חלאה זכרית מכוערת

וואו אני ממש מזדהה איתך

זה ממש נכון.. הגברים של "היום" מזלזלים, לא טורחים, לא יודעים לכבד בחורה... זה ממש לא כמו שהיה פעם, אולי בגלל שמין נהיה יותר "נגיש" בשבילם (ובזה אנחנו אשמות), אז הם באים מראש עם גישה כזאת - לא רוצה, לא צריך.. נעבור לבאה בתור.

את יודעת מה,

זו כנראה באמת אשמת הנשים. אבל אחרי הכל גם את בן אדם, ואם באותו רגע קשה לך לשלוט בעצמך והוא גם ככה לוחץ בכל דרך אפשרית, את יכולה להיסחף במשהו שהוא לא באמת מתאים ולא באמת הולם. את ידועת מה בעיה העיקרית פה? הם אומרים- אם היא לא תבוא, תבוא מישהי אחרת. זה נהייה כל כך זמין ואישה נהייתה כלום. אם לא היא, תהייה גוש בשר אחרת.

sweety75

New member
צודקת

זאת אשמת הנשים לכל דבר... את בעצמך הדגשת את זה שאם בחורה תופסת ראש בבאר מפרטלטת עם גבר ובסוף הערב הוא תוקע אותה אז אין סיבה שתיהיה לה ציפיה מימנו ליחס רציני... והגברים היום גם הרצינים פשוט התחילו להכליל את כולנו... הם זורקים חכה ואם נתפסת אז נתפסת סבבה. הרצינים עדיין קיימים ומחפשים אהבה אבל הם גם בדעה נכונה(אין מה לעשות זה נכון לחיים) שהחשוב זה להנות מדרך החיפוש כמו שאומרים (כמו שמפרשים את זה הבנים)לתקוע על הדרך מה שלא עושה להם את זה מעבר לחרמנות .. הרי כולם רוצים אהבה וקשר אבל זה הכל תלוי מי עומד מולם זה תופס לגבי הבנות גם ..הרי כל הבנות ביסודן מחפשות אהבה אבל יש את "הטובים מידי" שלא עושים לנו את זה
כולנו מכירות את זה ...(הכל הפוך) או ש"הוא לא הטעם שלי" (אולי בגלל שהוא לא מניאק). מה שעוד לא נכון זה למצוא גבר בבאר.. כולם שם במצב של אי שפיות (שתויים למוות אפילו הבנות) אז איך אפשר להיות שקולים בהחלטה (האלכוהול עשוה הרי חרמנות חבלז) ומתווסף לזה שהבנות בדיוק כמו הבנים בעלות צרכים אז בא לה ל"זרום" וזה מה שמביא את כל "הבעיות" לבחורות אחרות שבסך הכל מחפשות אהבה אמיתית ... כואב אבל כבר התחלתי לאבד אמונה שקיימת אחת כזאת.. (אתמול אמרתי לחברה בימנו אהבה זה רק בשירים)... ממש ניהיה קשה מיום ליום.. אני בת 31 ויש לי חברות בנות גילי ומבוגרות ממני שעדיין מחפשות אהבה ... לפני כמה שנים בימים שכן היתי "זורמת" זה היה אחרת אפילו לזרום זה היה באווירה של שנינו יודעים לאן הולכים ובכייף וזה לא היה קשר חד פעמי זה היה כמו לעשות ביחד ללא מחויבות .. היום רק מהמחשבה שהוא "יקבל" עושה לי רע (כי היום הוא איתך רק ללילה אחד למחרת מחפש כבר הולך לאחרת )... בשנים האחרונות התבגרתי ואולי הפכתי למעט שמרנית ואז אני אומרת לעצמי בלב: "אני לא אתן לו כי הוא מחפש רק סקס" ומה שיוצא זה שאני נשארת לבד ...
עצוב שהמצב רק מחמיר... ולא נראה שיש לו פיתרון הדרך היחידה שנשארה להכיר דרכה זה דרך חברים ומשפחה... אפילו באתרי ההכרויות יושבים הרבה ש"שמשחקים אותה מחפשים משהו רצינים" תחת כותרת מוסבת של "מחפש אותך" וכל הבלה בלה האלה ...ברור שאני יודעת מי משחק ומי לא (הם לא יכולים לעבוד עליי) אבל זה עצוב.. רק נותר לומר מקווה שיהיה טוב ... ושיהיה לכולנו בהצלחה

RVD18

New member
חלאס כבר עם ההכללות

אין בחורות שלוקחות גברים כמובן מאליו? יש ויש.

תודה על גילוי הלב,אך יש גם די הרבה-

בחורים שלא נוהגים כפי שהבחורים שפגשת נהגו כלפייך.ובהתחשב באלה רצוי לא להכליל. וכמו שאת בוחרת..אכן הכי טוב לעוף ולא לקחת חלק בסטטיסטיקה של אלה בחורים המקבלים אותך כאופציה נוספת ללילה.

