אבי בן 1231
Well-known member
חכה בקרן רחובות דיזנגוף פרישמן אגיע להתדיין איתך, בעוד 5 שניםחחח, מה גורם לך לחשוב שזה היה חידוש עבורי ?
כשתרצה להתדיין תעדכן.
אל תזוז משם!!
חכה בקרן רחובות דיזנגוף פרישמן אגיע להתדיין איתך, בעוד 5 שניםחחח, מה גורם לך לחשוב שזה היה חידוש עבורי ?
כשתרצה להתדיין תעדכן.
אם אתה הבנת את הבדיחה, דיינו.חכה בקרן רחובות דיזנגוף פרישמן אגיע להתדיין איתך, בעוד 5 שנים
אל תזוז משם!!
אם אתה לא הבנת שזו אינה בדיחה, דיינואם אתה הבנת את הבדיחה, דיינו.
מ'.
אם תענה על שאלתי אשקול בצורה חיובית להתדיין עימך, אך ............ בשלב זה אין לי עניין לזה!!חחח, מה גורם לך לחשוב שזה היה חידוש עבורי ?
כשתרצה להתדיין תעדכן.
לא זוכר שאלות ישנות. תצטרך להרחיב אם תרצה שאגיב ברצינות (מהנייד גם קשה לגלול לאחור ולחפש).אם תענה על שאלתי אשקול בצורה חיובית להתדיין עימך, אך ............ בשלב זה אין לי עניין לזה!!
נו ...................... גם סקלרוטי?לא זוכר שאלות ישנות. תצטרך להרחיב אם תרצה שאגיב ברצינות (מהנייד גם קשה לגלול לאחור ולחפש).
אוקיי. השמצת. השחרת. תקפת. מקווה שזה ישחרר אצלך קצת לחץ.נו ...................... גם סקלרוטי?
למה שלא תשכור מטפלת שתגלול במקומך??
הרינגטון צודק. אתה לא מקרה סטנדרטי ולא דוגמה מייצגת. הרוב לא כמוך.אין לי מושג מהיכן המידע ש"דורות של תלמידים מפחדים מהמקצוע הזה"
בכל שנותי בבית ספר המקצועות האהובים והקלים ביותר עבורי היו דווקא מתמטיקה ואנגלית.
אפילו נתתי שיעורים פרטיים בשני מקצועות אלה!!
גם בספרד נתתי שיעורים פרטיים באנגלית!
אפשר לטרוח ולהביא לך קישור אבל האם באמת יש סיבה? זה ברור שרוב התלמידים הם לא עילוי גדול באנגלית, בטח ובטח שלא במתמטיקה, בדיוק באותה המידה כמו אור השמש בשמיים או כמו שצמר מגיע מכבשים. למה צריך לצרף הוכחות על-מנת להוכיח את המובן מאליו?כן, אני יחיד סגולה, מפתיע ש"גאון" כמוך לא גילה זאת עד כה!!!
יש לך איזה שהוא אישור/קישור בהקשר ל"רוב הגורף"??!!
כל מה שתכתוב, מופרע או הזוי ככל שיעלה ממוחך הקודח,
יתרונות וחסרונות לאנגלית ולמתמטיקה
אנגלית חשובה יותר מהטעמים שדיברתי עליהם בהודעות אחרות בשרשור זה. פשוט יש יותר מקומות, יותר מדעים ויותר עבודות שבהן נמצא את עצמנו זקוקים לאנגלית ברמה של חמש יחידות, ואנגלית בכלל, מאשר מקומות, עבודות ומדעים שבהם נמצא את עצמנו זקוקים למתמטיקה ברמה של חמש יחידות או מתמטיקה בכלל. היחס של העדיפות של האנגלית על פני המתמטיקה במדעים, המדעים בכלל, באופן כללי, הוא בערך 2 ל-1. היחס של העדיפות של האנגלית על המתמטיקה בשוק העבודה, הוא שוב פעם, בערך, 2 ל-1. היחס של העדיפות של האנגלית על המתמטיקה בחיים עצמם, הוא עצום עד כמעט אינסופי. הרבה יותר מיחס של 2 ל-1.יתרונות וחסרונות לאנגלית ולמתמטיקה
אנגלית
יתרונות: עוזר כשאתה בחו"ל/עובד בחו"ל/חי בחו"ל/מדבר עם אנשים חשובים/קורא מאמרים/הוראות או סתם במחשב.
חסרונות:שוכחים הכל ממש מהר,כל הזמנים מתבלבלים .
אבל, קל יותר להשלים את זה ולהיזכר אחר כך.
מתמטיקה
יתרונות: בהחלט יכול לעזור בלימודים אקדמאיים וכל מקצוע ריאלי שתבחר ללכת אליו, מפתח את החשיבה ומרחיב את האופקים, עוזר גם בחישובים מתמטיים בחיי היום יום.
חסרונות: יש דברים שלא ישרתו אותי אף פעם בחיים וגם אותם לא זוכרים(אבל הם בהחלט מפתחים את החשיבה ומעודדים תכונות אחרות).
אז מה חשוב יותר
כתבת "נקודה. סוף סיפור", כלומר אין על מה לדון. לכן אשמור את דעתי לעצמי.
אין על מה לדון כי זה פשוט עד כדי כך ברור מאליו שאני צודק ולכן חבל על הזמן, המאמץ והמילים. לא התכוונתי חלילה לפגוע או לזלזל ולא התכוונתי שמתמטיקה חמש יחידות זה לא חשוב. זה פשוט שאנגלית זה חשוב יותר. המקצוע היחיד שחשוב יותר. תקראי את ההודעות האחרות שלי בשרשור ותביני למה אני חושב כךכתבת "נקודה. סוף סיפור", כלומר אין על מה לדון. לכן אשמור את דעתי לעצמי.
