכות ביותר] יזכה בבחורה. כששידרנו לבחורה ערכים ומסרים כמו סקס ומיניות לתת המודע ונתנו לה להרגיש שהיא בכלל לא מיוחדת ואנחנו בקושי שמים עליה ושמבחינתנו הפרס שלה זה אנחנו ושהיא צריכה לעבוד קשה על מנת לזכות בפרס הזה ול-א להפך אז כבר בדייט השלישי היא הייתה איתנו במיטה, מין סוער, והיא טוענת ש- "אתה הדבר הכי טוב שקרה לי". עמוק בלב היא גם יודעת שבסוף הוא יזרוק אותה כמו כלב והיא סתם תפגע אבל אין מה לעשות, ככה זה. הגבר המניאק זוכה בבחורה, היא נדלקת עליו ו"זורמת" איתו. עכשיו מה קורה עם הבחור הנחמד והאיכותי? תמיד נדפק בסוף. זה מתחיל יפה, אנחנו משדרים מסרים של אחד רגיש, שאוהב, שבאמת אכפת לו מהרגשות של הבחורה, שמקשיב לה ומבין אותה. לא ממהרים בכלל לסקס, האמת שקצת ביישנים ולא חוצפנים כמו ה"בחור המניאק" מלמעלה ולא מעיזים להשכיב את הבחורה על הדייט השלישי או השני למרות שבפנים אנחנו מתים לזה, אבל לא, לא משדרים את זה כלפי חוץ. [וזהו דפוס ההתנהגות של רוב הבחורים "הטובים" שהרבה נשים פה שואלות לאן הם נעלמו] אנחנו מכבדים את האישה, פותחים לה את הדלת לאוטו, מזיזים בשבילה את הכיסא במסעדה ולא חשוב מה, תמיד משלמים עליה בכל מקום. היא ממש יקרה לנו. הגבר המסכן הזה "הנחמד" כפי שאנחנו מכנים אותו, בסוף לא יזכה לסקס ולא לשום קשר רציני. תמיד אבל תמיד [טוב נו, חוץ ממקרים מאוד חריגים] הבחורה תסיים את זה ב "אתה מזה אחלה בחור. אבל בוא נהיה ידידים" או כפי שאנחנו מכנים זאת LJBF - lets just be friends . הבחור הנחמד מתוסכל, לא זכה לסקס, היא עזבה אותו אחרי תקופה קצרה והוא חושב לעצמו "למה? מה כבר עשיתי? האם זה איך שאני נראה? האם זה בגלל שלא הספיק לי כסף לשלם לה על הכרטיס לקולנוע? מה קרה? ". אותה בחורה תצא לפאב אחרי שזרקה את הבחור הנחמד, תפגוש כנראה בבחור "המניאק" תדלק עליו ותך יומיים-שלושה תגמור איתו במיטה. הבחור הנחמד ימשיך לנסות ורק מזל יעזור לו, בינתיים יד ימינו היא חברתו הטובה. הבחורה כביכול אוהבת את מה שהוא משדר, [הנחמד] כביכול זה מה שהיא מחפשת, מה לעשות שהרגשות והתת מודע שלה אומרים לה אחרת ובסוף היא עוזבת אותו. אחרי זה על אותו הבחור היא תגיד בפורומים "לא כולם חלאות, אני יצאתי עם כמה ממש 'איכותיים וטובים' ", מעניין למה זה תמיד בזמן עבר. הבחורה פשוט לא תמשך לבחור הנחמד הזה. היא אפילו לא תחשוב על סקס איתו. ויחסים בלי סקס מועדים לכשלון. בסוף נמאס לה והיא עוזבת אותו. לרוב, הם נשארים ידידי אמת, כנים אחד לשני ובעוד שבוע-עשבועיים היא תספר לו איך " חלאה גברית רצה ממני רק סקס [וקיבל] ובסוף זרק אותי כמו כלב, איפה הגברים הטובים?? " להזכירכם הבחור הנחמד היה בעבר דלוק על אותה הבחורה שכעת היא אפילו לא מייחסת אותו לגבר, היא תדבר איתו בפתיחות ואפילו תשאל אותו "איפה הגברים הטובים??" ,לא אירוני? ולמה זה קרה? כבר אמרתי, בגלל הערכים שהוא שידר לה בעבר, הוא שידר לה שהוא ממש רוצה אותה והיא חשובה לו ובלה בלה בלה...