חלאה זכרית מכוערת

ינשוף 155

New member
ההודעה מקודם מופנית למתבוננת בשחקים

אגב, ברור שאת עובדת במקצוע מכניס, יו"ר בנק לאומי, נראית כמו אנג'לינה ג'ולי ומתלבשת מוקפד כמו ליידי. רציתי רק לשאול לאור מה שאמרת-איזה חומר את לוקחת? חבל שמשקרת לעצמך אבל אני בטוח שאף גבר לא מצטער שהוא לא איתך היום, את נשמעת מגלומנית בטירוף ובנק הזרע ימתין לך בסבלנות עד שלא יהיו לך יותר ביציות כלומר עוד 7 שנים בערך אם את בת 28....

אתה כזה בדרך לחסימה

אנשים כמוך מן הראוי שלא יחזיקו מקלדת ביד אבוי למי שתהייה החברה שלה, אני ממש מרחמת עליה

ואתה כזה אידיוט שאפילו לאן שרשרת

אתה לא יודע , או אפילו לצטט את הניק שלי כמו שצריך... <אתה יודע בכלל מה זה ניק?> אתה יכול להגיב , אני לא טורחת לפתוח את ההודעות שלך ... חחחח

Lir האחת

New member
../images/Emo41.gif מיצינו את הירידות?

אפשר להביע עמדה ולנהל דיון בוגר, גם מבלי להעיר הערות עוקצניות ומעליבות. לא בא לי להיות הגננת, אבל ההודעה הבאה שתיכתב בצורה פוגעת, תימחק. קחו זאת לתשומת ליבכם.

בנסקסי

New member
חמודה זה הדדי תחלפי רק את השעות

ואת הנקבה בזכר וזכר בנקבה שכן אני אומר אותו הדבר על הבחורות שהכרתי שחושבות שאני הוא זה שיבלה איתן את היום ינעים את זמנן יוציא אותן לבלות יעניין אותן כל היום ובשעות אלו הן ילכו לישון !!! מי אמר כן זה בדיוק ההפך ממך ואז אתה צריך לחפש חברה לילה לבלות איתה במיטה בבית בשקט אז ברור שככה את תמצאי את הבחורים שלך כי ככה התרגלנו לבלות עם החברים בלי לרוץ אחרי ולספק את רצונותיכן שאחרי זה בלילה תשאירנו לחפש והפכנו בטענות שב של עיפות ולהיות לבדכן בשקט ... אני גם החלטתי שמי שרוצה להיפגש איתי תיפגוש אותי רק בלילה דקה לפני שניכנסים למיטה לבד בשקט וככה אקבל את זו שרוצה להיות איתי ולא רק לנצל את חברותי אליה ורצוני להנעים את זמנה ולבלות איתה ולהוציא אותה לבלות ...

coalbeast

New member
אף אחת לא באמת רוצה בחור טוב...

