חשבתם על זה..??

איזו התנפלות עליה, מסכנה../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

בסה"כ כתבה את דעתה לגבי זה. משהו שהיא חושבת. למה בולשיט? שטויות במיץ גויאבות? ת'אמת זה כן נשמע מוזר. אני לא אומרת שזה לא נכון אבל למה הם משתפים בדברים כאלה? זה רק מוריד מהרמה שלהם [לפי דעתי], לספר דברים שליליים כאלה זה פשוט לא טוב כי הם מודלים לחיקוי להרבה אנשים והם צריכים לתת דוגמא טובה ולא לספר כאלה דברים.
ואין לי שמץ של מושג לגבי הדברים האלה. יכול להיות שטום סתם מדבר יותר מדי וביל נדבק בטומטומניה [נוו מהמילה טום
] ואמר את זה, אבל מי יודע אם זה נכון או לא?

0oSharoNo0

New member
עדיין.. לא נראה לי :/

כאילו הם בסה"כ עושים ת'מוזיקה שלהם.. אז למה שהם יתחילו להפיץ על עצמם שמועות כאלה?? משעמם להם..??

../images/Emo168.gif

נכון, הם עושים את המוזיקה שלהם, אבל אנשים מתעניינים ביותר מזה. ואני לא אומרת שאלו שמועות, אני לא יודעת מזה. ותאמיני לי שאנשים יכולים להמציא דברים בלי סיבה. וכן, ממש משעמם להם. את יודעת איזה משעמם זה להיות מגה סלבריטי ולהופיע בהמון מקומות ושאנשים מעריצים אותך ואתה עושה את מה שאתה הכי אוהב? מאוד משעמם..

0oSharoNo0

New member
האמת שאני לא יודעת...

לא יצא לי לנסות...
באמת איפשר לדעת אבל אני מעדיפה לא להתעסק בזה יותר מדי ואני גם דווקא מאמינה להם...:]

hallcat10

New member
תודה!!!

סוף סוף מישהי הבינה אותי!! קודם כל את לא צריכה להגן עלי זה בסדר..תודה בכל מקרה=]]
בל בדיוק התכוונתי שזה נישמע מוזר ושאף אחד בחיים לא ידע את התשובה=] יאייי מישהו הבין אותיXDXD

hallcat10

New member
תגידי..

אייך קוראים לך במציאות??? פשט חלק מהבנות אני מכירה מהפורום..כיאלו מדברת איתם מחוץ לזה..אז אולי גם איתך אבל אני יודעת לפי שמות אמיתיים

Leb Die Sekunde

New member
ליאלD:

שנטשהאת חולצתה סתם חחח עזבו אני לא בפוקוס היום אני אוכלת חמצוצים בטעם קולה יאממי אוקיי אני אשתוק

hallcat10

New member
חחח..לפחות..

היה טעים...זה היה שווה את זה ;] חח.. גם אני לא בפוקוס היוםXDXD מאז שראיתי את ביל שר שוב בטקס 3>_3>

0oSharoNo0

New member
חמצוצים..!!

יא איזה ישן!! :p חיחי מלאא זמן לא אכלתי את זה.. חשבתי שאני היחידה שאוכלת את זה..XD

hallcat10

New member
שינית כינוי????

זכרתי שאני מדברת עם ליאל...אבל זה לא הכינוי של ליאל שאני מדברת איתה...XDXD אז את שינית כינוי???

hallcat10

New member
אני...

אני לא באמת מסתכלת על חתימות..למי ישש כווח?? זיהיתי לפי זה שאת שמה גיטרה..XDXD מה המילה האחרונה בכינוי? אנגל ינ ___??? אוף עד שהתרגליתי לקודם..הוא היה יותר קליט!!XDXD

hallcat10

New member
אני יודעת אנגלית!

שאמרת דיסקיז הבנתי כבר.. לא הייית צריכה לתרגם!!!

למעלה