במקום לשדר לה שהוא מת שהיא תרכב עליו במיטה ושאם לא היא אז יש עוד 10 אחרות. ד"א המקרה הזה שהצגתי פה שיש בחור נחמד שנהיה ידיד של בחורה שבסוף נזרקת ע"י בחור מניאק וחוזרת לנחמד בשביל לשתף אותו, זה קרה לנו המון! כמובן שאנחנו מכוונים שככה זה יקרה. אני נגיד מגלם את הנחמד, הופך לידיד של הבחורה, אחרי כמה ימים חבר שלי הולך למקום שבו היא נמצאת בד"כ בתפקיד המניאק, מזיין אותה כמה פעמים, בסוף זורק ואז היא באה אליי בשביל לבכות. אל תחשבו שזה לפי מקרים מעטים, כבר הבהרתי בהתחלה, היו המון אבל המון נסיונות, בוריאציות שונות, אנשים שונים וכו'. ודפוס ההתנהגות היה פשוט זהה. תמיד אותו הדבר. זה פשוט הפך להיות מצחיק עם הזמן. כל הזמן אותו דבר וכל הזמן הבחורה נופלת בפח וכל הזמן הנחמד נדפק, פשוט ככה. מה שתיארתי פה זה ממש קמצוץ מכל הפרוייקט הזה שכנראה יהפוך לדוקטורט שלי, בעקרון התעסקנו עם מקרים הרבה יותר מסובכים, דפוסי התנהגות של הביצ'יות, מצבים שהידיד חוזר שוב ומשדר מסרים שונים, השפעות של עוד חבר כאשר יוצאים ל"ציד", התנהגות של בחורה בתוך קבוצה של בנות וכו' וכו'. לסיכום, מה שכתבתי לכם פה [לא האמנתי שאני אחפור כל כך הרבה] ישמע לרובכם מוזר, אבל לא. הכל אמיתי. ויש הרבה קהילות שעוסקות בזה בכל העולם, כולנו מקושרים ומשתפים מידע וממצאים כל הזמן. אין מה להתווכח איתי כי לא כתבתי דעה אישית. כתבתי עובדות- מה שקורה בשטח, שכל אחד יבין את זה איך שבא לו. אני מבקש לא להתווכח כי אין על מה. ולכל הבחורות שלא ממש מסכימות איתי, אין לכן ברירה, ברגעים אלה שאתן קוראות את מה שכתבתי התת-מודע שלכן קורן משמחה שסוף סוף מישהו אומר את האמת :) אם תסתכלו טוב טוב על העבר, על הגברים שיצאתם איתם, איך הם התנהגו? למה נמשכתם אליהם? איך זה נגמר? למה דחיתם גברים מסויימים? אם תהיו באמת אבל באמת כנות עם עצמכן ולא תאכילו את עצמכן בשטויות, תבינו שזה אמת. [למרות שממש קשה לעשות את מה שאמרתי כגע, צריך רמת חיבור חזקה מאוד עם תת המודע כדי לשחזר את הרגשות, המניעים והדחפים. (האמיתיים כמובן) ] שוב אני מבקש, בנות, אל תפתחו עליי במטר של הודעות ומחאות, אנא מכן, תחסכו את זה ממני. אני יודע שאתן חושבות שזה שטויות ושאתן שונות ושאצלכן זה לא ככה (ודווקא מבחינה מתמטית זה יכול להיות, אמנם חקרנו הרבה בנות, אבל לא את כולן ולכן אין לנו אפשרות להכליל ותמיד יכול להיות שפספסנו). הבהרה נוספת, לא מדובר אך ורק בבנות ממסיבות, כבר אמרתי "צדנו" בכל מקום אפשרי: באוניברסיטה, בספרייה, בקולנוע, במקום העבודה שלה, בקניון, בכל מיני מפגשים, בים .. חלק אפילו עם ישראליות שנפשו בחו"ל :)

