העלית על פניי חיוך ראשון מאז אתמול בלילה (קשה לכתוב חמשירים...) על משקל ניסיתי לשמור להתחיל במשימה ולגמור אך אויה, עסק ביש כך מבלי שארגיש עברתי עוד לילה שחור (לא בדקתי אם החמשיר עומד בכללי ה-טהטהטה)
פטנט הטה-טה-טה עוזר לי מאוד לרשום חמשירים רוויי סוד וגם הוד כשתצא לי העין ויישבר לי הזין אודיעך דבר בקול תרועה ובנאד או, הנה שאלה לאח"לה: איכה נהיה כלי הקיבול נפיחה?
מה רע במשקל שלי? נכון שהוא לא כמו זה שלך. הוא אחר. אבל יש בו מקצב קבוע: טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה טהטהטה (לא בדקתי אבל בערך) כל חמשיר חייב להיות באחד המשקלים שהצעת?
הלילה אמנם היה לבן, אבל מבחינתי הוא היה שחור לבן - האור דלק כשניסיתי לכתוב שחור - בגלל התוצאות העלובות (ולא בגלל העדר השמש) ולמה מסתר בהפוכה - כי הלילה באמת שחור, כך שזה לא מסתר, אבל זה בהפוכה על המסתר 'לילה לבן', ויסלחו לי חברי האקדמיה על ה'בהפוכה'
יש אישה, מקפידה על משקל: גערות מוקלדות, ובכלל... הערות, עקיצות - היא יורה נחרצות, והכל, אין ספק, רק בגלל העובדה שהייתה היא מורה גם כתיבה היא לימדה, גם שירה ועכשיו מרגישה לא בורה, לא טיפשה היא סמכות בספרות, היא בכירה.