כך חולפת לה תהילת עולם... נו טוב... אם זה מה שהבנתם, אז זה מה שהבנתם... אוהב אתכם. גיל.
ג גיל גיל New member 7/9/01 #59 כך חולפת לה תהילת עולם... נו טוב... אם זה מה שהבנתם, אז זה מה שהבנתם... אוהב אתכם. גיל.
D deep ocean New member 8/9/01 #61 ברור שהבנתי שכל ההודעה עוסקת בפחד הצחוקים זה תוספת בלבד זה מותרות.. העיקר זה ההתמודדות עם הפחד ואני ממש תופסת ממך על זה!!! התמודדת עם זה BIG TIME!! יפה נשיקות מיכלי
ברור שהבנתי שכל ההודעה עוסקת בפחד הצחוקים זה תוספת בלבד זה מותרות.. העיקר זה ההתמודדות עם הפחד ואני ממש תופסת ממך על זה!!! התמודדת עם זה BIG TIME!! יפה נשיקות מיכלי
ג גיל גיל New member 8/9/01 #63 אז נרגעתי!!! כבר פחדתי שבאמת לא הייתי מובן... שמח שהובנתי למרות הכל, ומיכלוש, תודה! אני שמח שיש לי אותך בחיי! גילגיל.
אז נרגעתי!!! כבר פחדתי שבאמת לא הייתי מובן... שמח שהובנתי למרות הכל, ומיכלוש, תודה! אני שמח שיש לי אותך בחיי! גילגיל.
ה המרחפת New member 8/9/01 #62 כשקוראים את ההודעה פעם ראשונה בהחלט מבינים את כל מה שרצית להעביר, וגם ההסבר על ההתפתחות מובן. מה לעשות שיחד עם התגובות תשומת הלב סוטה לשוליים.... ואתה צודק- הסרט מועדון קרב הוא סרט מעולה, שגורם לך לחשוב שוב מה הגבולות שלך.
כשקוראים את ההודעה פעם ראשונה בהחלט מבינים את כל מה שרצית להעביר, וגם ההסבר על ההתפתחות מובן. מה לעשות שיחד עם התגובות תשומת הלב סוטה לשוליים.... ואתה צודק- הסרט מועדון קרב הוא סרט מעולה, שגורם לך לחשוב שוב מה הגבולות שלך.
ג גיל גיל New member 8/9/01 #64 תודה רבה לך מרחפת יקרה... כנראה שאת לא מרחפת כמו שאת כותבת... צריך לארגן במסגרת הפורום הזה או "להרגיש טוב!" הקרנה של הסרט הזה... גילגיל.
תודה רבה לך מרחפת יקרה... כנראה שאת לא מרחפת כמו שאת כותבת... צריך לארגן במסגרת הפורום הזה או "להרגיש טוב!" הקרנה של הסרט הזה... גילגיל.
ג גיל גיל New member 8/9/01 #67 כבר יומיים שאני בהודעות נבחרות... מה תגידו על זה? הבאתי גאווה למשפחה...