מי אמר שאין ראיות תומכות?
ש שואל ומשיב1 New member 10/8/18 #152 ויש מספר תיאוריות מתחרות בנושא ויש מספר תיאוריות מתחרות בנושא כאשר עדיין לא ניתן להגיע להכרעה?! תגיד אתה רציני את חי על סרט שלא היה ונברא? לזה אתה קורא ראיות? רחמים עליך רחמנות
ויש מספר תיאוריות מתחרות בנושא ויש מספר תיאוריות מתחרות בנושא כאשר עדיין לא ניתן להגיע להכרעה?! תגיד אתה רציני את חי על סרט שלא היה ונברא? לזה אתה קורא ראיות? רחמים עליך רחמנות
ש שפיפון ים סינגפורי New member 10/8/18 #155 מי קרא לזה ראיות, חתיכת דביל? כתבתי וחזרתי וכתבתי שוב - אולי בניסוח הזה תבין - נכון לכרגע, אין תשובה מדעית חד משמעית ומוסמכת לשאלה כיצד נוצרו החיים. כלומר, אפילו המדענים שמתעסקים בתחום הזה עדיין לא יודעים.    
מי קרא לזה ראיות, חתיכת דביל? כתבתי וחזרתי וכתבתי שוב - אולי בניסוח הזה תבין - נכון לכרגע, אין תשובה מדעית חד משמעית ומוסמכת לשאלה כיצד נוצרו החיים. כלומר, אפילו המדענים שמתעסקים בתחום הזה עדיין לא יודעים.    
ש שואל ומשיב1 New member 12/8/18 #159 אני אוהב שאתה מתעצבן, אכשיו אתה מבין שלמעשה אתה חי בשקר ובאשליות. חביבי קום מתרדמתך
ש שפיפון ים סינגפורי New member 12/8/18 #160 מה שמעצבן הוא שאתה מכניס לי מילים למקלדת. אל חשש, אין שום סכנה שהשטויות שאתה מקשקש כאן ישכנעו אותי שיהוה קיים.  
מה שמעצבן הוא שאתה מכניס לי מילים למקלדת. אל חשש, אין שום סכנה שהשטויות שאתה מקשקש כאן ישכנעו אותי שיהוה קיים.