אף אחת לא באמת רוצה בחור טוב...
אני לא מתכוון "להיכנס בך" או לקרוא לך יצורה. אני כן מתכוון להסביר לך בצורה דיי ברורה לאן נעלמו כל, אם לא רוב, הבחורים הטובים. אז את רוצה בחור טוב, כן? את רוצה מישהו שיתקשר אלייך ב-11 בלילה רק בשביל לשמוע את הקול שלך ולהגיד לך שהוא היה רוצה לראות אותך עכשיו אבל זה לא ריאלי כי קצת מאוחר, או שאולי יגיד לך שהוא רוצה לראות אותך אז הוא עולה על אוטובוס (או מונית, תלויי כמה הוא מוכן להשקיע בך) או להגיד לך לילה טוב. את רוצה בחור טוב, שישקיע קצת זמן ומאמץ בללמוד אותך, בלהכיר אותך לפני שהוא משקיע (ממש ממש) קצת זמן ומאמץ בלדעת אותך (במובן התנ"כי). את רוצה בחור שלא יפחד מזה שאתם גרים רחוק, או מזה שאת לא רוצה לנשק אותו בהתחלה, או שיתקשר ואם הוא כבר טרח לפתח שיחה - שידע גם איך לסיים אותה (קצת תרבות דיבור בבקשה)... בקיצור, אני יכול להמשיך ולצטט את הרצונות שלך במיועד, אבל אין בזה טעם. בגדול - את רוצה בחור טוב. הבעיה מתחילה כאן. איפה? בדיוק בדיוק כאן. ממש פה מתחת לשורה הזאת. אנחנו, הבחורים הטובים, המעטים מאיתנו שנשארו (כן, אני אומר אנחנו, כי אני מה לעשות רחמנא ליצלן, בחור טוב), הבנו את הפרנציפ (לכל אלה ששואפים לתקן כל טעות כתיב ולהראות כמה הם חמים, "פ" רגילה בסוף מילה לועזית באמצע משפט עברי זו לא טעות כתיב) כבר ממזמן. אף אחת לא באמת רוצה בחור טוב. למה? כי כשיש לך בחור טוב ביד את (אתן) בורחת (בורחות). אף אחת לא יודעת איך להתמודד עם בחור טוב. עם בחור שיודע להגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון, יודע בדיוק מה להתקשר ומה להגיד בטלפון כי מה לעשות לדבר בטלפון זו אומנות, במיוחד כשמדובר בהתחלה, עם בחור שיודע להיות תלותי בדיוק במידה הנכונה ויודע מתי ללכת, יודע בדיוק מתי את צריכה את הזמן שלך לבד ובדיוק מתי את צריכה את החיבוק שלו. יודע בדיוק מתי הזמן להיות הטיפוס השתקן והמבין ובדיוק מתי צריך לדבר. בקיצור - אף אחת לא יודעת איך להתמודד עם בחור שיודע איך להתנהג. כולכן רוצות הכל מהכל ואם אפשר אתמול. אתן רוצות את המניאק, וכשהוא בא אז אתן בוכות כמה רע לכן איתו אבל אתן נשארות (מוקדש לאקסית שלי שחזרה לאקס שלה לפני), אתן רוצות בחור טוב, וכשהוא בא אז אתן בורחות כי טוב לכן מידי או משעמם לכן מידי כי אין לכם את מי לחנך או שאין לכן את מי שיחנך אתכן. בקיצור ולעניין. את רוצה לדעת להן הלכו רוב הבחורים הטובים? רובם הפכו למניאקים (ע"ע "שהבחורים שיצא לי לפגוש בשלושה חודשים האחרונים (הרבה לצערי הרב) לא היו רציניים"). עובדה שאת פוגשת רק חלאות בדייטים שלך. אלא שלא הפכו למניאקים (ע"ע עבדך הנאמן), פשוט יושבים על הספסל ומחכים בשקט עד שכל אלה שנמאס להן מהמניאקים יתחילו להעריך באמת בחור טוב. שלך, בחור טוב באמת. אני ממליץ לך לקרוא גם את זה...
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=930584