חמותי נכנסת לי לרחם!!!

avi5199

New member
אין גם שום צורך, מספיק לראות תוכניות כולבוטק או

את כל התחקירים על תעשיית המזון שמתפרסמים כל פעם, לקרא קצת על פרשת רמדיה, פרשית הסיליקון בחלב בתנובה, ועוד הרבה כאלה , זה מספיק כדי להבין שמה שקרה שם זו רק דוגמה למה שקורה כל הזמן בתעשייה הזאת.

אני גם לא יכול לכתוב "כל דבר שהוא אמת" . למשל כשאני עושה ביקורת איכות במפעל מזון הם מחתימים אותי על הסכם סודיות ואסור לי לגלות מה שאני רואה שם, אלא לחברה ששלחה אותי לעשות את הביקורת.

חוץ מזה שאני לא נמצא בתפוז בעילום שם, הרבה אנשים בתפוז (בפורומים אחרים) מכירים אותי אישית. (לידיעתך יש פורומים שמקיימים מפגש חברים.)

אז אתה למעשה טוען שאישתך תמשיך להניק גם כשהילד יהיה בן 16

כי תעשיית המזון תרעיל אותו

avi5199

New member
אנחנו אוכלים אוכל טיבעי ואורגני ולא נוגעים בזבל תעשייתי

אני, ואישתי, וגם הילדים אכלו אוכל בריא כשהיה לי שליטה על מה שהם אוכלים ( היום כבר אין לי שליטה, וגם אין לי כלכך מושג מה הם אוכלים ).
ואני מקווה שגם הילדים שלהם יתרגלו לאוכל בריא וטיבעי וכשאישתי תהיה חמות היא לא תצטרך להטיף לכלתה לתת לידים אוכל בריא.

BrightEye

New member
עכשיו ברור למה אתה כל כך נכנס לא/נשים לצלחת ולציצי

מי שאוכל כמוך הוא כמו אדם דתי, האמונה מעבירה אותו ישר לתפקיד המטיף בשער.
אצלנו אוכלים אוכל מבושל בייתי, ולא אורגני, אלא ישר מהסופר הרגיל, וגם ממתקים וגם שטויות.
&nbsp

avi5199

New member
ממש לא דתי , וגם אני אוכל לפעמים אוכל לא בריא כשאני לא בבית

במסגרת העבודה אני אוכל במסעדות ובחול מה ששמים לי בצלחת בלי שום פינוקים ושאלות.
בבית אני משתדל לאכול בריא ככל האפשר.
הרתיעה שלי מאוכל תעשייתי נובע מהכרה מקצועית עם התעשיה הזאת ולא מאיזו דת.
ולא נכנסתי לאף ציצי ולא אכפת לי בכלל מה אנשים אחרים אוכלים או מאכילים.
אני לא טיבעוני ולא צמחוני ולא מאמין אמונה עיוורת בכלום , לא מטיף לאחרים מה לאכול ,מצידי תאכלי מה שאת רוצה.
אני רק כותב את דעתי בנידון וממליץ - קחי את זה לאן שאת רוצה, בניגוד לצמחוני שיקרא לך רוצחת אם תאכלי בשר או דתי שיקרא לך טמאה אם תאכלי חזיר לי ממש לא אכפת, לא אכעס עלייך בכלל אם תאכלי רק ג'אנק פוד ואפילו לא אחשוב שאת לא חכמה או אמא לא טובה בגלל זה.

ayaht

New member
בהצלחה עם האוכל האורגני..

כדאי שתקרא את הנחיות משרד החקלאות בנושא..
גם אוכל אורגני עובר ריסוס.

וממילא האדמה, המים והאוויר גם הם מזוהמים.
ועוד לא דיברנו על הידע המתמטי של החקלאים..

כשבנאדם בא אליך כדי שתעזור לו לחשב מה צריך להיות נפח חומר ההדברה שהוא צריך לשים, כי הוא לא מבין מה כתוב על הבקבוק, אתה כבר לא תיגע במה שהוא מביא לך מהמטע...