הרענני

New member
../images/Emo22.gif סחטיין על התגובה המושקעת

ומוזר שלא זכית במטר תגובות ונאצות. נשמע מעניין. איפה אתה לומד, אם מותר לשאול? האם ניתן למצוא באינטרנט מידע על המחקר הספציפי הזה? אני מאד מקווה שלפחות חצי מהחוקרים הם נשים, או שבאו מחוץ לכדור הארץ
, אחרת יתחילו לצרוח פה שתוצאות המחקר אינן תקפות...

dotandvir

New member
אנחנו באמת רוצות להתקדם ...

קודם כל, סחטיין שעשית מה שמתאים לך ולא התאמת את עצמך לרצונות של הבחור שכנראה באמת רצה רק סקס (דבר לא פסול בעצמו דרך אגב). עד פה מגיע לך כל הכבוד והמשיכי כך, רק אם תתני מקום של כבוד לרצונות שלך גם אחרים יתנו להם מקום של כבוד. מכאן והלאה קשה לי להבין את הטיעון הלוגי שלך שכל הגברים הוזים וקשים ודפוקים. פגשת בחור שיש לו מטרה אחת בחיים, לך יש מטרה אחרת - שתיהן לגיטימיות ולא מצטלבות כרגע. קורה,מה לעשות? שותים כוס מים וממשיכים הלאה - באמת שאין צורך לעשות מכל הנושא דוקטורט או לפרש לפיו את כל המין הגברי. אל תעלבי ממנו, הוא כנראה לא שווה את זה. אולי הוא התקשר בהחלטה של רגע, אולי הוא היה קצת שתוי אחרי שהחברים ביקרו, אולי הוא היה בודד, אולי חרמן - מה שאני די משוכנע בו זה שאין עכשיו דיון באיזה פורום על הצד שלו של העניין. הוא כבר בטח מזמן שכח מזה וגם לך כדאי לעשות כך. קשר "רציני" או כמו שאני מעדיף לקרוא לזה - קשר שיש בו מחויבות - הוא דבר שלוקח לו זמן להיבנות אפילו אם שני הצדדים מאוד הדדיים בעצם הרצון שלהם לסוג קשר כזה (ובודאי שלא אחד לשני כל עוד שהם לא מכירים בכלל). לפעמים דברים כאלו מתחילים ב-5 דייטים עד הנשיקה הראשונה ולפעמים הם מתחילים בסטוץ שעושה טעם של עוד הרבה - היו לי מזה ומזה ואי אפשר להחליט מראש לאן ינטה הקשר הצעיר. מה שכן אפשר לדעת זה שאם בן אדם אומר מראש שהוא לא מחפש לא כדאי לחשוב שאולי הוא כן ואת תשכנעי אותו אחרת. אם שני הצדדים מסכימים על כללי המשחק כבר מההתחלה אפשר להמשיך בכיף והכללים תמיד נתונים למשא ומתן וכל דבר צריך לעשות רק בהסכמה הדדית. דותן

כל הכבוד

היי מה שלומך קודם כל? רציתי להגיד לך שאת ממש צודקת הסכמתי איתך על ממש כל מילה שרשמת. אני וחברה הכי טובה שלי פשוט טוחנת תשכל שאי אפשר למצוא אחד "נורמלי"....... עדיין ישנה בעיה שאנחנו הנשים הכי מקסימות בעולם ושתמיד נדע את זה שאנחנו שוות פי מיליון ממה שהם מתייחסים אלינו.....שלעיתים אנחנו רוצות את הבחור או את הגבר המזדיין עם הזין בין הרגליים שאנחנו שוכחות תפרטים הקטנים........ אני מאחלת לך שתמצאי ושכל המין הנשי נמצא את הגבר האמיתי בשבילנו........מבלי הצורך רק "להשכיב"אותנו או לפחות לנסות....... שיהיה חג שמח באהבה בר

belli80

New member
../images/Emo26.gif תפסיקו!!

תפסיקו "לחנך", אתן לא אמא שלהם. תפסיקו "לאלף" הם לא כלבים או סוסים בקרקס. תפסיקו להתחשבן, ותרימו טלפון מתי ואיך שבא לכן. תפסיקו להכליל, ואז תגלו שמולכן עומד בן אדם, ולא גדוד, ולא עדר, ולא סטריאוטיפ. תפסיקו לחפש למה "הם" לא, ותחשבו למה "הוא" דווקא כן. תפסיקו למצוא את כל הסיבות למה הוא לא בסדר ותעסקו קודם בניקיון פנים. די! כמה מהדברים שקראתי ממש מבישים, ונשמעים כמו קריקטורות של ילדות שמחכות לפנטזיית ילדותן שתתגשם. קחו את האושר שלכן בידיים. אף אחד לא אחראי עליו. אף אחד לא יידאג לו במקומכן. ואת האמת? אם תמשיכו בגישה הזו - לאף אחד גם לא יהיה יותר מידי עצוב אם לא תמצאו אותו בסוף היום.. אז הוא הרים טלפון באמצע הלילה כי הוא רצה להיפגש. נו ביג דיל. בא לך- סבבה. לא בא לך- אז מחר. להפוך את זה לנושא רווי שנאה וסטראוטיפים כזה... נו באמת!! אישה שצר לה.