אני לא מתכוון "להיכנס בך" או לקרוא לך יצורה. אני כן מתכוון להסביר לך בצורה דיי ברורה לאן נעלמו כל, אם לא רוב, הבחורים הטובים. אז את רוצה בחור טוב, כן? את רוצה מישהו שיתקשר אלייך ב-11 בלילה רק בשביל לשמוע את הקול שלך ולהגיד לך שהוא היה רוצה לראות אותך עכשיו אבל זה לא ריאלי כי קצת מאוחר, או שאולי יגיד לך שהוא רוצה לראות אותך אז הוא עולה על אוטובוס (או מונית, תלויי כמה הוא מוכן להשקיע בך) או להגיד לך לילה טוב. את רוצה בחור טוב, שישקיע קצת זמן ומאמץ בללמוד אותך, בלהכיר אותך לפני שהוא משקיע (ממש ממש) קצת זמן ומאמץ בלדעת אותך (במובן התנ"כי). את רוצה בחור שלא יפחד מזה שאתם גרים רחוק, או מזה שאת לא רוצה לנשק אותו בהתחלה, או שיתקשר ואם הוא כבר טרח לפתח שיחה - שידע גם איך לסיים אותה (קצת תרבות דיבור בבקשה)... בקיצור, אני יכול להמשיך ולצטט את הרצונות שלך במיועד, אבל אין בזה טעם. בגדול - את רוצה בחור טוב. הבעיה מתחילה כאן. איפה? בדיוק בדיוק כאן. ממש פה מתחת לשורה הזאת. אנחנו, הבחורים הטובים, המעטים מאיתנו שנשארו (כן, אני אומר אנחנו, כי אני מה לעשות רחמנא ליצלן, בחור טוב), הבנו את הפרנציפ (לכל אלה ששואפים לתקן כל טעות כתיב ולהראות כמה הם חמים, "פ" רגילה בסוף מילה לועזית באמצע משפט עברי זו לא טעות כתיב) כבר ממזמן. אף אחת לא באמת רוצה בחור טוב. למה? כי כשיש לך בחור טוב ביד את (אתן) בורחת (בורחות). אף אחת לא יודעת איך להתמודד עם בחור טוב. עם בחור שיודע להגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון, יודע בדיוק מה להתקשר ומה להגיד בטלפון כי מה לעשות לדבר בטלפון זו אומנות, במיוחד כשמדובר בהתחלה, עם בחור שיודע להיות תלותי בדיוק במידה הנכונה ויודע מתי ללכת, יודע בדיוק מתי את צריכה את הזמן שלך לבד ובדיוק מתי את צריכה את החיבוק שלו. יודע בדיוק מתי הזמן להיות הטיפוס השתקן והמבין ובדיוק מתי צריך לדבר. בקיצור - אף אחת לא יודעת איך להתמודד עם בחור שיודע איך להתנהג. כולכן רוצות הכל מהכל ואם אפשר אתמול. אתן רוצות את המניאק, וכשהוא בא אז אתן בוכות כמה רע לכן איתו אבל אתן נשארות (מוקדש לאקסית שלי שחזרה לאקס שלה לפני), אתן רוצות בחור טוב, וכשהוא בא אז אתן בורחות כי טוב לכן מידי או משעמם לכן מידי כי אין לכם את מי לחנך או שאין לכן את מי שיחנך אתכן. בקיצור ולעניין. את רוצה לדעת להן הלכו רוב הבחורים הטובים? רובם הפכו למניאקים (ע"ע "שהבחורים שיצא לי לפגוש בשלושה חודשים האחרונים (הרבה לצערי הרב) לא היו רציניים"). עובדה שאת פוגשת רק חלאות בדייטים שלך. אלא שלא הפכו למניאקים (ע"ע עבדך הנאמן), פשוט יושבים על הספסל ומחכים בשקט עד שכל אלה שנמאס להן מהמניאקים יתחילו להעריך באמת בחור טוב. שלך, בחור טוב באמת. אני ממליץ לך לקרוא גם את זה... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=930584

חזק אחי

מסכימה עם כל מילה שכתבת! ולך כה ציפיתי ליום יקרה: שאלת את עצמך איפה את מחפשת את אותם "חלאות" ולכן את נתקלת רק בהן? אולי הבעיה היא בעצם המקומות שאת נמצאת בהם (וכמו שאמרתץץלמה בחור יחשוב שהבחורה רצינית אם היא מאבדת ראש ..?) אני לא מצדדת בגברים אבל זה לא הפתעה שהם מחפשים דבר אחד ויחיד ואם הם לא מוצאים אותו הם ממשיכים הלאה אני מרחמת על אותן בנות שחולמות בהקיץ שאותו בחור "הוא לא כמו כולם" ו"איתך זה שונה" כי זה לא ! קיצר שימי לב איפה את מוצאת את אותם הבחורים ואולי תעברי למקום אחר..קצת (הרבה ) יותר רציני. בהצלחה : )

