"חנה ואני" או "עניין של נקודת מבט".

גיל גיל

New member
לא מסכים!!!

במצב הנוכחי, יש להם סיכוי שווה למות או לחיות! יש דג כסף אחד שנמצא אצלה כבר שבוע, כשהיא מתקרבת הוא מתכדרר לו, והיא לא שמה לב אליו (את הראייה הדפוקה היא ירשה מאבא שלה...) כך שהוא חי בינתיים לא רע בכל, יש לו אוכל, והוא מסתובב פעיל לחלוטין, כל עוד בנוכחותה הוא סביל. מה שמדהים הוא שכשהיא שבעה, הוא מרשה לעצמו להסתובב לידה חופשי... איכס עם אינטיליגנציה!!! הבנת למה מיותר להרוג אותם לפני שהם נכנסים אליה?

י-פעעעעת!!! שלוווום! מה נשמעעעע?!?!

איזה כיף... את כאן!! זה הביקור הראשון שלך כאן בפורום... וממש ממש ממש לא האחרון!!! אז קבלי
שלך בן

*יפעת*

New member
בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

הכל מצוין!! איך אצלך? זה לא הביקור הראשון שלי בפורום אלא השני. בימיו הראשונים נכנסתי כדי לאחל לך בהצלחה... מבטיחה לשוב ולבקר בקרוב. קצת קשה לי עכשיו כי אני עובדת (למרות שיש לי אחלה אינטרנט בעבודה, אני עובדת בקווי זהב, אבל אני לא ממש מוצאת זמן). ביי בינתיים...

גיל גיל

New member
ולפני שתתחילו להסחף טוטאלית...

כן, עם הידיים, וכן, הם מכוסות בשקית שאני הופך עליהם ברגע שתפסתי אותם, כך שאני לא נוגע בהם ישירות אף פעם (איכס! הם יצאו הרגע מהזבל!!!) חנה עסוקה כרגע במציצת לשדו של חומייני מטופש שניסה להשוויץ לידה... מה שמצחיק הוא שהחומייני הזה החליט לטפס עלי בדיוק כשחיפשתי לחנה אוכל... זה מה שקוראים "להיות במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון..." אתם יודעים איך אנשים מסתכלים עלי? אחרי שאני יוצא מהזבל, אם לא מצאתי שם "דיסקסטינג ג´וקוס ריפולסיב", אני מתחיל לחפש מתחת לפנסי הרחוב... ממש מחזה סוריאליסטי... התמהוני עם השקית על היד...

chips

New member
גיל גיל חשבתה

לעבוד בחברת הדברה דיסגסטינג ג´וקס רפלסיב
בלהההחס!!

~דויד~

New member
רק רציתי להבין

מה אתה עושה עם ה
(ג´וקים חמודים) שאתה תופס? נותן לחנה´לה, הקושקושונית ?

~דויד~

New member
אתה לא צריך לענות

הבנתי כבר שכן (פשוט לוקח לי זמן להבין דברים...)

גיל גיל

New member
אם הבנת, אז זה בסדר...

חשבתי שאתה חושב שיש לי סטיות שונות ומשונות...

גיל גיל

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif וואו!!!!!!!!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

קיבלתי הודעה נבחרת!!! איזו גאווה!!! תודה להוריי, תודה למוריי, תודה לאשתי שתחייה, יפעת, וכמובן, תודה גדולה לך, חנה!!!!!!!!!!!!! איזו התרגשות!!! בן! תודה!

Kaya

New member
מ-ק-ס-י-מ-ה !!!

למי היא דומה יצאה לך או ליפעת

Kaya

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

בתור מחומצנת הרשי לי לחלוק עליך
גילוש... באמת מה עם איזה אדום בצדדים, ירוק זרחני, משהו ???

למעלה