חמותי נכנסת לי לרחם!!!

BrightEye

New member
דרך אגב, שמתי לב שהשואלת המקורית לא חזרה

באמת חבל שלא היה איזה סיכום לנושא.

שתלטן, לא מפסיק להגיב אבל צועק כשעונים לו

נראה לך שאנחנו הסמרטוטות שאתה רגיל לפקד עליהן, קישתא

ayaht

New member
ילדות דביליות שרבות עם החותנת???

מנחשת שבמשפחה שלך רבים דווקא עם החותן...

ובכלל, אם לא מעניין אותך, למה נכנסת?
יש לאדם משכיל כמוך בעיות בהבנת הנקרא?

לפורום יש שם המעיד על מהותו.
ולהודעה שפתחה את השרשור היה נושא.
ואילו אתה דווקא מתעקש להתווכח על משהו אחר לגמרי.

יש מצב שאתה ממורמר על החברה שממנה פוטרת?

mykal

New member
מרגישה שנכון להדגיש

עוד משהו--
"נערות שמתקוטטות עם חמיותהן"
מי אמר נערות? אולי מדובר דוקא באשה די בוגרת נניח בת 32 --מלומדת עצמאית,
שמרגישה שחודרים לה לפרטיות?
מי אמר מתקוטטות? אולי בגלל 'הלא רוצות לריב' באה לשאול מה ואיך לעשות?
&nbsp
למה מותר לזלזל ברגשות של אחר? בבעיה של מישהיא?
התגובה כאן פשוט מזלזלת ומעליבה.
&nbsp

avi5199

New member
הבהרה: לא אמרתי ילדות דביליות רק שהנושא של הפורום דבילי

אני לא מזלזל בחברות הפורום, ולא אמרתי שום דבר אישי נגד אף אחת מחברות הפורום, למרות שחטפתי כאן מטח של נאצות ומילות גנאי שמצדיקות תביעת דיבה.
כתבתי שהפורום דבילי כי לדעתי לפתוח פורום שתכליתו בעצם דף שנאה לחותנת שלכן זה לדעתי נושא דבילי.
נכנסתי רק כי ראיתי במקרה פוסט שקשור לתזונה של תינוקות שזה נושא שאני עוסק בו בעקיפין.
אני עובד בחברת תרופות ותוספי תזונה ( לא חברה שמיצרת פורמולות לתינוקות) ולא פותרתי מעולם משום עבודה.
כייון שחברת תרופות קונה לפעמים חומרי גלם מחברות מזון , או מספקיות של חברות מזון, ואני איש הבטחת איכות, שלפעמים גם עורך ביקורות לספקים ולחברות כאלה, אני יודע דברים שלא כל אחד יודע על רמת האיכות בחברות אלו .
אחרי שהתפוצצה פרשת רמדיה, נשארו תינוקות נכים, מתו תינוקות... אני לא מבין איך לא ירד האסימון לציבור וממשיכים להסתכן ולתת את הפורמולות האלה לילדים שלהם (בכלל במוצרי מזון מהתעשייה.)
אנילא מעוניין בויכוחים האלה, ובריבים האלה שנראים לי די קטנוניים ומטופשים.
רציתי לצאת מכאן לגמרי , אבל אני ממשיך לקבל אימייל על כל תגובה שאתן כותבות להודעות שלי , לא קורא ומשתדל להתעלם, אבל לא מסכים שיכנסו לי דברים לפה שלא אמרתי.

BrightEye

New member
לשאלה שלך- כי פרשת רמדיה היתה היוצא דופן

ולא הכלל.
תינוקות אוכלים תחליפי מזון וחיים טוב.
בעקבות פרשת רמדיה המחשבה שלי היתה שלא צריך להסתמך על מוצר אחד, ועדיף לתת לתינוק משני מוצרים מקבילים, כך שישלימו אחד את השני.

קליספרה

New member
נו באמת

דורות של ילדים גדלו בלי חלב אם ויצאו בסדר גמור כי לפני חמישים חשבו בדיוק ההפך ועוד חמישים שנה שוב יחשבו ההפך - הכל בהתאם לאופנה ולהבנייה החברתית
&nbsp
קחי את המינסיונריות שלך לרחם שלך ותפסיקי לבלבל את המוח
הנקה כמו פורמולה שתיהן עושות את העבודה מעולה ומזינה ילדים .
&nbsp
איףףףף כמה נמאס ממטיפנים

יש כמה דרכים להתמודד

וזה מאד קשור לקשר שיש ביניכן נקודתית, אפשר להוריד אותה מהעץ בעזרת ציון עובדה פשוטה שעבר מספיק זמן וכבר אין לך חלב והקטנה כבר רגילה לאכול מבקבוק (מה שסביר שגם נכוו. אני לא יודעת מתי ילדת אבל הגוף מייצר לפי דרישה). היתאון בתשובה הזו הוא שאת נותנת לה משהו שהיא חייבת להפסיק לנדהד בלי שאצ כאילו תהיי "אשמה". החסרון הוא כמובן שאין כאן הצבת גבולות. ואם את יודעת ומרגישה שהיא הולכת להתערב בכל שלבי הגידול אז אולי שווה להעמיד דברים על דיוקם כבר עכשיו. חהיות אסטרטיבית אבל לא חצופה. להראות הערכה על זה שאכפת לה ושאין ספק שהייעוץ שלה חשןב כי יש לה נסיון - אתם שמחים לשמוע אבל תחליטו בסוף מה שהכי מתאים לכם. והיא תכהד אתכם אם תכבד את החלטותיכם - אפילו אם הן מוטעות בעיניה.

BrightEye

New member
מה דעתך לכתוב את מה שאת רוצה להגיד?

(הגעתי מהראשי)
כשאת מעלה את הדברים על הכתב, את יכולה לחשוב על ניסוח, לכתוב בצורה שקולה, לנמק, לסדר.
אני הייתי מגיעה בשישי, נותנת לה את המכתב, ומבקשת שתקרא אותו ושלא תכנסו לדיון על הנושא בכלל.
תגידי לה שכשמדברים על הנושא הרגשות עולים ומתערבים והשיחה גולשת למקומות פחות טובים לכולכם.
זה מה שאת מעונינת ואת מבקשת שתכבד את זה.
כמובן, תראי לבעלך את המכתב קודם, ותבקשי ממנו שיעזור לך בענין הזה.
דרך אגב לגבי פורמולות המזון, זה יכול להיות רעיון טוב לתת לתינוק/ת משני מקורות. משתי חברות.
אני יודעת שחלק מהרופאים טוענים שעדיף שהילד יקבל משהו ויתרגל אליו, אבל אניט חושבת שדווקא שילוב של שניים יכול להבטיח שהילד מקבל כל מה שהוא צריך ומכוסה לגבי הכל.

למעלה