חצבת

JacobSk

New member
התכוונתי לתגובות

"אתה רופא ?'' '' אתה תיפלתה...?'' אלה תגובות לאישיות ולא לאובדות ומסקנות שיש במסרים שלי ואקיצות האלה מיועדות למחוק דעות שלי מהתחלה וזה לא לעיניין.

תלתל11

New member
סליחה רגע

אתה נתת הצהרות לגבי מה הטיפול הנכון בחצבת, וגם טענת שהילדים שנפטרו לא טופלו נכון (וזאת בלי שהיתה לך שום גישה לפרטי הילדים והטיפול). אז אני חושבת שמן הראוי שתגלה לכולנו מה ההכשרה שלך בנושא, ומה הנסיון שלך בטיפול בחצבת, כדי שנוכל להחליט מה ההצהרות האלה שוות. אלה בהחלט לא הערות לאישיות (לא ידעתי שלהיות רופא זו תכונת אישיות), ובהחלט כן לעובדות.

JacobSk

New member
זה בדיוק שרציתי לצייו

שבכתבה היה חוסר מידה על מצב הבריותי אותם 3 מתים וגם סוג תיפול שהם קיבלו .במיוחד שבלינק הזה כתוב http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs286/en/index.html (תאירי כתה COMPLICATIONS) שלא מתים מחצבת אצמה אלה בסיבוחים שבעים כתוצעה של חולשה מערכת חיסונית במעלך מחלה.ועז תיפול נחון בחולה גורם חשוב מאוד.

תלתל11

New member
ודאי שלא מתים מהחצבת עצמה - אז מה?

הסיבוכים הם סיבוכים של החצבת, החולשה של מערכת החיסון נגרמת כתוצאה מהחצבת - אף אחד מהם לא היה קורה ללא ההדבקה הראשונית בחצבת, אז להגיד שלא מדובר בתמותה מחצבת זו התפלפלות.

JacobSk

New member
אני מציע שתקרי טוב משכתוב

בלינק שנתתי.מספיק שלאותו חולה יש בעיה במערחת חיסון לפני המחלה, או במעלך התיפול לא קיבל ויטמין A בצורה נכונה, או שלא תיפלו נחון בסיבוחים של מחלה. ולפי דעתי חיסון לא מפתיעך שילד לא אקבל את המחלה כי במעלך חיים יש ירידות ברמת תיפקוד של מערכת חיסון ועז ילד יכול לקבל את החצבת.ותסימי לב למי יש חצבת בצורה כשה - לילדים ומבוגרים במערכת חיסון נחלשת. עז לפי דעתי שווה 10 פעמים לחשוב על חיסון שהוא יכול לגרום אוטיזם בצד אחד ולא מבתיך הגנה 100 אחוז למחלה שלא את כדי כך מסוקנת שמתפלים טוב במערכת חיסון. וזה לפי דעתי אלתרנתיבה רצינית לרוב החיסונים!

יעקב היקר, אנא

זה לא לעניין לייחס כוונות ותכונות אישיות לאלה שאתה מתווכח איתם, גם אם הם עשו את זה כלפיך שלא בצדק. שכל אחד ייקח אחריות על מה שיוצא מהמקלדת שלו, טוב? מענה רך ישיב חימה. PEACE

razgalili

New member
ותודה

שהוספת לעלבונות דמגוג. צריך לשים לב שוב איפה ולמי אני אומר מה. את התגובה שכתבתי, כתבתי לאמר שיש לה ילד אוטיסט. בקרב אוטיסטים חיסון לחצבת מכיל סיכון מאד רציני לתופעת לוואי קשה של דלקות כרוניות במעיים, שהופכות את חיי הילד לגיהנום. אצל אוטיסטים הסיכון להפגע מחיסון MMR הוא כנראה בסדר גודל של שלושים אחוז או יותר. ואזהרה אחרונה - אין לך זכות לעלוב באף אחד כאן בפורום, גם אם במקרה הוא המנהל. הפעם הבאה שתכתבי עלבון כלשהו כלפי מישהו בפורום תחסמי ולא תוכלי לכתוב בו עוד. אנא נסי לשלוט בעצמך.

תלתל11

New member
קראתי לך דמגוג?

קראתי לתגובה שלך דמוגוגית, וכזאת היא היתה. לחזור ארבע פעמים על הצהרה, כאילו אתה נמצא בהפגנה פוליטית, זו דמגוגיה.

razgalili

New member
אנא קראי את מה שכתבתי בתשומת לב

כתבתי שהסכוי למות מחצבת הוא שולי. בטיפול נכון אחוז התמותה מחצבת בעולם המערבי עומד על 1 לשלושת אלפים. הסכוי למת מטביעה באמבטיה הוא גבוה יותר - לא צחוק, המקום הכי מסוכן בבית הוא האמבטיה. SSPE היא תופעה כל כך נדירה שאין אפילו טעם להתיחס אליה בקונטקסט זה ברצינות. לדבר על SSPE ולהגיד ששיקרתי כשאמרתי שמתים מחצבת זה כמו להגיד שאפשר למות משתיה של מים בגלל שאם מישהו ידחוף את ראשך לתוך הבריכה את תטבעי.

debitz

New member
../images/Emo45.gifרז,נהנתי מאוד לקרוא את תשובתך לגברת ד"ר

ובכלל מכל השרשור, ולא רק אני. ורציתי לעודד גם את יעקוב שממשיך לענות ולכתוב למרות הערות עוקצניות כלפיו, מזל שיש לך עור של פיל. בד"כ אין לי מה לכתוב אבל הפעם אני כותבת רק כדי שתדעו שכן מעניין אותי ושכמותי, לדעת מה אתם חושבים (הכותבים הותיקים)

למעלה