תקשיבי לי טוב!

את צריכה להיות קשובה לעצמך!!!!לכי לפי הרגש.לא סתם תכונתה של האישה זה רגש.ואילו של הגברים זה השכל.לכן .לכי בעקבות הרגש הנשי שאת חזקה בו.

Michali17

New member
שמעי

כמו שכבר אמרו לך בחור שמתקשר ב11 וחצי כדי לקבוע פגיש אצלו בבית ועוד שאת תבואי מרמזת רק על משהו אחד. אז טוב שלא נפגשתם. בעסה שהיו לך דייטים שלא הצליחו אבל מכל דייט את לומדת משהו... קחי את זה בקלות, יש מלא בחורים חמודים ומכבדים, זה הכל תלוי גם בך. בכמה שאטת משדרת בטחון, ומשרדת מה שאת רוצה וצריכה
הכותרת הצחיקה אותי ברמות

גם נשים יש כאלה

וכן, אני מסכים שזה מביע על זלזול. זה לא בקטע של "חלאה זכרית" זה מישהו שמזלזל. יצאתי עם מישהי, שאחרי שהייתה מסיימת את ענייניה (לפעמים אפילו אחרי 12 בלילה) הייתה רוצה שאני אסע לקחת אותה. ואם אני חלילה עייף, הייתה שולפת את הקלף של: "לא חשוב לך שניפגש היום?" וזה לא שהיינו זוג, רק יצאנו ביחד.

yaronyy

New member
גם בנות כאלו לא חסר, בעיקר בת"א..

ואני יכול לנחם אותך שככל שגילך יהיה מופלג יותר, ככה זה בולט יותר.. גם אצל נשים וגם אצל גברים. אין ערכים, אין תום, הכל סקס זול ותו לא.. כן, גם אצל התל אביביות הפסיכיות שגרות כאן לרוב, וזה רק משתבח עם הגיל.. (בהכללה גסה,ויסלחו לי היתר.)...

אתה לגמרי צודק

כנראה שבגלל זה הבחורים מתנהגים ככה... למה להתאמץ אם יש בנות שלא חשוב להן לקבל יחס של כבוד מינימלי וימכרו את עצמן בזול, גם אני לא הייתי מתאמצת....

yaronyy

New member
נכון, אבל לא מדויק..

גברים שמתנהגים כך לנשים עושים זאת משום שזהו האופי שלהם קודם כל, ורק לאחר מכן משום שיש כאלו שמאפשרות להם להתנהג ככה.. זה לא אומר שכל הגברים מתנהגים ככה, גם אם יש להם אפשרות להנתהג כך. לא כל הגברים מעוניינים אך ורק בסקס, ולא כולם יתייחסו כך לנשים. מצד שני גם נשים מתוסבכות וזולות אשר אינן מעוניינות במשהו רציני אינן עושות זאת רק בגלל ש"אפשר" אלא בעיקר משום שזהו האופי שלהן. וכפי שכתבתי, ככל שגילן גבוה יותר, כך הבעיה עמוקה יותר. (שוב, בהכללה גסה ויסלחו לי כל השאר..). או משום שהן נהפכו לכאלו במרוצת השנים שבהן חיו לבד, או שאלו אותן בנות שנותרו רווקות בתל אביב, או שילוב קטלני של השניים.. אכן, נושא מעניין למחקר מעמיק..

יש משהו במה שאתה אומר אך-

שוב זה אינדבידואלי מאדם לאדם. וכאשר גבר מזמין בחורה חדשה ונחמדה לדייט הוא צריך להפריד אותה מכל המשתגלות שפגש קודם לכן, לא הוגן לתת לה יחס של "עוד אחת" בגלל כמה בחורות שבאו לו בקלות.

Joylc12

New member
"ככל שגילך יהיה מופלג יותר" ...?

הלכתי כנראה לאיבוד... אני לתומי חשבתי שזה הפוך ככל שמתגברים (או מזדקנים) יש יותר ערכים, יותר חום, ויותר מחשבה על מקום שקט לעצמות הזקנות שלי. (הורדתי בכוונה את התום- כי זה באמת הולך לאיבוד). אז ממרומי הגיל שלי וממרכז תל אביב אני רוצה רק לציין , לעניות דעתי : מי שמצלצל אלי באחת עשרה בלילה ומבקש שאבוא אליו- רוצה סקס. לי אישית זה לא מתאים ויש לי חברה שלפעמים זה מתאים לה -אבל הבחור יצטרך לגרד את עצמו ולהגיע אליה עם בקבוק יין. אם כבר -אז כבר.

yaronyy

New member
אז זהו, שכנראה שלא...

