חלאה זכרית מכוערת

לא נראה לי../images/Emo202.gif

שהסתכלת טוב סביבך או שאת לא מודעת לעצמך אבל דייט שני ב-11 בלילה אצלו בבית זה לא דייט זה ניסיון גרוע ל....(והמבין יבין) מעבר לזה בחור טוב הוא בחור שעושה מה שטוב אך ורק לך כי חסרות לי פה תגובות שלך ככה נראה לי כל הענין שאת משפילה אותנו הגברים או מנסה להשפיל על מנת שאת תרגישי בחורה טובה .....

חלאות נקביות מכוערות

כבר 4 שנים, 4 שנים שלא שכבתי עם אף בחורה (וגם לא עם אף אשה).... כי בסופו של דבר אתן נוסעות בחצות לאלה שמתקשרים ב-11:30 בלילה - כנראה בגלל שהם "נראים טוב" (מלה מעודנת ל"אני מתה להזדיין איתו" - למרות שהם יודעים לזיין בערך כמו ארנב מצוי...) ומג'נטלמנים אתן פשוט... פוחדות

בשביל כבוד צריך לעבוד../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

לדעתי זה לא עניין של נשים או גברים. חלאות נקביות או חלאות זכרים. זה עניין אישי של כל אחד, מה הוא בוחר לשדר ומה הוא בוחר לקחת מהצד השני. סליחה זה שהציע לך דייט ולא רצית הוא חלאה? יש גם מהצד שני בחורות שמציעות דייטים, אז הן חלאות? לטנגו צריך שניים. אחד מציע והשני משתף פעולה. וכבוד מתחיל קודם כל בתוכנו, אם מישהו מכבד את עצמו אז גם אחרים יכבדו יכבדו אותו, הכל מה אנחנו בוחרים לשדר כלפי חוץ. לא נעים לי להגיד אבל זה בדיוק כמו אלו שהולכות עם הכל בחוץ ואחר כך שואלות למה יורים לעברן הערות מיניות. וחוץ מזה אם את מעריכה את עצמך מספיק אז מה זה משנה מה אמר ומה הציע, את רק יכולה לבחור ללכת איתו או לא, משנה קודם כל מה אנחנו חושבים על עצמנו במפנים ולא התגובות שמקבלים מבחוץ. לדעתי... תעריכי את עצמך יותר או שפשוט אל תקשרי לאנשים שלא מתאימים לך אז גם לא תקבלי הצעות כאלו. ולא נעים לי להגיד אבל יש אנשים שקצת לא מבדילים מתי זה דייט ומתי זה הזמנה לזיון, פשוטו כמשמעותו. הרבה פעמים גבר רוצה רק סקס ואישה נוטה לפרש את זה כהזמנה לדייט ונוח לה להסתכל על מה שהיא רוצה שיקרה. אמנם אני אישה אבל אני לא נוטה לצדד באף צד אלא רק אומרת שלפני שיוצאים למלחמות מינים צריך לעשות סטופ, להגיד הלו מה קורה לי, לעשות בדק בית היכן את מחפשת להכיר, אם מי את יוצאת ואיזה טיפוסים מחפשת ואולי יש מצב לשנות דברים, כי לא ניראה לי שאחרי שהכרזת חלאות ממין זכר תפסיקי לחפש זוגיות.

רחלי ר1

New member
בולשיט!!!

אנחנו לא פוחדות מג'נטלמנים... ההפך,אנחנו מחכות ומחפשות אותם!!! ונראה לי שהסיבה שלא שכבת 4 שנים עם אף בחורה היא... (בטוח לא בגלל הבחורה... המבין יבין)

השרשור הזה הוציא החוצה את כל

החלאות הזכריות שקיימות( למשל הינשוף הזה) שלא הייתי בכלל רוצה להתקל בהם אפילו לא בשיחה במסנג'ר .....בעעעעע
הכותרת הולמת בהחלט: קבלו את החשיבה הגברים המעוותת שלצערנו מכה בכל חלקה טובה...

ufffnick

New member
זו למשל

דוגמא למה, לא לעשות. יש חארות אצל שני הצדדים. אין דבר כזה חשיבה גברית ממש כמו שאין חשיבה נשית. תגובה זו כשלך שווה ברמתה לתגובה שובניסטית סטריאוטיפית כלפי נשים. חבל, כי היו לך בשירשור כמה טיעונים ממש לעניין. זה דוגמא לאחד שממש לא לעניין.

