חשבתי ואני רוצה ..

פותחת מחדש את שרשור "שירים מצחיקים"

כל השירים נאבדים כבר, הנה שיר חד מביית היוצר שלי מבוסס על השיר "גוליית" זהו שיר מאוד עצוב הנושא כזה כאוב אם תשים תחבושת לא יעזור לך שנתיים הגיבור של הסיפור, להגיד אותו אסור נגלה רק שהשם שלו כמו אונגינימו. יום חורפי במערה גנב פצועה בשדרה כוהנת עוברת והמנגינה נשארת במערה שדים אכלו את הגנב הם זללו וככה נוצר שד קוראים לו נראקו כל יפן פחדה ממנו יותר מפיל לוחמים ברחו הבייתה חיילים למדו חליל הם קראו לו השד משנה הצורות התאמן כל יום שעות והרג הרבה חיות, יש אומרים היה לו קול מרושע כמו ים המלח כל יפן פחדה ממנו יותר מפיל לוחמים ברחו הבייתה גיבורים למדו חליל הם קראו לו בשקט מרחוק הנה בא אלינו בא אלינו נראקו נוקיית נקווה שגם הפעם הוא יחשוב אותי נחמד הנה בא אלינו בא אלינו נראקו נוקיית נקווה שלא יתפוס אותי יעשה ממני סלט אינו הנוי יפה כמו אל קם בבקור לטייל מרחוק רואה המון צועק צועק הצילו בלי לחשוב יותר מיום התייצב הוא במקום חוץ מקגומה ושיפו עוד לא ידעו אז מיהו "בוא אלי נראקו נחמד אחסל אותך מייד" "ככה אתה חושב?! \שאל נראקו ביפנית אינו כל כך התעצבן טסאייגה תנגן! מכה לעבר שלח, פגע לו בול בלב כל יפן אמרה תודה והתרגשה, אם תרצה להיות שד מלא רק תגיד בבקשה, ויותר לא שמעו אותם אומרים הנה בא אלינו בא אלינו נראקו נוקיית נקווה שגם הפעם הוא יחשוב אותי נחמד הנה בא אלינו בא אלינו נראקו נוקיית נקווה שלא יתפוס אותי יעשה ממני סלט סורי שחלק לא מתחרז.....

PakoLina

New member
אופס.. זה התפקשש באמצע ../images/Emo122.gif

הנה מתוקן: שנאה רבה, שנאה רבה קיקיו באה, כולם במסכה שנאה רבה שנאה רבה מסכת אב"כ, זאת הכוונה תסקלו, תסקלו, תסקלו אותה באבנים תירו, תירו, תירו כולם בה עם רובים שנאה רבה.. שאול אשאל, שאול אשאל מדוע היא כזאת זונע? וארצה, וארצה, אותה לתלות בעוד שעה שנאה רבה.. ועוד מכה, ועוד מכה, אתן לה עם נבוט אשר יאהב את מלאכתו שנאה רבה..

Mrs Love

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

השרשור עדיין קופץ ויש בו רק 45 תגובות... לא סיבה לפתוח עוד שרשור

Horse Wishper

New member
מדהייייייייייייייייים

עם כישרון, מצחיק.... אחלה שיררררררררררררררררררררררר

PakoLina

New member
הנה שליי.. יצא מצחיק

מבוסס על השיר "תזיזי תישבן" תראי לי ת'ישבן תחשפי את התחת תראי מתוקה איך את עליי רותחת תראי לי ת'ישבן, תחשפי הכל אני חרמן גדול, אני הוא מירוקו הגדול תראי לי ת'ישבן, תתקרבי לכאן לעשות איתך ילד אני מוכן ומזומן זהירות אני מגיע, ממש חרמן רק בבקשה, מהר אני מאוד ממהר תגידי מה איתך, מה הבעיה שלך? את ממש כוסית, רוצה ליטוף בטוסיק? אני לחוץ, אם לא תמהרי את הקאזאנה שואבת אותי פה תראי בגלל זה אני צריך יורש, ילד קטן אז למה שלא תעשי לי טובה, למרות שאני חרמן? תראי לי ת'ישבן.. בואי אליי, כי אני צריך דחוף ילד או שניים או לא רק אחד אולי גם מאתיים אבל אני צריך דבר ממש קטן תעשי לי טובה, תראי לי ת'ישבן תגידי מה איתך, מה הבעיה שלך? את ממש כוסית, רוצה ליטוף בטוסיק? אני אוליי נזיר, לא מתנהג כצפוי מכזה, אבל אני רוצה איזה שד להרוג שמו הוא נאאקו, כולם אותו שונאים לכל אחד יש סיבה משלו ואיתי הם מסכימים תראי לי ת'ישבן.. לובש שחור, אני קשוח סבלתי מקיפוח אולי טיפה מתוח כי כל חיי עלולים להישאב ברוח ואני צריך שיהיה לך איכפת מה איתי מה עם העתיד שלי, ילך לאיבוד שאבתי, הרסתי, גם רימיתי אחרים אבל בשביל לחיות, מה לא עושים..? תראי לי ת'ישבן..

הנה משהוא שלי...

הוג'ו לקגומה קגומה את אומרת שבינינו אין שום דבר ואת מתצטערת אין לך מה לומר לפני שאת עוזבת לבחור השני שיר קטן אשיר לך קגומה אל תלכי קאגומי, אל תלכי השמש לא תזרח עליי כשאת לא אתי קאגומי אל תלכי אני פשוט רוצה אותך איתי קגו בלעדייך, אין לי שום כיוון אדמיין את פנייך כמו שיכור על הסיפון לא רוצה כל ערב לצאת עם קרצייה תרגום בגוף אחרת שונא את טוהיג'ה (הערה שלי: הבחורה שנדבקת אליו) קאגומי... לפי השיר "רוני אל תלכי"

חשבתי ואני רוצה ..

לעשות משחק^^ אוקי זה הולך ככה לכל מי שאתם שונאים בסידרה להגיד מש'ו טוב +שיר אז הינה שלי: קיקיו- היא נוווראא מגניבה כזו זונה ומגניבה P: ושיר קיקיו או קיקיו! היכן את קיקיו?!?!?!? לפעמיים את בקבר לפעמיים את בכפר לפעמיים את עם חצים ולפעמיים הורגת שדים P: אין לזה קצב P:

למעלה