אני חושב שעברית חשובה יותר על מנת שיבינו טוב יותר.אין על מה לדון כי זה פשוט עד כדי כך ברור מאליו שאני צודק ולכן חבל על הזמן, המאמץ והמילים. לא התכוונתי חלילה לפגוע או לזלזל ולא התכוונתי שמתמטיקה חמש יחידות זה לא חשוב. זה פשוט שאנגלית זה חשוב יותר. המקצוע היחיד שחשוב יותר. תקראי את ההודעות האחרות שלי בשרשור ותביני למה אני חושב כך
אני לא כועס ולא חושב שאתה מזלזל בי. אני חושב שאתה פשוט לא יודע עברית טוב כמוני. ברגע שאמרתי "זה", אז "זה" זה זכר, ואז אפשר לדבר בלשון זכר ולהגיד "חשוב" ולא "חשובה".אני חושב שעברית חשובה יותר על מנת שיבינו טוב יותר.
אני הייתי כותב אחרת משפט זה! "פשוט שאנגלית זה חשוב יותר" הייתי כותב זאת כך: "פשוט שאנגלית חשובה יותר" וגם משפט זה" ולא התכוונתי שמתמטיקה חמש יחידות זה לא חשוב. זה פשוט שאנגלית זה חשוב יותר" הייתי כותב כך: "ולא התכוונתי שמתמטיקה חמש יחידות אינה חשובה, אלא פשוט שאנגלית היא חשובה יותר".
אל תכעס בבקשה איני מזלזל חלילה אלא מנסה לתקן.
נכון, איני יודע עברית טוב כמוך, אך לא אמשיך להתווכח איתך!!אני לא כועס ולא חושב שאתה מזלזל בי. אני חושב שאתה פשוט לא יודע עברית טוב כמוני. ברגע שאמרתי "זה", אז "זה" זה זכר, ואז אפשר לדבר בלשון זכר ולהגיד "חשוב" ולא "חשובה".
אל תכעס בבקשה איני מזלזל חלילה אלא מנסה לתקן.
גם בחוגים המדעיים באוניברסיטה דורשים מהסטודנטים להוכיח ידע טוב באנגלית, ומחייבים את מי שחסר לו ידע בקורסים.אין על מה לדון כי זה פשוט עד כדי כך ברור מאליו שאני צודק ולכן חבל על הזמן, המאמץ והמילים. לא התכוונתי חלילה לפגוע או לזלזל ולא התכוונתי שמתמטיקה חמש יחידות זה לא חשוב. זה פשוט שאנגלית זה חשוב יותר. המקצוע היחיד שחשוב יותר. תקראי את ההודעות האחרות שלי בשרשור ותביני למה אני חושב כך
השאלה היא (גם) איזה מהמקצועות יותר קל ללמוד באופן מרוכז, בשלב הפרה-אקדמי. כלומר מבין שתי המקצועות הללו, אנגלית ומתימטיקה (לדוגמה), אם וכאשר פלוני הולך על לימוד מקצוע בו הוא יצטרך ידע טוב בתחומים אלו, מה מביניהן יהיה לו קל יותר להשלים/ללמוד במכינה אם לא למד אותם (מספיק) טוב בתיכון.אז כן, מתמטיקה היא כלי חשוב מאד, אך בלי אנגלית טובה- אי אפשר.
אנגלית טובה כן, אך ללא קשר ל-5 יח"ל. באוניברסיטה נדרשת אנגלית אחרת וכולם מיישרים קו לאחר קבלת הפטור, יש כאלו שמקבלים ע"ס הפסיכומטרי ויש כאלו שנדרשים לקורסים בהתאם לציונם בפסיכומטרי ולאף אחד לא מעניין אם למדת 5 יח"ל או 4 יח"ל בניגוד למתמטיקה שכן נדרש ידע של 5 יח"ל מתמטיקה במקצועות המדעים או ההנדסה.גם בחוגים המדעיים באוניברסיטה דורשים מהסטודנטים להוכיח ידע טוב באנגלית, ומחייבים את מי שחסר לו ידע בקורסים.
כמי שלמדה בפקולטה למדעי הטבע, רוב חומר העזר (כמה ספרי לימוד והמון מאמרים) היו באנגלית. בהמשך הרצאות רבות, סמינריונים וקורסים רבים נערכו לפחות בחלקם באנגלית. גם בשנות עבודתי הייתי זקוקה לאנגלית הן לתקשורת יומיומית עם עמיתים והן להבנת חומר מקצועי. אז כן, מתמטיקה היא כלי חשוב מאד, אך בלי אנגלית טובה- אי אפשר.
כפי שציינת מתמטיקה- 5 יח"ל במקצועות ההנדסיים. בחלק מהמקצועות המדעיים אפשר להסתדר עם 4 יח"ל, ומילא יש קורסים במתמטיקה במהלך לימודי התואר גם למי שאיננו מתמטיקאי-פיזיקלי. ההתנהלות המדעית נעשית באנגלית, ומי שלא השלים את השפה בתיכון או בקורסי ההשלמה ייתקע.אנגלית טובה כן, אך ללא קשר ל-5 יח"ל. באוניברסיטה נדרשת אנגלית אחרת וכולם מיישרים קו לאחר קבלת הפטור, יש כאלו שמקבלים ע"ס הפסיכומטרי ויש כאלו שנדרשים לקורסים בהתאם לציונם בפסיכומטרי ולאף אחד לא מעניין אם למדת 5 יח"ל או 4 יח"ל בניגוד למתמטיקה שכן נדרש ידע של 5 יח"ל מתמטיקה במקצועות המדעים או ההנדסה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.