חמשת העיוורים \ טולסטוי

תומרס1

New member
אני מעביר ביקורת זה הכל

אני בטח לא שונא אף אחד, פשוט הבהרתי שמפלגה לא צריכה להיות מושתת על שנאה לגזע זה או אחר, למין זה או אחר, או לאדם זה או אחר...

izzyr

New member
גם אני רק מעביר ביקורת

אני בטח לא שונא אף אחד, פשוט הבהרתי שמפלגה לא צריכה להיות מושתת על שנאה לגזע זה או אחר, למין זה או אחר, או לאדם זה או אחר... אך בהחלט מותר לה לבקר ולפעול למען האג'נדה שלה, האשמה בשנאה בהתגוננות מול הביקורת, זו השתקה והפחדה

תומרס1

New member
הישג ענק לזה שהייתה ממשלה ללא

חרדים? זה בדיוק מה שאני אומר כשאני מדבר על שנאה...

רק על זה הוא מדבר ../images/Emo6.gif

ממשלה ללא חרדים.. די לסחטנות החרדית.. חרדים, חרדים, חרדים.. שום דבר מעבר לך.. ואני שב וחוזר ומבקש - תן לי תוצאות של דרך שינוי :)

izzyr

New member
קיבלת מה עשינו...

אתה יכול לטעון שזה לא מספיק. אתה יכול לטעון שאלו לא היעדים שלך אך אתה לא יכול לטעון שלא קיבלת, כי אחרת אנו מנהלים כאן שיג חרשים. (או עיוורים במקרה שלנו
) חשוב לזכור כי שינוי איננה מפלגת שלטון, כלומר לא אנו מנהלים את הממשלה מרכיבים את הקואליציה, אנו מצטרפים לממשלה על בסיס משא ומתן, כאשר למפלגה המרכיבה יש את הכוח. היא קובעת את היעדים, כמפלגה חברה ניתן רק להשפיע יחסית מעט. כך שתיקח את מה שכתבתי תוך הבנה בפוליטיקה. (אלא אם כן זה לא רלוונטי מה שאני אכתוב, ואז באמת אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה, אך זה לא יהיה הגיוני)

תשמע, אתה בחור נחמד :)

אבל אני ביקשתי תוצאות.. עוד שהצבעתי לשינוי - ולא קיבלנו כלום. זה הכל. לשינוי היה מנדט מצד הבוחרים להזיז כמה שיותר תחומים מהמצע שעליו הם דיברו - אנשים רבים התגייסו לאותו מצע וכוונות. ורב אותן האנשים, כמוני - לא רואים ולא תוצאה אחת. אני מבקש ממך, כי הקול שלך חשוב לא פחות משלי - כשאתה ניגש לשים פתק בקלפי - אל תאמין יותר לססמאות - האמן רק לתוצאות :)

mean girl 16

New member
כי הדברים משתנים בהתאם לנסיבות

בגלל זה הרבה שבד"כ נגד מסירת שטחים(הדוגמא הבולטת ביותר היא שרון כמובן) יהיו לעיתים בעד. הזמנים משתנים, התקופות משתנות, הנסיבות משתנות..

../images/Emo45.gif בדיוק!

לכן אני לא שופט את שינוי על ההחלטות הללו - אני רק משתעשע עם העובדה שאנשים שטוענים למצע מדוייק, עומדים מאחורי מפלגה שעיוותה מעט מההבטחות שלה - למעו הכיוון הכללי שעליו דיברה :)

mean girl 16

New member
אל תהיה צבוע

כשאחר האנשים הכי אנטי שרון והכי קיצוניים בליכוד- צחי הנגבי, בצטרף לקדימה ביום שהמשטרה פותחת עליו תיק שחיתות.. זה באמת שאמור להשתיק אותך בנושא.

זה ממש מיותר ולא רלוונטי -

גם את ביביהו חקרו.. ואת כל מי שציינתי עוד מקודם. מי שהבטיח לך פוליטיקה נקייה - שיקר. לצערי אין מועמד אחד שלא "שיחק את המשחק", ולפעמים נקלע בגללו לעימותים עם החוק. לרב מדובר רק בהדבקה של מקורות חיצוניים במטרה להפליל. זה קרה עם ביבי.. עם שרון.. עם צחי הנגבי.. עם בלומנטל.. עם פייגלין (היחיד שמחזיק בתיק פילילי). וזה ימשיך לקרות. אז בואי נעזוב את הנושא הזה ונתפנה לדון בנושאים רלוונטים יותר.

mean girl 16

New member
אני יודעת

רק שהתכוונתי שזה לא מתאים לבוא ולציין אנשי ליכוד כאלה, וכשיש בשפע בקדימה. יורדת מזה.

bhnadav

New member
../images/Emo41.gif ציפי לבני מקבלת כיום 30 מנדטים.

סקר שפורסם הבוקר בעיתון "מעריב" מראה את התוצאות הבאות - קדימה בראשות ציפי לבני מקבלת 30 מנדטים. העבודה מקבלת 27 מנדטים. הליכוד מקבל 16 מנדטים. אז לכל מי שאמרו שלקדימה אין המשך והיא מפלגה חד פעמית - ראו נא את הסקר הזה, וקלטו כי ציפי לבני כעת היא רק בתחילת דרכה הפוליטית, ולפניה עוד 4 שנים גדושות בעשייה בתפקידים הבכירים ביותר שיש. אז אם כבר עכשיו היא מקבלת 30 מנדטים, אין ספק מה יקרה בהמשך. הציבור יודע להעריך מנהיגים דגולים שמתעסקים בעשייה ותו לא, והדבר מתבטא יפה מאוד גם בסקרים.

mean girl 16

New member
אגב. פגשתי את ליבני המהוללת שלכם

לפני חודשיים וחצי בערך.. והיא ממש חמודההה.. לא הרבה פוליטיקאים כמוהה

תומרס1

New member
הוי זה היה ממש מזמן

כשעוד הייתי פעיל בליכוד והיא באה לבקר, אז דיברנו קצת ושוחחנו קצת והיה ממש תענוג.. בעבר פגשתי את שמעון פרס ויש לי חתימה כמו שלך יש מאריאל שרון :)..כיף לך.. ופגשתי עוד כמה..

mean girl 16

New member
מגניב! גם אני פגשתי! פגשתי את כו-לם

בערך חח.. כל מי שמכירים את השם שלו אפשר לומר
ומחרתיים יש לאח שלי בר מצווה ויבואו גם הרבה
אבל לא מקדימה כי אבא שלי בליכוד וזה יהיה מוזר מדי חח
חבל מאוד כי אם שרון לא היה עושה את הבאלגן הזה גם ציפי הייתה מוזמנת והייתה באה
אז מקדימה רק זאב בויים בא כי הוא אחר החברים הקרובים של אבא שלי אז זה כבר בלי קשר לפוליטיקה
ואחרי האירוע אני אכתוב פה מי היה
ביבי ביבי ביבי

תומרס1

New member
מזל טוב!!!

ואגב.. ציפי גם ככה לא מרבה ללכת לבר מצוות וכו' אז לא נורא אבל אם תצטרפי לקדימה אולי נארגן איתה איזו פגישה :) מה אתה אומר יניב???

למעלה