חרדים, עולים, ופיצוץ אוכלוסין

כתבתי שתומכים בהשמדת המדינה.

רק אני ראיתי את הנטורי קרתא שהפגינו בועידת דרבן לצד הפלסטינים?

lala897

New member
נטורי קרתא? אויש באמת...

אתה רוצה אשאני יביא לך דוגמאות מאנשים מסוממים חולי נפש שרוצים להרוג כל מי שהם רואים ברחוב? אנשים- תביאו דוגמאות מאנשים רציניים ולא שוב ושוב מאנשים השוליים בחברה. give me a break.

מה שאת אמרת:

"אנשים- תביאו דוגמאות מאנשים רציניים ולא שוב ושוב מאנשים השוליים בחברה."-והרוסים הניאו נאצים הם לא אנשי השוליים?

lala897

New member
אולי.

זה לא הנושא. הנושא הוא שמביאים אותם לארץ. אם מישהו היה אומר לי שלא מביאים לארץ נטורי קרתא בגלל שהם רוצי להשמיד את המדינה הייתי מאד מבינה את זה.

lala897

New member
אוקיי.

אבל מנסיון של שנים רבות רבות אני יודעת שאני לא יכולה לסמוך עליהם באהדת ישראל.. ולאלה שתורמים למדינה ונמצאים בצבא אני בעד הטבות (לא יודעת אלו,לא מומחית בענין)

נסיון?

אני חוזר על השאלה שלי-כמה רוסים את מכירה? ברור שאת לא יכולה לסמוך על ניאו נאצים באהדה לישראל... רוב הרוסים מועילים למדינה הרבה יותר מרוב החרדים.

lala897

New member
אני לא צריכה להכיר גויים כדי

לדעת שהם לא מצטיינים באהדת ישראל וכן, נסיון. לא מדברת על רוסים יהודים כמובן. וזה לאו דוקא רוסים אלא כל הגויים שמביאים לפה. בק3שר לתרומה של החרדים אני לא מסכימה איתך מאד מאד ואתה יודע את זה.

מישהו אמר גזענות?

אני מכיר מספיק גויים שמשרתים בצה"ל ואוהבים את המדינה. למען האמת, אני מעדין גוי שנאמן למדינה מאשר פרזיט יהודי שתורם להריסתה.

lala897

New member
מותק, אתה מתחיל לעצבן אותי.

עם ההיכרות שלך עם גויים אני לא מנסה להתחרות.. כל הכבוד להם שהם משרתים בצה"ל ואני חושבת שמגיע להם הטבות- לא יודעת אילו-תושב קבע - לא מבינה בזה. פרזיט יהודי- תפסיק לקשקש את השכל!!! זה ברור שהחרדים לא משרתים בצבא בגלל אמונתם ולא בגלל פרזיטיות כי אני לא מכירה עוד חברה שמתנדבת ברצון למען שאר האנשים יותר מהחרדים אז תפסיק לקשקש לי במח!! זה שאתה לא מסוגל להבין את האמונה שלנו זה לא אומר שאתה יכול לפסול את הדרך הזאת. כל בחור שיושב ולומד תורה תורם הרבה מאד למדינת ישראל ולאנשים פה לא שאתה יודע משהו על כל זה. ותבינו האמונה שלנו והדת שלנו חזקה יותר מכל אתאיסט נאור שבטוח שרק הוא יודע איך צריך לנהל את המדינה!!

מותק, קחי ../images/Emo175.gif אנד צ'יל

אם הם כבר פה ונאמנים למדינה, מגיע להם מעמד של תושבי קבע. "זה ברור שהחרדים לא משרתים בצבא בגלל אמונתם ולא בגלל פרזיטיות"-אבל גם פציפיסטים לא רוצים להתגייס בגלל אמונתם. למה הם צריכים לסבול כל כך עד שהם מקבלים את הפטור המיוחל?(ולא שאני מצדיק אותם או את החרדים...). ואנחנו לא מדברים כאן על התרומה שלהם לחברה, אלא על הצבא. "זה שאתה לא מסוגל להבין את האמונה שלנו זה לא אומר שאתה יכול לפסול את הדרך הזאת. כל בחור שיושב ולומד תורה תורם הרבה מאד למדינת ישראל ולאנשים פה לא שאתה יודע משהו על כל זה."-כל עוד הספקולציה הנ"ל לא ניתנת להוכחה, מבחינתי היא שוות ערך ל"כל נבצר אחרון שמקבל כסף מהמדינה לטייל בכל העולם שומר על המדינה פי אלף מכל חייל"-פשוט אין שום קשר בין הדברים. "ותבינו האמונה שלנו והדת שלנו חזקה יותר מכל אתאיסט נאור שבטוח שרק הוא יודע איך צריך לנהל את המדינה!!"-אני באמת שלא יודע איך צריך לנהל את המדינה, מה שאני כן יודע זה שכל אחד צריך לתרום לה באופן שווה.

