חמשירשור שבועי

maec

New member
תודה ../images/Emo13.gif

העלית על פניי חיוך ראשון מאז אתמול בלילה (קשה לכתוב חמשירים...) על משקל ניסיתי לשמור להתחיל במשימה ולגמור אך אויה, עסק ביש כך מבלי שארגיש עברתי עוד לילה שחור (לא בדקתי אם החמשיר עומד בכללי ה-טהטהטה)

אטיוד5

Active member
בבקשה ../images/Emo13.gif

פטנט הטה-טה-טה עוזר לי מאוד לרשום חמשירים רוויי סוד וגם הוד כשתצא לי העין ויישבר לי הזין אודיעך דבר בקול תרועה ובנאד או, הנה שאלה לאח"לה: איכה נהיה כלי הקיבול נפיחה?

maec

New member
בבקשה לך

כלי קיבול להרוות צמאוננו בו מים אגרו אבותינו בזכות 'אקזיט' עבר לנושא מדובר ועכשיו עופר שכטר איננו (ושוב, בלי מחויבות לטהטהטה)

אטיוד5

Active member
לא מבין

מה רע במשקל שלי? נכון שהוא לא כמו זה שלך. הוא אחר. אבל יש בו מקצב קבוע: טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה (לא בדקתי אבל בערך) כל חמשיר חייב להיות באחד המשקלים שהצעת?

מקצב קבוע

אבל לא של חמשיר. נא לא לירות בשליח. אני לא קבעתי את החוקים, אני רק שומרת עליהם.

../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

ותגיד/י, זה לא אמור להיות לילה לבן? (אולי לילה צחור
) והצעה לעניין המשקל (אם את מוטרדת ממנו) על משקל פה ניסיתי לשמור להתחיל במשימה ולגמור אך אויה, עסק ביש כך מבלי שארגיש חיש עבר לו עוד לילה שחור

maec

New member
מסתר בהפוכה

הלילה אמנם היה לבן, אבל מבחינתי הוא היה שחור לבן - האור דלק כשניסיתי לכתוב שחור - בגלל התוצאות העלובות (ולא בגלל העדר השמש) ולמה מסתר בהפוכה - כי הלילה באמת שחור, כך שזה לא מסתר, אבל זה בהפוכה על המסתר 'לילה לבן', ויסלחו לי חברי האקדמיה על ה'בהפוכה'

maec

New member
ניסיתי שנית

ראינוה, תיקנית בקומונה רחבה, שמנמנית ומלעונה בחדרי אין שום תריס אבל יש כאן תרסיס בקדיש בשמחה קברנוה/וקדיש בשמחה אז אמרו לה

ועוד משהו:

לכל אלה שטוענות שלא משנה המשקל, העיקר שיש חמש שורות וחריזת אאבבא - זה בסדר גמור לכתוב כך שיר, רק שזה לא חמשיר, זה משהו אחר.

maec

New member
לא הבנת אותנו

לא טענו שהמשקל בחמשיר לא משנה, טענו שהמשקל (מה שבכדור הארץ נקרא מסה) לא משנה

עִידן

New member
חמשיר

יש אישה, מקפידה על משקל: גערות מוקלדות, ובכלל... הערות, עקיצות - היא יורה נחרצות, והכל, אין ספק, רק בגלל העובדה שהייתה היא מורה גם כתיבה היא לימדה, גם שירה ועכשיו מרגישה לא בורה, לא טיפשה היא סמכות בספרות, היא בכירה.

למעלה