התכוונתי למקקים מחומצנים.. אני דווקא בעד צבעי הקשת. מה שלומך מרגוש????
ק קיפודת ים New member 7/9/01 #41 התכוונתי למקקים מחומצנים.. אני דווקא בעד צבעי הקשת. מה שלומך מרגוש????
K Kaya New member 7/9/01 #43 יפתי !!!! מה שלומך יקירה ?????? התגעגעתי !!! מקקים מחומצנים ?!?!?! באמת ראיתי כמה מחכים בתור אצל הספר שלי...... אצלי הכל דובדבן <<אייקון של דובדבן בבקשה!>>> מרג
יפתי !!!! מה שלומך יקירה ?????? התגעגעתי !!! מקקים מחומצנים ?!?!?! באמת ראיתי כמה מחכים בתור אצל הספר שלי...... אצלי הכל דובדבן <<אייקון של דובדבן בבקשה!>>> מרג
ק קיפודת ים New member 7/9/01 #44 חבל שאני לא בת"א או רמת גן אבל לא נורא.. אני אסתפר כאן, הווטרינר המקומי נותן הנחה, ולא רק לכלבים וחתולים עכשיו צריכה להחליט אם אני רוצה זנב.
חבל שאני לא בת"א או רמת גן אבל לא נורא.. אני אסתפר כאן, הווטרינר המקומי נותן הנחה, ולא רק לכלבים וחתולים עכשיו צריכה להחליט אם אני רוצה זנב.
י *יפעת* New member 7/9/01 #45 גברת kaya אם את מאוד רוצה לדעת אז היא יצאה דומה לשכנה. אני מאוד מודאגת אבל לא נורא, למדתי את הלקח, בפעם הבאה כשגיל ילך לבקש סוכר - אני אלך איתו!
גברת kaya אם את מאוד רוצה לדעת אז היא יצאה דומה לשכנה. אני מאוד מודאגת אבל לא נורא, למדתי את הלקח, בפעם הבאה כשגיל ילך לבקש סוכר - אני אלך איתו!
ק קיפודת ים New member 7/9/01 #47 אוהו.. לא נשמע טוב. אפילו לא נקרא כך.. אני מציעה להזמין בדיקה למקקה הנחמדה..
K Kaya New member 8/9/01 #60 מי היתה השכנה???? ולעזאזל - איך הוא עשה את זה איתה ?!?!?!?!?!? אמממממ..... יכול להיות מעניין עם 8 רגליים פרוותיות שמלטפות ומפנקות ו...ההממ... טוב, אני אתן לעצמי סתירה יפעתי יפתי !! את הרבהההההה יותר יפה ממנה ==> חוץ מזה שתמיד היתה לי משיכה לחיות שעירות ופרוותיות כמו קאיה שלי !!! אוהבת, מרג.
מי היתה השכנה???? ולעזאזל - איך הוא עשה את זה איתה ?!?!?!?!?!? אמממממ..... יכול להיות מעניין עם 8 רגליים פרוותיות שמלטפות ומפנקות ו...ההממ... טוב, אני אתן לעצמי סתירה יפעתי יפתי !! את הרבהההההה יותר יפה ממנה ==> חוץ מזה שתמיד היתה לי משיכה לחיות שעירות ופרוותיות כמו קאיה שלי !!! אוהבת, מרג.
י *יפעת* New member 7/9/01 #46 תגידו את האמת!!! ותזהרו מאוד כשאתם עונים: מי יותר יפה? אני? -> או היא?????????????????? ושוב, תזהרו מאוד מאוד מאוד כשאתם עונים!!!
תגידו את האמת!!! ותזהרו מאוד כשאתם עונים: מי יותר יפה? אני? -> או היא?????????????????? ושוב, תזהרו מאוד מאוד מאוד כשאתם עונים!!!
T time to fly New member 7/9/01 #49 מי מדבר פה על חברה שלי??????? האלו, ברור שהיא יותר יפה!!! היא התפוזית הכי שווה בקרטון שלה!!! אבל היא לא כזאת נאמנה אז נראה לי שיש לך פור עליה (או שאני טועה פה )
מי מדבר פה על חברה שלי??????? האלו, ברור שהיא יותר יפה!!! היא התפוזית הכי שווה בקרטון שלה!!! אבל היא לא כזאת נאמנה אז נראה לי שיש לך פור עליה (או שאני טועה פה )
E eliii New member 7/9/01 #53 אגב גילגיל ,לפני שיעבור הקיץ אולי כדאי שתשכין כמה זוגות מקקים באקווריום(תשאיר להם חורים לחמצןו בליייי מייייייים!!!)שיעשו אהבה ויביאו ילדים..ובעיקר ארוחות צהריים לחנה....או שבעצם בחורף היא מסתפקת בשלשולי גינה.
אגב גילגיל ,לפני שיעבור הקיץ אולי כדאי שתשכין כמה זוגות מקקים באקווריום(תשאיר להם חורים לחמצןו בליייי מייייייים!!!)שיעשו אהבה ויביאו ילדים..ובעיקר ארוחות צהריים לחנה....או שבעצם בחורף היא מסתפקת בשלשולי גינה.
C chips New member 7/9/01 #58 אמא ללהההה!! ג´וקים אבל האמת? מכל הג´וקים היא הכי יפה. אני זוחרת שלפני כמה חודשים חזרתי הביתה מחנות לחיות מחמד והכרזתי שאני רוצה חמוס!(לא שאני יודעת מה זה)
אמא ללהההה!! ג´וקים אבל האמת? מכל הג´וקים היא הכי יפה. אני זוחרת שלפני כמה חודשים חזרתי הביתה מחנות לחיות מחמד והכרזתי שאני רוצה חמוס!(לא שאני יודעת מה זה)
T time to fly New member 7/9/01 #51 חייב לומר שאני מזועזע!!! ../images/Emo2.gif זה ממש ממש ממש רחוק ממני אבל מה לא עושים בשביל אהבה, הא? שלומי
חייב לומר שאני מזועזע!!! ../images/Emo2.gif זה ממש ממש ממש רחוק ממני אבל מה לא עושים בשביל אהבה, הא? שלומי
ג גיל גיל New member 7/9/01 #54 אגב, המשמעות האמיתית של ההודעה המקורית בכלל הובנה? עניין ההתפתחות האישית, התגברות על הפחדים, רכישת התובנות, וכן הלאה? או שהסגנון המליצי משהו שלה הטביע הכל?
אגב, המשמעות האמיתית של ההודעה המקורית בכלל הובנה? עניין ההתפתחות האישית, התגברות על הפחדים, רכישת התובנות, וכן הלאה? או שהסגנון המליצי משהו שלה הטביע הכל?
T time to fly New member 7/9/01 #55 היתה משמעות שונה? נראה לך שמישהו שם לב בכלל לעומק שלה? פני השטח man!!! תן לנו להישאר שם הרה יותר בטוח ומצחיק
היתה משמעות שונה? נראה לך שמישהו שם לב בכלל לעומק שלה? פני השטח man!!! תן לנו להישאר שם הרה יותר בטוח ומצחיק
T time to fly New member 8/9/01 #68 הייי, למה התשובה הזאת? אני בסה"כ צחקתי איתך באמת או שאני טועה בהערכתי שהבנת אותי לא נכון? שלומי
E eliii New member 7/9/01 #57 הבנו שאתה תמהוני שמסתובב בחדר האשפה וצד מקקים.....אבל אנחנו אוהבים אותך בכל זאת....