חצבת

JacobSk

New member
גם בדו"ח "מסודר" לא היה כתוב על מצב הבריאותי

של אותם שלושה ילדים שמתו לחורה מחצבת.אתה ידעה כמה ילדים מתים באולם בגלל המערכת חיסונית נחלשת או טיפל רפאוי לא נחון.עז בדיוק בכתה של "להבדיל" תמיד יש אפשרות להחניס ספקולציות לפי אינטרס.אני אומר שבטיפול נחון ומתן ויטמין A רוב מוחלת של אנאשים יוצים מחצבת בלי שום בעיה.ועין שום סיבה לעשות חיסונים שיכולים להיות תריגר לאוטיזם ועוד מיספר בעיות התפתחוטיות ואוטואימוניות לילדים.כמו שאין שום צורך לרוב החלוסיה לעשות חיסון ל גפתית B .במיוחד שעושים אותה אחרי לידה.וגם שהוא כולל תימרוסל(חומר משמר מכספית).

תלתל11

New member
אתה אומר? טיפול נכון?

אתה רופא? טיפלת פעם בחולי חצבת? יש לך מושג על מה אתה מדבר? תקרא את המאמר, שפורסם בעיתון רפואי מכובד ומבוקר, על ידי רופאים מאותו בית חולים, שאין להם שום אינטרס להטות את המצב - ובוודאי שאין להם אינטרס להציג תוצאות טיפול שליליות. ברור שלא קראת כלום. מה שעוד ברור זה שמבחינתך שום מקור מידע הוא לא אמין אלא אם הוא מסכים עם הדעות שגיבשת לעצמך מראש, כך שבאמת אין טעם לדון איתך בנושא.

JacobSk

New member
באינטרנט כתוב הרבה דברים

לא היו תוצאות כאלה לאולם שאחוז אחד מהחולים היה מת מהחצבת, אני נלדתי בשנות הששים ועז היה מקובל דווקה שאם יש ילד אחד חולה בחצבת עז לבו לשם עם ילד אם הוא בגיל עד 5-6 .כי עז חשבו שחשוב לעבור את מחלה הזאת בגיל צעיר. אני לא זוחר מיקרים מוות מחצבת בסביבה שלי(זה היה ברוסיה).ואם את רוצה להגיד שזאת תוצעה קונסיסתנתית אז היו מתים אלפי ילדים. ובכלל למה ללכת רחוק.עכשיו בארץ יש נידמלי 600 מיקרי חצבת עז מה יש קבר 60 מתים? אם הייתה כזאת תוצעה היה קבר טור לק"ח לעשות חיסון.אבל זה לא קורה. ואם התוצעה אירלנדית היא לא קונסיסתנתית עז היה שם או טיפול לא נכון או מצב כשה של הילדים האלה גם ליפני חצבת. ואיסטריה הזאת שאת מנסה לגרום כאן זה אינטרס ישיר של יצרני חיסונים ולוביסתים שלהם בכל האולם.

תלתל11

New member
באמת? לא היו?

אולי כדאי שתפסיק לקבוע "עובדות" על דברים שאין לך בהם מושג. בהתפרצות החצבת שהיתה בארץ, בשנת 1991, מתו 7 מתוך 433 חולים - זה יותר מאחוז אחד, לא? גם בשנת 2005 מת ילד מחצבת בירושלים. מתי אתה נולדת, מה היה מקובל ברוסיה ומה אתה כן או לא זוכר - כל אלה חסרי משמעות לחלוטין אל מול נתונים אמיתיים ומבוססים.