רחלי ר1

New member
אני חדשה... ../images/Emo9.gif

שלום לכולם...
קודם כל,אהבתי את הכותרת... יש לי כ"כ הרבה לכתוב שאני כבר לא יודעת מאיפה להתחיל...
בקשר לתוכן עצמו,בתור פמניסטית... אני פשוט מסכימה איתך! מאיפה יש לבן אדם את הביטחון להתקשר אלייך ב - 23:30 כבר בדייט השני?!?! (לדעתי,אם הייתם יוצאים תקופה מסוימת אז זה היה בסדר...) בכל אופן... אני אמשיך להגיב כבר פעם אחרת,אני בשלבים להירדם על המקלדת...

ShekeL 90

New member
אני אגיד ככה

מצד אחד אני די מסכים עם הבחורה התלוננת, זה פשוט חסר טאקט להתקשר ב 11 וחצי בלילה ולהגיד שבא לו לראות אותה... וזה גם קצת...... פשוט לא יפה באופן כללי אם מישהו רוצה לעשות רושם טוב על בחורה או ההפך.... צריך להיות קצת מחונך בין אם הוא רוצה שיהיה וואן נייט סטאנד או משהו יותר רציני, צריך לתת את המעט הכבוד לבן אדם שאיתו את\ה רוצה קשר. מצד שני..... וזה בעיקר הפניה לבנות, אני מאוד מסכים עם ההודעה הזאת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=96805149 ולשאלה "איפה הבחורים הבאמת טובים?" אני פה, אבל את יודעת מה ? כשבחור באמת טוב ניגש אל בחורה להתחיל איתה כי היא מוצאת חן בעיניו, הבחורה משום מה הבחורות משום מה מסובבות את הגב. למה אתן הבחורות עושות את זה ? בגלל זה קשה היום להתחיל עם בחורה, כי למען האמת, אתן הבחורות לא יודעות מה אתן רוצות.

cottoneyejoe

New member
כי התרבות המערבית שקרנית.

מוכרת לנו פנטזיות בבקבוקי קוקה קולה עם ציור של ילדה בת חמשעשרה שליהק איזה בחור חסר טעם אחר.

היי כה ציפתי להיות,

את כל כך צודקת!! לפעמים אנחנו מתעלמות אומרות אולי זה רק ככה בתחלה אולי זאת אני שדפוקה וחושבת שמגיעה לי קצת יחס של כבוד שבאמת לא בא לי לשבת בבית ולחכות עד שהוא יזכור להרים טלפון ואז שהוא מתקשר ב 11 וחצי בלילה אחרי משחק כדורגל אני יקפוץ דום ולא תגידי לצאת ללכת אליו הביתה מה עשו איתי באצבע אני לא יודעת מה בא לך עכשיו ב11 וחצי בלילה בבית שלך?! נו באמת ואמרתי שאני לא רוצה להיכנס למיטה שאני בכלל לא מכירה אותו אז למה לא לכבד?! למה להשים זין להגיד אני מבין ובכל זאת לצפות ממני לקפוץ אליך הביתה באמצע הלילה?! את כל כך צודקת!!!