סה"כ, גם על תוצרת לא אורגנית יש פיקוח (כלשהו) לגבי כמות הרעלים המותרת.
אחרת כולנו כבר מזמן היינו מתים.

avi5199

New member
אני מכיר את החומרים המותרים לשימוש בחקלאות אורגנית

ויש הבדלים גדולים, הנים לבין החומרים שמשמשים בחקלאות הלא אורגנית.
לא סתם מאשרים חומרים מסויימים בכל העולם לשימוש בחקלאות אורגנית ואוסרים חומרים אחרים.
ואני לא פנאטי בנושא ולא אוכל רק אורגני, אבל משתדל (קונה אורגני רק כשזה במחיר סביר .)
אם החקלאים הלא אורגנים היו מקפידים על ריסוסים נכונים לפי התקן מבחינ כמויות וזמנים התוצרת החקלאית היתה עומדת בתקן לא היתה לי שום בעיה לאכול תוצרת לא אורגנית, אני חושש מהחריגות מהתקן שיש בתוצרת הלא אורגנית כפי שזה משתקף מבדיקות שעושים תחקירנים בתקשורת ובתוכניות כלובוטק וכ"ד..

כל עד אתה לא מגדל את האוכל בגינה שלך אתה אבא רע שלא

באמת יודע מה ניכנס לילדים שלו לבטן

avi5199

New member
לא צריך לתת לחמות לעשות טרור בשום נושא !

כמובן שכל אישה אחראית על גופה ומותר לה להחליט לא להניק .
הכל עניין של פרופורציות וכדאיות ומה חשוב יותר ממה.
יש נשים שחשובה להם יותר הבריאות וההתפתחות של הילדים... ויש כאלה שלא מוכנות לסבול את ההנקה בשום אופן.
חוץ מזה שכל אישה צריכה לזכור שהיא בעצמה תהפוך בעוד כמה שנים לחמות.

BrightEye

New member
ואז כשיהיה ילד פונדקאית... הוא יגיד תודה

על הפורמולה וכמה נכדיו מפותחים ונהדרים.
&nbsp

BrightEye

New member
נכון לכל הנשים-חשובה להן יותר הבריאות וההתפתחות של הילדים...

אתה הוא זה שעושה את ההפרדה כאילו מישהי מחליטה שזה בסדר שילדיה יהיו פחות בריאים.
אין אמא שלא חושבת קודם כל שהילד יהיה בריא ויתפתח יפה. (גם אבות חושבים כך)
אני חושבת כאמא לא מניקה, שהבריאות של ילדי חשובה לי מאוד, וההתפתחות שלהם.
&nbsp
עובדה זו גם עובדה. לא קרה להם כלום שלא ינקו. היו בריאים, התפתחו יפה ובזמן וגדלו להיות מוצלחים מאוד כולם.(אובייקטיבית
)

avi5199

New member
לכל אחד יש סדר עדיפות יש אנשים שהבריאות מאד חשובה להם

ויש כלאה שיש להם דברים יותר חשובים.
יש הרי אנשים מאד חכמים ונפלאים, אבל מעשנים סיגריות למרות שהם יודעים שזה לא בריא.
לא באתי לחלק ציונים לאמהות טובות יותר ופחות טובות.
יכולה אמא אחת לתת לתינוק אוכל בריא ולהזניח את החינוך שלו, ו ומצד שני אמא שנותנת ג'אנק פוד יכולה להיות אמא נהדרת בתחומים אחרים.
ויש גם וגם.

avi5199

New member
לא חילקתי ציונים, הבהרתי כמה עובדות שידועות לכולם

אני ציינתי עובדות, וכאן יש מי שמרגישות רגשי אשמה ונותנות ציונים לעצמן..

אתה פשוט טיפש בשביל להבין מה כתבת

ברגע שאתה כותב אמא טובה.................תעשה וכך משמע שאמא שעושה אחרת היא אמא לא טובה.

מזל שהיחידה שאתה יכול להשפיט זו אישתך

avi5199

New member
את מוציאה את מה שכתבתי מהקשרו , זה היה כתגובה

להודעה שאת כתבת קודם ואת השתמשת שם ראשונה במונח "אמא טובה ..."
אני בתגובה לכך הסברתי מה אני חושב על אמא טובה יותר ואמא טובה פחות בהקשר התזונתי בריאותי בלבד.
אני חושב שאמא טובה יותר מבחינה זאת(בריאותית ותזונתית) תדאג יותר לבריאות של תינוקה, ואמא טובה פחות ,תתדאג יותר לנוחיות של עצמה ופחות לתינוק.
והמונח טובה הוא רק לטובה בנושא הזה של בריאות, ולא קשור למידת יותה אמא טובה מבחינות אחרות.
הסברתי כבר קודם שאמא יכולה להיות אמא מצויינת מכל הבחינות האחרות אבל גרועה בנושא הבריאותי , ויכול להיות ההפך, אמא שדואגת מאד לבריאות תינוקה אבל מזניחה אותו מבחינות אחרות.
ולכן מה שחשוב זה האיזון .

למעלה