JacobSk

New member
תראי הבעיה האיקרית למה אני

מתנגד לחיסון MMR זה השיתה שעושים בו.תביני אותי נכון הדרדרות לאוטיזם של ילד שלי התחיל מMMR.וגם התקדמות שלו בה אחרי תראפיות של מגדוז ויטמיןA ושימוש בתכשיר גומיופתיMMR שתפקיד האיקרית שלו זה לתפל בבעיות שסיבה איקרית שלהן זה MMR.ותסתכלי התפרצות של אוטיזם ו מחלות מסוג ADD התחיל מסוף שנות ה80 זה בדיוק תחילת הקומפין של חיסונים מסיבים. עז מה אלטרנטיבה שלנו שעל ירידת הסטטיסטיקה של מתים באולם השלישי אנו נשלם באוטיזם ובעיות אחרות של ילדים שלנו.זה לא האיששיו יש מקרים מוות מחצבת או לא הבעיה האיקרית שמתרידה אותנו זה שבארץ קבר למאה ילדים בראים יש ילד אחד בספקטרום אוטיסטי.זה לא מפחיד אותך?

razgalili

New member
בעיות קשות בהבנת הנקרא

מתוך כלל החולים שהגיעו לאישפוז בבית חולים אחוז אחד מת. יש להניח שהרוב המוחלט של הילדים לא הגיעו למצב שהיו צריכים להגיע לחדר מיון. גם את כותבי הדו"ח הדאיג יותר העומס שהמגיפה גרמה על חדר המיון מאשר התמותה של הילדים. התמותה מחצבת בקרב הנדבקים באוכלוסיה מערבית נעה בין 1 ל1000 ל1 לשלושת אלפים. זה אומר שאם לא תחסני את הילד והוא ידבק בחצבת יש עדיין סיכוי של 99.96666 שהילד שלך ישרוד את החצבת וימות בסופו של דבר מהתקף לב או מסרטן בשיבה טובה כמו כולנו.

תלתל11

New member
גם אצלך, מסתבר

מתוך כלל החולים שהגיעו להבדק בבית החולים, לא לאשפוז. רק כשליש מהם אושפזו. ובפירוש כתבתי שאת השיקול מה הסיכון המקובל עליו, צריך כל הורה לעשות בעצמו. עליך אולי מקובל סיכון של 1:1000, עלי לא. אני מעדיפה סיכון של 1:100 לאוטיזם על סיכון של 1:1000 למוות. כל אחד ושיקוליו. אבל יש הבדל גדול, מאד, בין סיכון של 1:1000 לקביעה הנחרצת שלך: "לא מתים מחצבת לא מתים מחצבת לא מתים מחצבת" ונגד זה יצאתי. מגיע להורים לקבל נתוני אמת ולא דמגוגיה.

תלתל11

New member
וזאת, כמובן בהנחה נוספת -

שמקבלים את העובדה שחיסון נגד חצבת הוא הגורם, והגורם היחידי, לכל אותם 1:100 מקרים של אוטיזם - טענה מופרכת מיסודה לאור העובדה שלא חסרים ילדים אוטיסטים שמעולם לא חוסנו נגד חצבת.

JacobSk

New member
את צודקת יש עוד מיספר חיסונים

שכוללים או מיספר וירוסים גדול מאחד או כמות טובה של תימרוסל(חומר משמר מכספית).כל הדברים האלה ילדים מקבלים מגיל 0 עד 3 שזה התקופת התפתחות של מערכת עצבים המרקזית. אני מכווה שאת ידעת שאוטיזם ברוב מוחלת של המקרים מתפתעח ומגחים מגיל 1 עד 3.

JacobSk

New member
הייתי מקבל אדיפויות שלך אם באמת היה לך

ילד אוטיסט.אולי את לא מבינה מה מרגישים הורים שכותבים כאן.אולי את לא מבינה מזה באמת אוטיזם. אדיפויות האלה יחולות להיות רק לאנאשים שחושבים שאם ילד שלי לא איקרה כלום וגם לאותם רופאים שממליצים לעשות חיסונים ולילדים שלהם הם מבתלים רוב החיסונים.