תראה, יצאתי עם הרבה גברים

וגם החברות שלי יצאו. וכולנו נראות מצויין, לא "מתלבשות כמו זונות" , בעלות תואר נחשב, עבודה מוצלחות, בקיצור אין בנו שום פגם , אולי קצת חוסר ביטחון שנובע מכל הסתומים שפגשנו ... ולמה אני מספרת לך את זה? כי קח חבורה של 5-6 בנות כאלה, בגילאי 25-28 תכפיל את זה במומצע של 100 גברים לאחת , ותראה שקיבלת סכום לא מבוטל של גברים סתומים! אז כן , סטטיסטית המדינה הקטנה והפרימיטיבית שלנו מוצפת בשוביניסטים סתומים. מבט אחד בטולקבאקים ותבין מה המצב... אני לא אומרת שכולם ככה כי אפשר לומר ש90% מהגברים שיצאנו איתם היו כאלה וכל השאר דווקא היו נורמלים. <וכל החברות שלי נמצאות עכשיו בקשר עם בחורים נורמלים , טפו טפו טפו
אחריי חיפושים מתישים> אז כן , יש דבר כזה חשיבה גברית. תקרא את בלייזר, תראה את מסודרים, תקשיב לשיחות "בנים" למיניהם... היחס המנמיך לאישה טבוע בכל דבר מסביבנו, החל ממשכורות נמוכות יותר במשק, ועד תרבות הצריכה , אולי אתה לא שם לב לזה ...בגלל שאתה לא אישה. נתתי כבר את הדוגמא של MTV פלייבוי וכו'... ניתן לך עוד דוגמא קטנה: פרסומות לאבקות כביסה תמיד מופנות לנשים! זה מטפטף ומחלחל , ומפה לשם נשים נרצחות כי "האוכל לא היה מספיק חם כשהגעתי הביתה" המשטרה לא נוקפת אצבע נגד רצח על כבוד המשפחה, לא חסרות דוגמאות. ולא אני לא ממורמרת , יש לי את האמת שלי וזה בהחלט מספיק לי.. ואני מודעת לזה שיש גם בנות מניאקיות, פשוט... אני לא יוצאת עם בנות אז אני לא יודעת כמה המצב גרוע ... אם בכללל...

ufffnick

New member
ואיך זה קשור לנושא?

כמעט כל מה שאמרת על מצבם של נשים בארץ נכון. יש לי בעיה עם כמה אמירות: 1. " בקיצור אין בנו שום פגם" וזה יעמוד בפי עצמו. 2. "סטטיסטית המדינה הקטנה והפרימיטיבית שלנו מוצפת בשוביניסטים סתומים". על פי איזה מחקר? 3. "תכפיל את זה במומצע של 100 גברים לאחת " אתן ממש צריכות חיים... 4. "אני לא יוצאת עם בנות אז אני לא יודעת כמה המצב גרוע ... אם בכללל..." המצב יותר גרוע ממה שאת חושבת. את רוצה דוגמאות של הצד השני? בבקשה, להלן רשימת הסיבות כשהאישה לא רצתה בי: 1. אתה מרוקאי!!! אאני לא מתקרבת לחיות כמוך! 2. מה? מה ז'תומרת אתה לא בא לאסוף אותי? איזה מין גבר אתה?! 3. מתי אתה לוקח אותי לסופ"ש באיטליה? 4. מאיפה? אתה מעיירת פיתוח? כאילו... להורים שלך אין כסף?! 5. אז החברים שלך יותר חשובים לך מאשר לצאת עם החברות שלי... 6. חברה שלי אומרת שאתה חתיך מידי וזזה מסוכן כי הסיכוי שתבגוד בי גבוהה. ויש עוד כמה. אז אידיוטים יש בשני הצדדים (כמו שכבר אמרתי). כדי להיות פוסט-פמיניסטית, יש צורך בדרישה לשיוויון, ולא רק איפה שנוח לכן כנשים. את צריכה לדרוש ממנו לשלם ת'חצי שלך בדייט ראשון, אחרת את זורעת את הזרעים הראשונים של מערכת שובניסטית, את צריכה לנייד את עצמך אל הדייטים הראשונים בדיוק מאותה סיבה, את צריכה ליזום שיחות שאחרי הדייטים (בלי התחשבנויות מי התקשר מתי) ממש מאותן סיבות. ואני יכול להמשיך עוד הרבה דוגמאות. הנקודה היא, שאם את רוצה יחס שווה, תתנהגי כמו אחת שלוקחת אותו, לא כמו אחת שמצפה לקבל אותו. ותוקפנות היא לוא דווקא הדרך להשיג את זה. אפשר בדרכי נועם, חיוך ובלי עקיצות. פשוט לקבוע. כי בעולם הגברים, ביננו לבין עצמינו, זה עובד בדיוק אותו הדבר. מי שמפגין חולשה וחוסר יכולת לדאוג לעצמו, זה היחס שהוא מקבל. לטוב ולרע.