חח מגניב

לאאאאאאא דווקא אני מצדיק אותך בחיי כולנו מטומטמים חיחיחי אבלללללללל..........לא נשכח שאתן עשיתן אותנו כאלה מרוב שהתחרפנו ממכן אנחנו כבר לא יודעים איך לאכול אתכן הכי טוב לקחת את הבחור לתת לו ישור רציני כמו שאמרת מותק זאת אני זאת החבילה קח או עוף לפעמים אנחנו צריכים את הניעור הזה כמו שאתן צריכות את הניעור שלכן להתעורר ואגב... בחורים טובים נמצאים באופי ולא דווקא ביופי אממממ... ותקני אותי עם אני טועה אבל ... כולה דייט שני איך קבעת שהוא בחור טוב ??? לפי היופי ???? כי את האופי את בטוח עוד לא הכרת אבל עכשיו את מכירה לפחות חלקיק ממנו ותגידי תודה שלא את כולו :) יאללה יום מקסים עפתי לעבודדדדדדד

הזוייה

New member
רציתי לקום ולמחוא כפיים סוערות

לא בגלל המסר, בגלל התגובות. הנשים שמיד הוציאו פונפונים לעמוד לצידך, ואת הגברים שהוציאו את חרצובות הלשון הטובלות באש ותמרות עשן, כאילו מרטו פה נוצות של תרנגולת לכפרות. משעשע. לעסתי בשקיקה את הגמבה הטבולה בקוטג'. כל אחד מושך בצמות, כולם רוצים את אותו הדבר, אבל נעמדים על הרגליים האחוריות בגלל משחקי האגו. רק לא הבנתי על מה את מלינה. הכרת מישהו, זה לא שאת בתודעה שלו עשרים וארבע שעות ביממה. אז הוא היה ספונטאני, התקשר בלילה. מה יותר פשוט מלהגיד לא. דווקא בהפתעה יש משהו מרתק, כי היא באה ממקום חיובי. הייתה פה כוונה, גם אם היא לא בטיימינג הנכון. זה עדיף מאשר התעלמות טוטאלית. לא רואה בזה שום התנשאות, שום חוסר רצינות ותראי כמה פרשנויות שליליות לקחת ממשהו כה פעוט. אם תסתכלי על השאלה שלו באופן חיובי, תגלי שהעולם לא נחרב. החיים הם לא מערכת חוקים ונהלים כתובים, לעולם לא אבין את הרשימות הללו של עשרה חוקים לדייט או איך מתנהגים בפגישה.אם נתת לו גושפנקא להבין שמותר להתקשר אלייך כשאת כבר במועדון הכרית והשמיכה, אל תתפלאי שזה מה שהוא עשה. אנשים דינאמיים ויצירתיים ישברו כל מסגרת. אם את כל כך מאמינה באנשים, איפה ההזדמנות בדיוק שאת נותנת להם. ראיית העולם שלך מאד מכאנית ונשענת על ציפיות במקום שזה יבוא ממקום של הודיה, הכרה, שלמות עם מול מי שבכל זאת עשה לך נעים. גבר לא ינשק אישה אם היא לא תראה לו שהיא מוכנה שינשקו אותו. הכל מתבטא בסופו של דבר בשפת הגוף וסימנים מאד ברורים. את בת עשרים ושתיים, אם תמשיכי להלך בחיים לפי דעת הקהל, ההתניות החברתיות ורשימות מה מותר ומה אסור. ההנאה שלך תסתכם באפס. איך שתתנהגי לאחרים, כך הם יתנהגו אלייך. מאד פשוט. יש לך עוד עשור לפחות שבו תפגשי את כל הסוגים וכל המינים. את רק צריכה לבדוק עם עצמך, שלעולם לא תקבלי את הנסיך וויליאם, כי אין דבר כזה, בכל אחד יש פגמים. נ.ב מה זה איכותי, הקלישאה הזו עבשה כל כך, כמו המילה, רציני. האם איכותי זה אחד שהדביקו לו תו תקן ממכון התקנים. האם רציני זה אחד שמהנהן בהסכמה על כל משפט שני שלך ומרצה אותך. מכוון מטרה, מדוד, עושה צעדים מחושבים מראש. ומה זה גברים טובים, אלו שעושים מה שאת רוצה. אם שלושה חודשים יצא לך לפגוש גברים שלא ריצו אותך, כדאי שתעשי בדק בית עם עצמך, יש בהתנהגות שלך משהו סיסטאמטי שאת בוחרת את ה"גרועים" לפני שאת יוצאת בהצהרות עם מועצת המכלילים. נ.נ.ב המוסר השכל שלך הוא מוסר כליות. אין בו שום אחיזה למושא ללמידה. בדיסקוטק או פאב מן הסתם האלכוהול עושה עבודה של אי שפיות, ובמקומות כאלו לא שופטים אף אחד, זה רק בראש שלך כל הפחדים, מה יגידו אחר כך.

למעלה