בטיסט

New member
כל הכבוד לך

מסכימה איתך. כל הכבוד שאת אחת שלא נותנת שיעשו ממנה צחוק עדיף לפעמים להיות לבד ולא לצאת עם חלאות

flowerboy69

New member
דעה צנועה

מנסיוני ה"דל" אני מאמין בדבר מאוד פשוט.אדם שמכיר אדם שהוא האמת רוצה ונראה לו מיוחד וחשוב יעשה את המקסימום שהדברים הסתדרו.כשזה לא ממש כך אז יש שני סוגים.אלה שאומרים ישרומוותרים ואלה שמנסים לפחות לצאת מזה עם משהו מיני חד פעמי או מתמשך.כשאדם באמת רוצה אחר אז פתאום יש זמן ויודעים איך להפתיע אותו והכל יפה.כשהוא לא ככ רוצה אז לפעמים דברים כן זזים אבל הרבה יותר קשה ובלי אנרגיה.ותחשבו על זה.

relationship

New member
זה הכל עניין של שווי השוק שלך

אין דבר כזה גבר מניאק. יש כאן עניין של שווי השוק שלך לעומת שווי השוק שלו. נשים מחפשות תמיד גבר בכמה דרגות מעליהן. הגברים לא פראיירים. הם יוצאים איתן בשביל הגוד-טיים ובסוף זורקים אותן. אני מבטיח לך שאותו גבר "מניאק", אם הייתה נופלת עליו בחורה יפהפיה, חטובה, עשירה ומשכילה שמוגדרת עם שווי שוק גבוה מאוד ביחס אליו - הוא היה "הופך" להיות הבחור הכי מתוק ומקסים בעולם. אני מבטיח לך שהוא לא היה אומר לה שהוא מניאק שמחפש סטוץ. אני מבטיח לך גם שהפער הגיאוגרפי בינהם גם לא היה מהווה מכשול. הכל עניין של כמה הבחור מעריך את "הסחורה". אגב, זה גם עובד הפוך. תנסי לצאת עם בחור בעל שווי שוק נמוך משלך ותראי כמה מאמצים הוא יעשה על מנת לשמר ולפתח את הקשר. זה הרבה יותר פשוט ממה שחושבים. את אמנם צעירה אבל מוזמנת להיכנס לבלוג שלי וללמוד קצת מניסיונם של אחרות http://blog.tapuz.co.il/relationship

חמודה

את יוצרת לעצמך את המציאות שלך ואם זה מה שאת מאמינה על הבחורים,את תמיד תיתקלי בסוג הזה ברגע שתלמדי לכבד את עצמך גם תקבלי כבוד בחזרה והכי חשוב תשני את הגישה תתחילי להגיד את התכונות שאת רוצה בבחורים כאילו שהן קיימות ואני מבטיחה לך שזה מה שתקבלי אני יודעת שזה מתסכל אבל תראי מה כתבת "בחורים חושבים" "נמאס לצאת עם חלאות" "הבחורים שיצא לי לפגוש בשלושה חודשים האחרונים (הרבה לצערי הרב) לא היו רציניים" תמקדי את האנרגיות שלך במה שאת רוצה לא במה שאת לא רוצה ותראי שזה מה שתקבלי מבטיחה לך בהצלחה אה ועוד דבר תראי את הסרט "THE SECRET" זה יעזור

mati40

New member
תגובה

אני די מסכימה עם דבריך אבל לא תמיד הם אשמים אם אנו הנשים מראות להם היענות אז למה שיתנהגו אחרת הרי אני בעיניפ מאוד קלות להשגה וגבר בעל כבוד לא יתקשר לאיה שעות כאלה אז שמרי על כבודך הוא יקר

photo freak

New member
לגיטימציה למניאקיות

הבעיה שכיום גברים חושבים שזה לגטימי להיות מנייאק כי יש בנות שייקחו אותם ככה.... לי היה בחור שבדייט שני רצה שאני אדרג עד כמה בא לי לשכב איתו...( מינוס עשר ) וכזה שבדייט שני אמר לי שהלשון שלי גורמת לו לחשוב על עוד דברים שאני יכולה לעשות איתה ( באותו דייט יצא שאני שילמתי עליו, ריח רע מהפה שלא נדבר על זה שהוא לא אסף אותי....דברים קטנים אבל בגדול...חוסר כבוד ) אם הנשים יפסיקו להתייחס אל זה כאל משה לגיטימי...אולי קצת נקבל כבוד.... כנסי לבלוג שלי ותקראי על דייטים מגיהנום ועל גברים שתמיד יודעים להפתיע לרעה מחדש.....:)

yaronyy

New member
כנ"ל בכיוון ההפוך...

