חשבתי ואני רוצה ..

Bakura

New member
אהוי, שלום, חדשה. ובקשר למשחק...

אה. קאגומה. ... משהו טוב? היא לא צריכה לעשות אף פעם שעווה, ו... אהה... יש לה שיער שמתאים לעיניים. הנה. סיימית את מעשיי. שיר? בכייף. ארג.... האמממ... טוב. זמן להעיר מוזה. על קגומה לפי, אמא הוא אמא חבקני חזק, אבל קחו בחשבון שאני יודעת רק את שתי השורות הראשונות של הפיזמון, שהן, "אמא הוא אמא חבקיני חזק, ושלעולם לא ניפרד" אבל.. אני אאלתר. קגומה, הו קגומה, שימרי ממני מרחק, ושלעולם לא נתאחד... (מצטערת, אבל יו והאו... ;; ארג. כן. לא חשוב...) קגומה, הו קגומה, תמותי עכ~שיו ושכבר ניפטר ממך.... חיצים היא יורה ותמיד מחטיאה לובשת בקביעות חצאית קצרצרה כובשת לבבות של בחורים עם אוברדראפט של הורמונים וגנים של כלבלבים ובבית בעצם בוגדת בהם עם חתולים שמנמנים לא אוהבת חזיות אך אוהבת להתרחץ עם בחורות ערומות מנהלת אגודה נגד גניבת נשמות שעליה מפקחת דרך רשת של בארות קסומות היא גלאי של רסיסים של השיקון נו טאמה משחקת אותה תמיד צדיקה וקדושה אך שתתעצבן תהיה מסוכנת כל שד עם מבטה מחסלת לאינויאשה אוהבת להגיד "אוסווארי" גם שהוא לא עושה משהו רציני וכאן נגמרת המוזה שלי אז להתראות, ידידות, ותודה חכח הבישים שלי ^^!

באקורהההההה../images/Emo24.gif

הפיק שנתת לי פשוט מצויין!!! איזה כיף שהצטרפת :))) תרגישי בבית ^^ חחחח.

FireZeroX

New member
שלוםםם ^^ ברוכה הבאה ^^

אני מת על קאגומה אבל צחקקתי מהשיר שלך ^^ די לשנוא אותה! היא לא פקאצה! והחצאית שלה בדיוק באורך המתאים...
אמממ תיהני בפורום, תרגישי בבית, ותשתלבי מהר ^^

y a m i girl

New member
|מדוזה|../images/Emo82.gif

קאגומה... *חושבת חזק* העיניים שלה יפות...? קאגומה קאגומה ממצב קאגומה? את אומנם פקצה אבל זה לא נורא, לא נורא... תיהי בעידן הפאודלי עוד הרבה שנים ברצף אולי השורה האחרונה לא התחברה אבל זהו סופו של השיר הנפלא. המנגינה לפי שיר שענברש כתבה לא מזמן... את יודעת למה אני מתכוונת, רייט? ><

FireZeroX

New member
שניה... אני לא מוצא משו טוב בשיפו..

אררר אם יש שני אנשים שאני שונא באינויאשה אלה קיקיו ושיפו, וגם הוילון של קיקיו אם הוא נחשב דמות ^^ שיפו... אםםם הוא קטן וקופצני... תכונה טובה... שאפשר לעשות איתו קרב כריות ^^ (לא נגדו, איתו). בקצב של Yoru no Uta מסאקורה: שיפו הו שיפו קטן ופספוס... דחוף לאמא שך בכווווווס... אם תתקרצץ רק עוד פעם אחת... אינו יתן לך פליק בתחת... די, תפסיק להציק... אתה לא מבין? אתה לא מצחיק... די לעצבן כי עוד פעמיים שלוש... אינו יתן 'ך לאטמה בראש... ואני יודע לנגן את זה!!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| המפ.

קיקיו *רעשן*רעשן*. אני מבטיחה לכתוב עליה שיר כראוי ליצור מטומטם כמוהה, כשתהיה לי מוזה ^_^

Buyo H

New member
משהו טוב על הפקצה... מממ....

יש לה שיער שחור (גמני רוצה שיער שחור
) שיר? טוב.. ממ שיר אהבה לפקצה, נכתב על השיר "יונתן הקטן" קגומה, את טיפשה אני שונאת אותך נורא תתפגרי, תירקבי כי את פקצה בעעעעע ואיך שוב את מקנאה אינו' קיקיו זה נפלא! תירקבי, תתפגרי את כי פקצה בעעעעעע

y a m i girl

New member
אהבתי^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

אבל השירים לא אמורים להיות חיוביים לדמיות?

FireZeroX

New member
לונראה לי

וד"א בעעעעעעעע על השיר הזה! גו קאגומה והחצאית!! אחחח... החצאית... *מזיל ריר*

גהה

New member
שיפו

שיפו, אתה כזה גבוה ובוגר! כלל לא אינפנטיל. ענקי אך די מועיל. יש לו קול עמוק ושקסי. צווח כל הזמן (ואממ טקסי!) מה לא עושים בשביל חרוזים...

blck angel1

New member
טוב אני

אני לא שונאת אף אחד אז אני עושה לאינויאשה. אינויאשה הוא יפה ומגניב ! הינה השיר: כל לילה לא לא ירח אני סובל מפיצול אישיות (גם אני, גם אני , גם אני) לא יכול להיות (כן יכול כן יכול) עומדות לפני שתי בנות, ( שתי שתי שתי) איזו החלטה! טוב זהו! זה בנוי על השיר `אנִ€

PakoLina

New member
אוקיי - עוד שיר שנאה ל "קיקיו"

שנאה רבה, שנאה רבה קיקיו באה, כולם במסכה שנאה רבה שנאה רבה מסכת אב"כ, זאת הכוונה תסקלו, תסקלו, תסקלו אותה באבנים תירו, תירו, תירו כולם בה עם רובים שנאה רבה.. מבוסס על השיר "שמחה רבה שמחה רבה, אביב הגיע פסח בא.." שאול אשאל, שאול אשאל מדוע היא כזאת זונע? וארצה, וארצה, אותה לתלות בעוד שעה שנאה רבה.. ועוד מכה, ועוד מכה, אתן לה עם נבוט אשר יאהב את מלאכתו שנאה רבה..

עוד שיר שלי....

"מירוקו אוהב אותך" על פי "דוד אוהב אותך" הלכתי אחרייך ממש מאחורייך מת לגעת באחורייך ובך. כשהשמש שוקעת גם בגללך אני לא נרדם, מפנטז לעצמי ומת לומר לך מירוקו אוהב אותך, אל תגידי שלא ידעת לנצח. מירוקו אוהב אותך, ורוצה לעשות לך בת, מירוקו אוהב אותך, ורוצה לעשות לך בת, או בן או משהו....

למעלה