lala897

New member
למה שאני ירגע? לחצת לי על כל

הכפתורים. ואני לא מתעצבנת מהר אבל אתה הצלחת לעשות את זה וואו. אם הם כבר פה ונאמנים למדינה- מסכימה- אבל לא צריך להביא אותם. אנחנו כן מדברים כל על התרומה שלהם לחברה זה מה שעושה מחור שמתגייס לצבא תורם למדינה- חברה.(לא'דעת מה זה פציפיסטים- כאילו אני אמורה לדעת אבל אני לא זוכרת.) זה בדיוק הבעיה שלך שאתה לא מוכן לקבל משהו שאתה לא מבין אותו. למה? כי אתה בטוח שאתה חכם גדול. מעניין מאד שאני קיבלתי את ההוכחה לאמיתות התורה- אני לא טיפוס שמקבל את הכל כמובן מאליו ואני מרדנית מטבעי. לא אוהבת לעשות מה שכולם עושים. ואני ביררתי כמו לא יודעת מה והגעתי למסקנה הנכונה אז זה שאתה עוד לא הגעת אליה זה לא אומר שהיא לא קיימת. והיא לא תהיה קיימת כל עוד תנסה לחפש אותה פה בפורומים ותתוכח בפורום חופש או לא יודעת איזה חחחח.. אבל אתה יודע מה זה לא מענין אותי מה אתה יודע ומה לא. אתה באמת לא יודע איך צריך לנהל את המדינה? לא חשבתי ככה מותק. ונכון כל אחד צריך לתרום כפי יכולתו וכל אחד עושה את זה. גם אם אתה לא מסוגל להבין את זה.

tamarhp

New member
חשוב!!

כרגע אנחנו מדברים רק על הרוסים הלא-יהודים. את היהודים אין לי בעיה לקבל, רובם לא עומדים להיות ניאו נאציים (אני מקווה)

lala897

New member
זה גם מה שחשבו היהודים על הגרמנים

בגרמניה אף אחד הרי לא היה יכול להאמין שהם יהיו נאצים ארורים. אז לא כדאי לחזור אל זה עוד הפעם.

אני לא אומר להביא לפה גויים,

(כל הבלאגן עם "מיהו יהודי"(שלו אחראיות גם המפלגות החרדיות) הוא זה שגורם להעלאת גויים לפה)) אני אומר שאם הם כבר כאן ונאמנים למדינה הם צריכים לקבל מעמד של תושב קבע ויחס ראוי. אז מה את בעצם טוענת, שהאנטישמיות טבועה בדמם? זאת גזענות.

lala897

New member
אתה לא אומר את זה?

אם לא שמת לב חמודי על זה בדיוק הויכוח.. אז אני גזענית- אתה לא מפחיד אותי.

tamarhp

New member
סיפור קטן..

ישנם גויים שהם אוהבי ישראל, אבל רוב הגויים שונאי ישראל במידה כזו או אחרת, גם בגלל השפעת הסביבה (אל תשכח שהנצרות בזמנה חינכה לשנוא יהודים, והאיסלם גם הוא). בנוסף, הלכה היא ש"עשו שונא ליעקב". וסיפור קטן שקראתי.. אני לא זוכרת איפה זה קרה - אבל לא בארץ, בכל אופן. בעיירה יהודית מסויימת בחו"ל, אחד מבני העיירה רצה להתחתן עם גויה. ניסו לשכנע אותו שלא לעשות את זה, אבל הוא לא הסכים לשמוע. ביום החתונה הרב של העיירה קרא לאותו בחור, ואז הוא נעל אותו בחדר (כמובן, זה לא מה שצריך לעשות כל פעם שיהודי עומד להתחתן עם גויה..
) ואותו בחור לא יכל להגיע לחתונה. אחרי כמה שעות הרב שיחרר אותו, והבחור רץ מיד לבית הכלה. הוא זכה שם למטר גידופים... אנטישמים! ולמה זה? הרי אין קשר בין העובדה שהחתן יהודי, לכך שהוא לא הגיע לחתונה! אבל אין מה לעשות - עשיו שונא ליעקב, ותמיד זה מה שיקרה..

lala897

New member
הי תמר-

תשמעי משהו מגניב- אני מכירה שתי כושיות שהתגיירו -אחת היתה נזירה קתולית והשניה יש לה משפחה זה כזה מגניב את רואה כושית עם השפתיים העבות והאף הרחב עם מטפחת ובעל לבן בלונדיני. נגנבתי!!

למעלה