טוב אז ככה

1. " בקיצור אין בנו שום פגם" ---> כתבתי את זה כדי להדגיש שזה שלא "הצליח לנו" עם בנים לא מעיד עלינו שיש בנו איזה שהו פגם 2. "סטטיסטית המדינה הקטנה והפרימיטיבית שלנו מוצפת בשוביניסטים סתומים". על פי איזה מחקר? ---> על פי המחקר שלי ושל חברותייי, דה! 600 אנשים זה לא מספיק בשביל סטטיסטיקה? וגם על פי כל הדוגמאות שנתתי לך אחריי זה - טלויזיה!!! לטלויזיה יש השפעה על חשיבה של אנשים... וגם סתומים כמו הינשוף שעושים פה עכשיו ממש פאדיחות לעם שלך... 3. "תכפיל את זה במומצע של 100 גברים לאחת " אתן ממש צריכות חיים...--------> מה הקשר??? זה שאנחנו יוצאות עם בנים זה אומר שאין לנו חיים? למה? 4. "אני לא יוצאת עם בנות אז אני לא יודעת כמה המצב גרוע ... אם בכללל..." המצב יותר גרוע ממה שאת חושבת. תנחומיי
לגביי ה1-6 שכתבת: אילו משפטים שבחיים לא היו יוצאים לי מהפה וגם לא הייתי חושבת עליהם וגם לא אפאחת מהחברות שלי.. אני משלמת על עצמי , ואם אני מכירה מישו שגר רחוק - אני קובעת איתו באמצע... אבל מה? זה גורם לגברים דווקא לזלזל בי, כאילו הם אמורים להתאמץ בשבילי <שוב, חשיבה פרימיטיבית> ולצוד אותי... ולכן אני אומרת: אנחנו הנשים דורשות שיוויון אבל זה נראה שהגברים בכלל לא מוכנים עדיין לשוויון הזה...

ufffnick

New member
את בדרך הנכונה...

אבל קוראת את התמרורים לא נכון. במקום להתעצבן על כל האנשים שהכרת, תברכי על שקיבלת את הסימנים בזמן. בדברים שלך כאן, יש המון סממנים של קיצוניות, אם בתגובה אליהם ואם בפרשנות. אני רוצה להאמין שזה כך בגלל סערת רגשות מהנושא, או פשוט בגלל שזה פורום. בגדול, מקווה שתצליחי להתמתן טיפה, ולא - להתמתן זה ממש לא להתפשר. יאללה, אני מיציתי את הדיון, היה נעים להכיר. נ.ב. 100 דייטים שונים זה המון. ממש המון. שווה להשקיע את הזמן בדברים מהנים יותר, פשוטים יותר, מעשירים יותר מאשר המירוץ אחרי בן זוג לחיים. (וזה כתוספת לרצון לשיוויון)...

RieM

New member
man! you're so full of yourself ../images/Emo2.gif

ומשפט נוסף (גם הוא באנגלית) It's nice to be important, but it's more important to be nice

ינשוף 155

New member
אופניק ידידי אל תתרגש היא ממורמרת!

עצוב שבחורה מאבדת את הכבוד המינימלי שאין לה אבל יש גם כאלו מסתבר. חבל על האנרגיות. היא מקרה אבוד.

ufffnick

New member
בחורצ'יק

קראתי את הדברים שלך פה, ואיך לומר... המשפט שכתבת הם בדיוק המילים שהייתי בוחר כדי לתאר אותך. כבוד מינימלי לאנשים, שגם אם דעתם שונה, זה א' ב' של דיון ראוי. אם אין בך את תרבות הדיון, אז עזוב, אל תתריד אותנו בפוסטים שגם ככה לא נקרא. תהנה מהספק.

ינשוף 155

New member
כמה אומללה אישה יכולה להיות

אם כבר מי שחלאה נקבית כמוך לא מסוגלת להתבונן לתוכה. את בבעיה רצינית. זה בסדר עוד הרבה ינצלו אותך בדרך אני בטוח, מבסוט בשבילם אנחנו מפרגנים אחד לא לשני לא כמוכן מקנאות אחת בשנייה. עגום המצב שלך, אבל אין מה לעשות את אובייקט מיני וכמו שנראה לי בלי הרבה שכל. נקסט חלאה נקבית שכמוך. בטח חינכו אותך באיזה מחנה פליטים בבת ים ואני לא רוצה לדמיין איך אימא שלה עשתה לאבא שלך את המוות ואין פלא שכיום את ללא חבר שמאס בך ונתן לך פנדל בצדק.

ינשוף 155

New member
לא מישהי מהסוג הנחות שלך זה בטוח

אגב תמשיכי את להגיב בגסות, אני לא נפגע מפגועות. נשים כמוך למזלי אין בסביבתי הקרובה.

למעלה