חשבתי ואני רוצה ..

טוב.. עקרונית אני נגד זה לפתוח את ה

שרשור הזה, בגלל שהקודם עדיין לא עבר דף... אבל לא עמדתי בפיתוי
(קטע פצפון על פי: בשמלה אדומה) בחצאית קצרצרה וחץ וקשת, טיפשה קטנה, יחידה ופקצ"ה קיפצה וצווחה - ארצה! (מצטערת, אין לי שום דבר נגד קגומה, אבל הרגע שמעתי את השיר הזה, והוא פשוט דרשXDD)

blck angel1

New member
גם אני עושה!!

נלקח מתוך השיר של חלליות של ברי סחרוף השולט!! על אדמה רטובה ללא מעקה אני מתחלק ולעולם אין קצה ללא עבר וללא זכרון אני הגיבור שרוכב בדמיון נארוקו רודפות אחריך קוגמה קוראת לי לחזור כשהרוחות נושבות מעליך נארקו להיות או לא להיות כמו נשמה אבודה ללא מחסה מפליג אל האור על באר רפאים העתיד רודף ההווה הוא הווה אני עובר לעולם השני נארוקו רודף אחריך... כל מה שנאמר אתמול, עכשיו פתאום נהרס, קוגמה מנג'סת ללא הפסקה נארקו רודף אחריך...

blck angel1

New member
עוד אחד ^^

בנוי על השיר של ערן צור השולט .. ללילות של ירח מלא ^^ בלילות של ירח מלא אני הופך לאדם רואה אותך לידי שוכבים על הדשא בחושך כל השמיים פתוחים האור מאיר אותנו כסוף וחלבי הנה הפנים שלך הנה העיניים הנה החיוך האצילי הנה הפחדים והנתק הנה דאגה אלי והנה שמחה כי אנחנו לא כאן ביחד יש לנו כימעט אהבה היית מאמינה אחרי כל המדבר הזה איזו נחמה אותך יש פעמיים, כימעט כמו שתי טיפות מים, מנסה לגעת בך, ובך.. בלילות של ירח מלא אני הופך לאדם דמיון הופך למציאות כמעט שאפשר לגעת דרך זיכרון - בדמות אני יודע נכון את לא שלי אבל עכשיו בחושך את איתי יש כימעט לנו אהבה היית מאמינה אחרי כל המדבר הזה איזו נחמה

אני אנסה P:

ע"י נעליים של רמי פורטיס P: מפרקים אבנים והולכים לישון ובעידן הפדוארלי עוד לא שמעו על מכונית על מנוע קאגומה שיחררה אדם מיוחד שהורג שדים מזן מסויים מזן מסויים לקאגומה יש רק חציאות מעודף מקום בארון ובעידן המפידארלי אוכלים סלומן מבושל סלומן מבושל פאקצה מפה פאקצה משם טובלת עצמה עמוק בתוך אמבטיה פאקצה מפה פאקצה משם טובלת עצמה עמוק בתוך אמבטיה פאקצה מפה פאקצה משם טובלת עצמה עמוק בתוך אמבטיה פאקצצצה גדולי השדים עושים שממות עושים מכות עושים דברים פאקצה מפה פאקצה משם טובלת עצמה עמוק בתוך אמבטיה פאקצה מפה פאקצה משם טובלת עצמה עמוק בתוך אמבטיה פאקצה מפה פאקצה משם טובלת עצמה עמוק בתוך אמבטיה טוב דילגתי על חלק P: לא נוראא

blck angel1

New member
עוד ^^

עכשיו אני כי אני חייב עכשיו אני כי הייתי מוכרח... לתפוס איזה תחת מלמטה למעלה, זה כמו במיטה למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - חסר לכם בעל? יפות שכמותכן, כבר מזמן לא יצא לי לראות. הזאתי שהייתה כאן קודם - אני כבר שאלתי לאיזה ילד! התגעגעתי אז באתי אני שמח כל כך. עכשיו אני כי ההוא חייב עכשיו אני כי הייתי מוכרח... לתפוס תחת מלמטה למעלה, זה כמו במיטה למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - מגוחך לא השתניתי! נשיםיפות כמוכתן, אף פעם לא ראיתי. חבל שאני לא בא לעתים יותר קרובות. התגעגעתי אז באתי לכמה שעות טובות. עכשיו אני כי הייתי חייב עכשיו אני כי הייתי מוכרח... לתפוס תחת מלמטה למעלה, זה כמו במיטה למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - חסר לכם ילד? כוסיות כמותכן, כבר מזמן לא יצא לי לראות. הדפוק שהיה כאן קודם - לא מגיע לביצועים שלי התגעגעתי אז באתי אני שמח כל כך.

PakoLina

New member
עוד משהו קצרצר

איזה פלאפי יש לסאשי - מבוסס על השיר "איזה בית יש לפיסטוק" איזה פלאפי יש לסאשי סאשי סאשי סאשי סאשייייי איזה סאשי יש לפלאפי פלאפי פלאפי פלאפי פלאפייייי קצר אבל נחמט^^

"כמו מקיץ אל חלום, גרסת אינויאשה

שוב, כמו מקיצה אל חלום, מתחמקת מן האור מביטה בפניו העתיד, ערפיל כחלב, כשאהובה מאוכזב, מכווץ אישוניו הוא לא יבכה, היא תבכה בשבילו הוא יפנה והיא תצעד אחריו עד כלות אפילו שהיא יודעת שליבה שבור, למרגלות הנהר העכור עוד פעם היא רואה אותו ואותה, את גלגולה הקודם,לשכוח לא יכולה, כי הוא אוהב אותה. הוא לא יבכה היא תבכה בשבילו, הוא יפנה, והיא תצעד אחריו עד כלות אפילו שהיא יודעת שליבה שבור, למרגלות הנהר העכור (וזה נכון.... גמני בכיתי כשכתבתי את זה)

שדרוג לפיזמון השיר "את דומה לכלב"

של שייגעץ
אני עוזב אותך היום כמעט רצחת אותי אתמול אני יודע שקשה לך, אבל אין מה להשוות כי נשים כמוך זונות וגם מעצבנות אז אני שונא אותך, מחפש את קגומה.... חחח זה נכתב בהשראת הפרק של יום חמישי

אוקי, אני בשוונג

הנה עוד אחד ע"פ "עושים אהבה" של כנסיית השכל: היתה אחת שידעה לירות חצים שידעה להושיב כלבים שלא העריכות בנות אני זוכר בלילות של ירח מלא היית מחבקת אותי לא במקרה מייבבת מאוהבת בלי הגבלה היינו נלחמים בכלבה סוקלים אותה היינווווווווו רבים מחדש. זהו >< תקראו את זה לפי המוזיקה כמובן :)

NarakuDaBoss

New member
גאוני../images/Emo6.gif

אחד הדברים המצחיקים ביותר שנראו בפורום עד היום, לדעתי. ועוד אני אוהב מאוד את נאראקו, אז בכלל....

שירים רבותי, שירים!

אני מחפשת שיר ידוע+מנגינה כדי שאוכל לעשות אותו את התפירה....

Hadassmn

New member
מישהו כאן יכול לעשות על

מעשה בזונה של היהודים פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או על ערוץ הילדים של שייגעצ

למעלה