חשבתי ואני רוצה ..

קייה!~ גם לי יש D:

יש ירידה קטנה על שיפו, אבל נתגבר ^_^ (לפי המנגינה של "המומינים") הם באים, כן הם באים. סאנגו, שיפו ואחרים, מתוך הכפר המלא שמחה, עם קאדה הכוהנת הזקנה, אווסארי.. אווסארי! אוהבים הם להתבטל, ולפעמים להילחם, שיפו שלנו, שיפו קטון, הוא נדחף לכל מקום, אווסארי.. אווסארי!.. אווסארי!. אווסארי!..אווסארי!..אווסארי!~ עם מירוקו הנזיר החרמן הגדול, אינויאשה תמיד מחסל את הכל, עם קאדה הזקנה, גרים ב"שלווה", באהבה.. עם הרבה שדים, והרבה אויבים, עם סאשו והפלאפי הם רבים, ניפול לבאר ונגיע לכפר, עם קאגומה.. עם קאגומה!~ ג'יי.. זה יצא מטופש ^^;;

עוד שיר מטופש D: חחח..

(לפי המנגינה של "ארתור") D: בכל יום אתה פוגש גלגול, דומה לך וקצת אחר, כל שדון הוא מיוחד, אז שים לב, היי! היי! איזה יום נפלא היום, לקפץ וגם לחלום, יום נפלא, בוא נחייה ביחד, נסה להיות קשוב לעץ, כי העץ פועם, כי הדם זורם, ילדים, אסור להילחם! פתח את העיניים, זקוף את האוזניים, תתאהב ולא תרצה ללכת, צ'ה ללכת.. ועוד עצה לדרך, זרוק את הכוהנת. כי זהו הסוד, זהווו הסוד, תאהב את הפאקצ'ה!!! אז שים לב, היי! היי! איזה יום נפלא היום, לקפץ וגם לחלום, יום נפלא, בוא נחייה ביחד. איזה יום נפלא היום! היי..! איזה יום נפלא היום..!

Kagome13

New member
חח

גמני עשיתי על מירוקו, אבל רק תפזמון בכל יום אתה פוגש חרמן לא דומה לך אלא יותר כל סוטה הוא מיוחד אז שים לב היי היי איזה חרמן מירוקו היום חולם על בחורות בואי תעשי לי ילד-ככה מירוקו אומר

Kagome13

New member
שיר מוקדש לקיקיו הזונע

חח אני לא יודעת לחבר שירים וכל זה...אבל הנה בכל מקרה על קיקיו הכלבההה!!! יש גועל בזונות, גועל בטיפשות אין לי סבלנות אני רוצה לרצוחך, צדקתי בא, בא, לי לתלותך לערוף לך תראש מה את מסתכלת, נמאס לי ממך פזמון: עד שתמותי אני ישרוף אותך עד שתמותי אני יחנוק אותך כל (כל) מה שלא עושים להרוג אותך, ולא מצליחים את בוחרת בגרזן שיש בכוחי לרצוחך פזמון: עד שכבר תמותי אני יחנוק אותך מסע הרצח שלי התחיל והוא יוצא עד שכבר תחנקי תחזרי עוד פעם לתחיה הגרזן שלי עולה והוא עורף והפזמון..וזהו המנגינה היא של "עד שתבין אותי"-שירי מימון

Kagome13

New member
עוד אחד על קיקיו

אבל רק הפזמון בוא נזרום של הדימונדז בוא נסקול את קיקיו הזונע שאותה גם נוכל לחנוק על צוק במרום אני רוצה תיום שבו נוכל לסקול אני רוצה את הקבר לראות חח גם לא משו

גמני ינסה..

