חנונים יקרים

אני לא חושבת זה קרה אי פעם../images/Emo60.gif

זה לא היה פתאום 'פוף! אני חנונית! קול! עכשיו אני אתחבר עם חנונים לעד'. אף פעם לא ראיתי את עצמי כחנונית עד ששמעתי על המילה הזו. מה אני יודעת? מבחינתי נולדתי ככה. רוב החברים שלי הם לא חנונים, אני לא עזבתי את החברים שהיו לי לטובת להקת חנונים והכל ברגע שחשבתי שאני חנונית. פףףף אני לא מבינה את השאלה הזו בכלל. ~תסכול~

זה מעניין

על מה מבוסס הקשר עם החברים הלא חנונים? במהלך השנתיים האחרונות, אנשים אצלי באו והלכו (בעיקר מבחינה וירטואלית...) אלו שנשארו הם בדך כלל חנונים... לא טענתי שצריך לעזוב. רק מבחינת הגדרה. את הרי מגדירה את עצמך כחנונית, לא? אז מתי זה קרה שלמדת על המושג "חנון"?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הו הו הו

בכיתה א'.. פשוט פתחתי ספר והתחלתי לקרוא.. אחריו באו עוד הרבה.

MajorWinters

New member
אני לא יכול להצביע על נקודה...

אבל כשאני חושב אחורה... תמיד הייתי

pelegs

New member
זה לא תמיד כזה ברור

אפילו בגן היו צוחקים עלי ועל חבר (יותם שמו) בגלל שהתעניינו בדינוזאורים וכדורגל לא הטריד אותנו בכלל, ואח"כ ביסודי (ודין יעיד
) תמיד התעניינתי בדברים אחרים (כיתות ז' ו-ח' לא נחשבות! אני כבר לא אוהב כדורסל!), ואני מניח שככה זה אצל כולם - חלקנו פשוט נולדים עם זה. השאלה היא האם ומתי זה נהרס (אז אצלי ספציפית זה עוד לא, וגם לא מסתמן שזה יקרה מתישהו)

אהם, אני אוהב כדורסל ../images/Emo3.gif

לשחק, לא לצפות. "פשוט נולדים עם זה" - עם מה?... מה גרם להתעניין בדינוזאורים? אני יכול להבין את חוסר העניין בכדורגל, אומנם לשחק זה כיף. נהרס?

hopefulman

New member
אהמ...

אז אתה בעצם חנון משודרג , מודל מתקדם מהדור החדש :) יפה לך! לגבי "נולדים עם זה" - כפי שציינתי , לעניות דעתי , למטען הגנטי ישנה השפעה מסוימת , אך כמובן לא מכריעה באופן טוטאלי. בכל מקרה , אני אותיר לך את התענוג לקלוע כדורים לסל ואמשיך להסתפק בהליכות רגליות ברחבי שכונתי בחיפה :) (שאמורות להיות כבר בטוחות ונטולת סיכון - ההליכות). דניאל

hopefulman

New member
מזדהה ../images/Emo180.gif

טוב , דינוזאורים לא היה מנת חלקי מבחינת התעניינות... אבל גיליתי התעניינות רבה בכמה יצורים זעירים אחרים בתקופת הגן (בעיקר חלזונות ונמלים אשר גילו באותם רגעי מפגש משותפים עיניין אחר - בחיפוש אחר דרכי הימלטות מידי האוחזות בהם...) שזיכו אותי בתגובות לא סימפטיות , בלשון המעטה
. אני דווקא יכול לאהוב כדורים - כדוה"א , כדור גלידה וכו'... אבל כדורסל , כדורגל ודומיהם...זה כבר מחוץ לתחום ביחד עם שאר ענפי הספורט :). היו ניסיונות לדרבן אותי לעסוק בתחום אך הם נחלו כישלון צורם. כולנו נולדים עם תכונות שיכולות להקנות לנו יתרון או חיסרון בתחום זה או אחר , אבל לכאן גם נכנסת השפעת הסביבה... שכוללת את המוטיבציה שלנו לפתח את יכולתינו בתחום זה או אחר ולהצליח בכך , למרות היעדר נטייה "טבעית" לו או להפך - להעדיף להזניח פיתוחה של תכונה בעלת פוטנציאל גלום. השאלה היא כמובן מה מידת השפעתה של הסביבה (שמתחלקת אף היא לתת קבוצות) לעומת זו התורשתית ואני סובר שחלוקת השפעתם משתנה בהתאם לפרמטר. דניאל

למעלה