חמשת העיוורים \ טולסטוי

mean girl 16

New member
אוייש זה ממש לא קשור לחרדים!!

זה קשור לעיקרון שהמפלגה היא על עקרון של שנאה. זה לא משנה שנאה של מי! ואף אחד לא "מכר" לי את זה. זה עובדת שכל אדם רואה בשטח.

izzyr

New member
כמו למשל?

אם תחשבי על זה, מה בדיוק שינוי עשתה שאתה יכולה להגיד שזה פעולה של שינאה כלפי החרדים? מה?

mean girl 16

New member
האמת

לא יודעת על הפעולות. אבל כל הקמפיין שלה זה "נגד החרדים" וזה כל מה שהיא מייצגת.

izzyr

New member
את לא יודעת על פעולות...

או קי מה בקמפין את מוצאת שזה סתם שינאה?

izzyr

New member
אך לא מצאת למה את חושבת כך...

כי זה פשוט לא כך, אלא זו ביקורת נורמלית, החברה החרדית הצליחה לשכנע את כולם שזו שנאה, אך זה לא.

mean girl 16

New member
אבל עזוב זה לא מעניין אותי...

לא שינוי ולא החרדים סתם הערתי הערה וזה נמרח יותר מדי

../images/Emo6.gif אתה עדיין מדבר ססמאות -

"העובדה" היחידה שפרסמת היא: ממשלה ללא חרדים - שגם זה, ושנינו יודעים, לא מדוייק. ואני שמח ששינוי בחרו לבסוף "להתכופף" ע"מ להשיג משהו חשוב! אל תדבר איתי על קדימה.. אני עדיין מצפה לתוצאות ה"שינוי" - בינתיים אפילו אחת לא ראיתי. אז, בבקשה -

izzyr

New member
אתה כנראה לא קורא....

קודם כל, מילאנו אחרי ההבטחה העיקרית שלנו: חוללנו מהפכה אזרחית. הבאנו לסילוקן של המפלגות החרדיות מהשלטון והוכחנו שניתן לנהל את המדינה מבלי להיכנע לסחטנות הדתית. בזכותנו, זה נראה כיום כמובן מאליו. רק בזכותנו יכול היה שרון לבצע את ההיתנתקות. זה התחיל באולטימטום שהגשנו לו שנפרוש מהממשלה אם לא יחדש את תהליך השלום והסתיים בהצבעה בכנסת, כאשר הקולות של שינוי, מהאופוזיציה, הכריעו את הכף לטובת ההיתנתקות. המדיניות הכלכלית שהביאה לצמיחה של 5% והקטינה את האבטלה באופן משמעותי, היא מבית מדרשה של שינוי. אפילו נתניהו מוכן להודות בכך. סילוק החרדים מהשלטון, קידום תהליך השלום והנהגת הכלכלה חדשה - לא היתה עוד מפלגה שתוך זמן כה קצר עשתה כל כך הרבה למען רבים כל כך. לא מילאנו אחרי חלק מההבטחות לבוחרים, כמו שינוי חוק טל או נשואים אזרחיים, מפני שלא היו לנו מספיק קולות, כאשר בנושאים אלה הליכוד תומך במפלגות הדתיות, בעוד שלעבודה כלל לא איכפת. . . .

../images/Emo6.gif עוד פעם אותן ססמאות?

אז הבנתי שאתה מ מ ש נגד חרדים וכל מה שמזכיר אותם. והבנתי ש"סלקתם" את המפלגות החרדיות. אתה מדבר איתי על מדיניות כלכלית שנתניהו ושרון הנהיגו.. אבל בשביל להיות נחמדים ניתן קצת קרדיט לשינוי די לססמאות, בבקשה.. אני מתחנן בפניך.. בפעם המי יודע כמה, תן לי תוצאות של דרך שינוי - ומבלי לדבר על חרדיםחרדיםחרדים..

mean girl 16

New member
אולי.. אין לו תוצאות לתת לך?

חשבת על האופציה הזאת?

izzyr

New member
איזה בדיוק סיסמה שמעת?

שהממשלה בלי חרדים, זה זו הייתה אחת היעדים שלנו. אתה לא חייב לאוהב זאת, אך זה לא הופך זאת לסיסמה

תומרס1

New member
קודם אל תקרא לי ילד

כל מה שאתה כותב זה נטו שנאה... שינוי היא כרגע מפלגה גדולה שלא עשתה כ"כ הרבה דברים בהתאם לגודלה ומה שמגיע לה היא תקבל בבחירות הקרובות.

תומרס1

New member
אני לא שונא את שינוי ואני לא שונא

את טומי לפיד אגב אני מאוד מעריך אותו כעיתונאי ואני לא שונא אף אחד.. אני מעביר ביקורת וזה לגיטימי, לא מתחבר למפלגה שמושתת על שנאה לחרדים ואל תמכור לי שזו מפלגה לשינוי, כל הזמן בכל ראיון טומי לפיד או פורז תמיד משמיצים ותמיד מסיתים נגד חרדים...

izzyr

New member
אה... תן לי להבין..

שאתה מעביר ביקורת, זה לא שנאה. ששינוי מעבירה ביקורת זו כן שנאה. אני מבין את ההגיון, תודה שאתה מסביר את עצמך.
(על מי אתה עובד?)

תומרס1

New member
אין לי בעייה שמעבירים ביקורת

באמת שלא אבל תלוי איך מציגים אותה... לפיד וחבריו למפלגה מסיתים וגורמים לשנאה עזה לחרדים, יש דרך להעביר ביקורת ולהעלות או להציף דברים על פני השטח...

izzyr

New member
../images/Emo6.gif בדיוק כמוך

אתה מסית נגד טומי לפיד ושינוי, אתה גורם לשנאה עזה לציבור הזה. יש דרך להעביר ביקורת ולהעלות או להציף דברים על פני השטח.... כפיש?

למעלה