חמשירשור שבועי

היתה פעם,לפני מליון שנה,תכנית ילדים

בשם ריץ'רץ', וגם הם התעסקו ממושכות במשקל של חמשירים. אני עוד זוכרת אותם מדקלמים - טה-טה-טה.......

שטותלי

New member
וזהו.

באחל"ה אני אוהב לבקר, לראות מה את חייכם ממרר. הפכתי את זה לתחביב לא תמיד אני מגיב אבל גם לקרוא זה עוזר..

תיקון (כמעט) חצות

באחל"ה הוא אוהב לבקר לפחות זה מה שהוא אומר הוא הפך לתחביב זה נראה לו מגניב ועכשיו גם התחיל לחמשר

הרשי לי לחלוק עלייך

היכן הבעיה? (את המילה אחלה יש לקרוא עם הטעמה בהברה האחרונה, בשורה השניה יש להטעים את ה"ש" במילה "שהוא")

במקרה דנן, בהחלט במלעיל

ובכל זאת, תיקון קטן כדי למנוע אי בהירויות: באחל"ה הוא אוהב לבקר כך שמענו מפי החבר הוא הפך לתחביב זה נראה לו מגניב ועכשיו גם התחיל לחמשר

שטותלי

New member
איום ונורא.. מננסה לתקן

באחל"ה אוהב לבקר, חמשירים גם לכתוב- מסתבר. יצא לי לא טוב רוצה עוד לכתוב- ועכשיו מנסה לשפר..

שטותלי

New member
אני מנסה לכתוב..

למה זה מוחק לי? (עכשיו זה יופיע שלוש פעמים..) חושב לי אני וחופר חרוז לחרוז מחבר. אז יצא לי חמשיר, או אני לא כשיר? שלא אתייאש פה מהר!

זה קרה מזמן מזמן

היה דינוזאור נחמד שיצא לטייל יום אחד הוא מצא בין הרים חברות חברים אבל אז כמו כולם הוא נכחד

אכן ברגע האחרון מחקתי את ההערה

שהיתה במקור בסוף ההודעה שלי, בערך בזו הלשון: "אין צורך מהערות מסוג 'המשקל בשורה הראשונה לא מדוייק'". את באמת האמנת שאני לא מודע למשקל!? ולעצם העניין 1. יש לך הצעה לשיפור? 2. רבים מהחמשירים נכתבים במשקל --^--^--^ --^--^--^ --^--^ --^--^ --^--^--^ לפי מיטב השמיעה שלי, אם ההברה הראשונה הופכת ל"שקטה" (כלומר לא קיימת), וזה הופך ל -^--^--^ --^--^--^ --^--^ --^--^ --^--^--^ זה עדיין נשמע טוב אותו דבר.

למעלה