תלתל11

New member
שוב אתה מניח הנחות בלי ביסוס

יש לי אחיין בספקטרום, עכשיו אתה מקבל את העדיפויות שלי? אמא שלו ממש עכשיו מתלבטת אם לחסן את אחותו, שאו-טו-טו בת שנה. אני במקרה גם רופאה, ואני מנסה לספק לה מידע אמיתי, אמין ומבוסס - כדי שתקבל החלטה מושכלת. אז תשמור את ההערכות שלך לגבי מה אני מבינה, ומה אני ממליצה, לעצמך.

JacobSk

New member
אני לא נתתי ההערכות! אני שאלתי - אולי!!!

מה אני אגיד לך... כשה לי להבין מה את רוצה מאיתנו.אני קיבלתי רושם לפי אדיפויות שלך שאת רוצה לשחנע לחסן לא רק אחותך אלה גם כל חברים בפורום.יכול להיות שדעות שלנו משפיות על אחותך.וזה כבר הסג רציני שלנו כי אחרי שאני אברתי בחיים עם ילד שלי אני לא יכול אפילו להיסתכל לכיוון של רוב החיסונים שמציע משרד הבראיות. אבל לאחותך יש לי המלצה ליפנות לטיפת חלב טבי ברעננה שבניהול חיים רוזנטל. יש שם תוכנית חיסונית אלתרנאטיבית. גם הייתי ממליץ לגשת לחיים רוזנטל לפגישה אישית לפני שמגיעים לטיפת חלב ברעעננה כי יש לאחותך אוטיסט במשפחה. ותביני אני בהחלת לא רוצה לשמוע ממך המלצות אישיות וגם אקיצות שלך אבורי.תביני את לא בשוק לא צריך מיידי לשפוך זבל מדג'ורה. פה אנשים מחליפים מידה חושבים יחד לא מסשקים במישחק '' גבר גבר'' ו''יש לי ביצים''.זה די פרימיתיבי בעיני. אם את חושבת שפגתי בך אישית תיפני למנהלי פורום הם מתפלים במיקרים האלה טוב . אני מבקש ממנהלים לסים לב מה קורה בשירשור הזה.

תלתל11

New member
אני אצטט

"עידפויות כאלה יכולות להיות רק לאנשים..." "אני קיבלתי רושם... ... שאת רוצה לשכנע לא לחסן" אמרתי כבר 15 פעם כאן שאני מנסה לא להכנס לדיון בעד/נגד חיסונים, אלא רק לתקן את המידע השגוי שהובא. בתגובה כולם התנפלו עלי כאילו אני עומדת להם מעל הילד עם המזרק ביד. אין לי עניין לרוץ למנהלי הפורום, לא ידעתי שזה גן ילדים פה.

ההודעה שלך לא תימחק

אבל זה לא בגלל שהיא ראויה להישאר, אלא בגלל שאני מעוניינת שכולם יראו אילו הודעות אינן מקובלות עלינו ולמה. לא "כולם" התנפלו עלייך. אף אחד לא התנפל עלייך, אני חוזרת שלמרות מה שאת חוזרת וכותבת, לאף אחד אין שום דבר אישי נגדך, ולא, זה לא גן ילדים. סתם מקום שבו מנסים לשמור על אווירה נעימה ומפרה בדיונים. שלום.

JacobSk

New member
תאירי שאת כותבת

''אני מעדיפה סיכון של 1:100 לאוטיזם על סיכון של 1:1000 למוות'' ובנוסף מדברר שאת רופא שאוספת מידה לאחותך שאומדת בבחירה לא קלה את בהחלת לקחת צד של חיסונים.תביני אני מכבד אמדה שלך ומוחן לדיוון איתך אבל בלי אקיצות אישיות כי זה מצביע על חוסר כבוד לרק לבן אדם שמולך אלה גם לנושה של הדיוון.

JacobSk

New member
בסדר גמור

אבל תראי שאת נחנסת לדיון על חיסונים למרות שכתבת'' אמרתי כבר 15 פעם כאן שאני מנסה לא להכנס לדיון בעד/נגד חיסונים, אלא רק לתקן את המידע השגוי שהובא.' וברוך הבה .רק באוי נדבר בצורה עיניינית ומכובדת.'

למעלה