לצערי, לא חסרות גם בנות כאלו.. נצלניות, מניפולטיביות ומזלזלות בצד השני. הכל משתנה ברגע שמתחילים לשחק את המשחקים המטופשים, או אז פתאום הן רצות אחריך והיחס משתנה (אבל אז כבר באמת שאין חשק לשום דבר רציני).. נכון, הכל בהכללה גסה, אבל כנראה שאלו הם כללי המשחק, ומי שלא מוכן לשחק אותו ומתנהג לפי מצפונו נאלץ להמתין הרבה לאותה אחת ומיוחדת שלא חיה בסרט המפגר הזה..

k e r e n m

New member
ענבל יקירתי

קודם כל אני מוכרחה לציין שכייף לקרוא הודעה של בחורה בת 22 עם חוט שידרה יציב,איכותי שיודעת לדרוש מהסובבים לה כולל הדייטים שלה כבוד למי שהיא, ולא מתפשרת על כך-זה בהחלט מעיד על אישיותך לא מעט.ציינתי את גילך לטובה כי כמעט כל הודעה שנייה שאני קוראת בנט הן של בחורות בגילך שמתנהגות ההפך ממך "וזורמות" ומבטלות את אישיותן וכבודן למען גברים שלא שווים את היחס הזה.וכך יוצא שגברים מרשים לעצמם לזלזל בנשים ולנהוג בהן בחוסר כבוד כמו שציינת בצורה ברורה בהודעתך.בקיצור את מצטיירת כבחורה איכותית ואינטלגנטית וואני מעריכה שעם הזמן תלמדי לסנן נכונה כי כמו שטענת יש תמיד סימנים מקדימים ש"קופצים לעין".ועוד משהו תשארי כמו שאת אל תכנעי לתרבות האינסטנט תהיי בטוחה שגבר רציני מחפש בדיוק נשים שכמותך.מאחלת לך רק עוד דייט מוצלח אחד עם בחור איכותי שישווה לך,אז אל תכעסי אלא תשמחי שניחנת באישיות שניחנת בה ..בהצלחה..

אור ו.

New member
את יודעת מה הבעייה האמיתית שלכן?

אתן כל הזמן מחפשות את הבנים המצואיסטים שיעשו אליכם פוזה, את עלו שהן "גברים גברים" וישדרו לכן שהם לא באמת מעוניינים, ואז אתן תתרגשו הם יזיינו אתכם וילכו הלאה בחיים ואתן תבואו לפה ותתענו שאנחנו זבלים. אז זהו, שאנחנו לא! אתן הופכות אותנו לכאלו כי אם לא נהייה כאלו לא נוכל להשיג אתכן. אלו מאיתנו שלא מוכנים להפוך להיות המנייקים, פשוט נשארים לבד. וזה חבל.

mailo100

New member
מסכים איתך לגמרי

תנסי לדבר איתם קצת לפני שאתם קובעים לדייט . תוכלי ככה להתחיל להרגיש את הבחור. אי אפשר לשים מסכה כי תשימי לב שהוא עושה זאת. תשאלי אותו שאלות שילמדו על אופי ואז תוכלי לבחון אותו. בכל מקרה תבהירי לו את היחס שאת רוצה ותתני לו עוד צ'אנס לפעמים אנחנו צריכים לחטוץ סטירה כדי לשים לב מה עשינו לכן הבנות. אל תילחצי את עוד תפגשי בחור טוב. מצד שני אמנם לא הייתה לי עדיין חברה אבל גם אני אגואיסט קצת לפעמים.

למעלה