<מקווה שיצא טוב
> עפ"י השיר: "הלב" של מאיה בוסקילה זה לילה בלי ירח, ואינויאשה פתאום שוכח שהוא הופך לבן-אנוש ואז יש ממה לחשוש בלי הטסאייגה.... זה לילה בלי ירח.... כשהגשם יורד, ואז לי דמעות זולגות, אז אני נזכרת באותם חלומות.. ששם אני ראיתי, את אינו שלי, אני והוא,והוא איתי...... ונזכרת אז בה... בפרצוף המפחיד,ואני בוכה.... <*רעשן* *רעשן*> זה לילה בלי ירח.... <אני יודעת שזה רק בית אחד אבל....אני מתכננת עוד שירים
> קריאה נעימה
היגוראשית

Kagome13

New member
עוד אחד..

חעחע אני אוהבת לרדת על קיקיו אי וואנט טו סינז דה וורלד (באנגלית) מאינויאשה אני רוצה לסקול, את קיקיו הזונה הזאת לערוף לה תראש יאללה אין לי כוח יותר

GalaxyAngel

New member
"הלילה יא כלבה"

שיר מחודש ומוקדש למישי מאוד מאוד מיוחדת ^-^ "הלילה יא כלבה" ע"פ הלילה שלגיה, של מאיה בוסקילה אזהרה: המילים והקללות א-כ-ן מכוונות אל קיקיו ^-^ בזמן של האגדות, יורד השלג, ויש כלבות עייפות, מתוסכלות, ואז שואלת, מתי את מתפחלצת, מתי אינויאשה, סוף סוף יבין???? הנוף אשר בביתך, הוא גועל נפש, כמו פח זבל מלא, בנבלות, את מתעוררת, כלבה ומתוסבכת, מתי תלכי אולי גם, תיסקלי? הלילה קיקיו תהיה "שווה", לשם שינוי היא לא תהיה כלבה... עדיין אבודה, כמו פרחה מדדה, הלילה קיקיו, זונהההההההההה הלילה קיקיו תהיה זונה, הלילה קיקיו נורא "שווה", את אינו מפתה, קאגומה כבר בוכה, כי קיקיו כזו, "מלכה"!!! הלב אשר בגופך, עשוי מאבן, האהבות רחוקות, מהאמת, אבל הלילה, רכוב על אופנוע, נסיך יפה ידרוס אז, את גופך, הלילה קיקיו לא בחיים, הלילה קיקיו היא שוב גופה, יותר לא אבודה, כמו פרחה מדדה, הלילה קיקיו, גופה!!! הלילה קיקיו לא תתחמן, הלילה קיקיו לא תפתה, שוכבת בודדה, כמו פרחה מדדה, הלילה קיקיו, גופה!!!!!!!

Horse Wishper

New member
כןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo45.gif

אמן שכל זה יקרה, אמןןןןןןןןןןןןןןןןןן.......................

GalaxyAngel

New member
אוקיי,

קיקיו זו הדמות שאני שונאת.. מה טוב בה?? אממממ. היא יפה, יש לה מבט מזוגג, אבל היא יפה.. יש לה שיער שחור ארוך ומושלם, ואם אינויאשה ונאראקו מצאו בה משהו בטח גם אני אוכל "^^ והשיר זה מה שרשמתי למעלה..^-^

אוקיי...

השיר של אינויאשה, לפי המנגינה של "ככה מפנקים" (אינפקציה): עוד איזה מעריץ צווח משך לי באוזן, קאגומה עושה לי "אוסווארי", כל היום, כל הסדרה עושים לי חור בחזה, ואני היחיד שלובש אדום. קיקיו הביאה את השיקון נו-טמה, במיוחד בשבילי, אלמלא נאראקו הסכסכן, אולי הכל היה יוצא כמתוכנן... אך אני ממשיך להלחם, ועל עצמי לא מרחם, שאני הדמות היחידה ש... בה מתעללים! בחמש בבוקר מתעוררים לשמע צווחוחית של פקצה די שטחית. בלי יותר מדיי דיבורים יוצאים למסע כדי לחפש עוד רסיסים. נאראקו שלח שדים, כדי לחסלי, בזמן שהוא יושב אי שם ומשחק את הרע, הם עושים את העבודה השחורה. אך אני ממשיך להלחם... עוד איזה מעריץ צווח משך לי באוזן... קבלו את תרומתי נצולעת לשרשור.

למעלה