לצערי, כמו שזה נראה לפי המדגם שנאלצתי לערוך (מדגם בלתי מייצג בעליל, ועל אחריות המשתמש בלבד) יחד עם התום נעלמת גם הסבלנות למישהו נוסף, הרצון להשקיע (או ליתר דיוק היכולת להשקיע) והיכולת להיות מרוכזת במשהו אחר מלבד עצמך (וברוב המקרים בת"א גם בחתול או בכלב..).. עצוב, אבל כאמור או שזה מה שנשאר אחרי שטובות הלב הערכיות והאיכותיות התחתנו מזמן, הוא שהרווקה התל אביבית הממוצעת נהפכה לכזו עם הגיל עם השנים.. ושוב, כאמור בהכללה גסה ולא מחייבת ותיסלחנה לי כל השאר.. ולעניין עצמו, אכן, מי שמתקשר בשעה 11 בלילה ומציע לך לבוא לדירה שלו באמת לא רוצה כלום חוץ מסקס, ואני מאמין שאין מישהי שבאמת משלה את עצמה שזוהי לא טיב ההצעה...

יש לי עצה!

א` לא משנה איפה הכרת אותו תמיד תשחקי אותה קשה להשגה, ב` תמיד תראי לו שאת מעליו ותזכירי לו שאת ילדה גדולה (רצוי אישה) ותנסי להראות שאת מגלת עתידות נגיד כשירצה להיפגש איתך תאמרי לו נו ואז מה? בסדר נגיד שהיינו בפאב ונגיד שבאתי לדירה שלך ונגיד שעשינו אחמ... (סוג של שיעול)סקס, ואז מה יצא? תאמרי לו בציניות אני מוכנה לצאת איתך רק בתנאי שלא יהיה לזה שום קשר לסקס סקס יהיה בזמן ובמקום המתאים וכל פעם כשהבן זוג ינסה לנשק אותך אל תיזרמי תשחקי אותה אהבלה כאילו יצאת עם דיויד בקאהם לפני כן, ובטח שאת צריכה לשים קילו איפור מייקאפ, בקיצור תעשי עליהים פוזה של מליון דולר, כי על פי סקר שאני ערכתי בנים חולים על בנות שעושות פוזות, אההה... ואם מנייאקים מזיזים לך אז שכחי ממה שאמרתי כי את לא אמורה להשפריץ לכיוון שלהם... וסתם שתדעי שכל הבנים במועדונים זה אך ורק בקטע של סקס... את היפים והאמיצים תוכלי למצוא בפאבים וברים... המשך לילה מקסים!

krj

New member
יורדים נמוך למען דייט...

כל אחת/אחד וגבולותיו !אפשר לפטפט עד השעות המאוחרות בלילה... ואף להחליט לצאת לאכול בייגלה ב 5 לפנות בוקר. זהו ענין אחר. אך שהוא מתקשר ב 11 ,אולי כברירת מחדל.... אז בהחלט ראוי לדרוש יחס יותר גבוה. אני חושבת שגברים רבים היום מתיחסים נמוך כי יש גם נשים שיורדות הכי נמוך שאפשר למען דייט!!! צר לי לומר אך זה כך! אתמול נכחתי בשיחת טלפון שניהל חבר צפוני עם אשה מת"א שניסתה לשכנע אותו להפגש עימה. נסיונות פאתאטיים ממש שהאחרון שבהם היה : יש לי דרכון אמרקאי !!!!
נו באמת?? אז שהם לא יתקשרו ב11/12 בלילה (אחרי דייט אחר כושל!?) אם נתיחס אל עצמנו בכבוד, אני בטוחה שגם נזכה בו ! ולצורך הענין זה לא משנה אם אנו גברים או נשים. כי יש גם נשים רבות מניפולטיביות
שחשות את עצמן.... לא פחות מגברים.

בנות, סליחה על ההתפרצות, אבל

פעם היה מקובל לצאת עם מי שמכירים, קודם הכירו אח'כ החליטו אם לצאת או לא. היום זה ישר דייטים או לצאת מן הפאב/דנס בר, לדירה שלו או שלך. הרי עוד לא הכרתם, רק ראיתם אחד את השני, המבטים מפגישים אתכם במיטה. אז כה ציפי ליום, לדעתי פעלת נכון מאוד, והגדרתך תואמת הרבה מצבים. כתב באמת שהבחורים שיצא לי לפגוש בשלושה חודשים האחרונים (הרבה לצערי הרב) לא היו רציניים. לא היו רציניים כי פגשו בך לא הכירו אותך. ידעו אולי מה שמך, ואיך את נראית אבל לא מה את באמת. את שואלת מה קרה לקצת כבוד? לקצת מאמץ? התשובה היא "מה שבא בקלות הולך בקלות (יענו, אין לו ערך) אבל את מודה שהיו הגונים ואמרו מה כוונתים מראש. "הם גם לא טרחו להסתיר את זה.הם מודיעים לך מהתחלה- " אני מניאק" קחי או עופי. אז אני עפה " וטוב שאת עפה.

למעלה