חשבתם על זה..??

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif שחר כנסי ../images/Emo9.gif

ממ אז ככה , קודם כל, זאת הדעה שלך וזאת זכותך לחשוב ככה. וזו היא דעתי: בעקרון את לא יכולה לדעת מה הם באמת באמת , כי את יודעת יש עיתונים יש טלוויזה שיודעים יפה מאוד לנפח דברים כדי השלהקה תקבל יותר רייטינג וכל מיני כאלה. לכן כלום לא בטוח. וזה שהם שונים זה נכון , וזה הגיוני. אבל הם גם דומים אני בטוחה.לדעתי מראים לנו יותר ת'שוני בניהם כי זה מגניב שהם כ"כ שונים ומסתדרים וזה. אבל אני בטוחה שהם גם דומים בהרבה דברים. וזה ששניהם התנשקו עם אותה אחת אני לא יודעת בדיוק תסיפור אבל אני בטוחה שזאת לא המצאה כי א.שניהם אומרים שזה נכון ואני לא חושבת שהם ישקרו בדבר כזה. וב.זה הגיוני , הם נראו באותה תקופה אותו דבר יש סיכוי שהם עבדו עליה או משו אני לא יודעת XD וזה שהם "עשו" בגילאים כ"כ צעירים זה ממש הגיוני כי שם זה לא כמו בארץ עזבי את זה שגם בארץ יש כאלה שעושים את זה בגיל ממש צעיר. בחו"ל זה שונה מהארץ ואי אפשר לדעת איך זה הולך שם. וזהו בעקרוון , אבל אני מבינה תספקות שלך .. כי זה באמת נשמע קצת הזוי. אבל כנראה שזאת המציאות.

Plaztyk

New member
בקשר לקעקועים..

קעקועים ופירסינגים מתחת לגיל 16 זה כבר מזמן לא נדיר.. לי יש שני קעקועים ואני רק בת 16. ועל פירסינגים בכלל לא נדבר..חחח בקשר לכל השאר- שיהיו מזוייפים. לא אכפת לי. כל עוד המוזיקה שלהם טובה לי לאזניים אני בסדר.

ruth139

New member
../images/Emo205.gif אמנמנ לא כועסים.. פשוט כל מה שאמרת..

פשוט כל מה שאמרת זה סתם שטויות.. כנראה ראית יותר מידי טלנובלות...XP לילהההה נייס..:p

Red Lady

New member
זה בסה"כ סקס!

בואי נגיד שהם עשו קעקועים לפני גיל 16... החוק הזה תקף בארץ, באירופה לא כ"כ. בואי נגיד שהם התנשקו בגיל 9... גם אצלנו היה את זה, בכל מיני משחקי "אמת או חובה", "7 דקות בגן עדן" וכל הדברים האלה. בואי נגיד שהם עשו סקס בגיל 13... אז מה?! בשביל זה קיים הפפרצי - כדי להזין אותנו במידע שקרי לחלוטין, בגלל שזה מידע שכולנו רוצים לדעת והמפורסמים לא רוצים לחשוף.

PerfectSP

New member
אני מכירה מישהו שפעם ראשונה גם בגיל 13 ../images/Emo190.gif

XDD כך שזה אפשרי^^ ולדעתי זה לא ככה... זה פשוט, הסוג להקות האלה שיוצא להם ככה
לא יודעת איך להסבירP:

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif גם אני מכירה...

זוג חברים בני 13 (בשכבה שלי) שכולם יודעים שהם כבר עשו את זה... חלק אומרים שאפילו שנה שעברה (גיל 12)... לדעתי זה הגזמה בגי כזה אבל לכו תדעו איך זה באירופה...

MaaYanUshM1

New member
תשמעי....ממש אהבתי שבאת ואמרת מה שאת חושבת:)

חכמים וגדולים מאיתנו (בדוגמה זאת רנה דקרט) אמרו משפטים חשובים...אחד מהם הוא "אני חושב משמע אני קיים!" אני ממש שמחה שאת לא מקבלת הכל כמובן מאליו ומפעילה קצת את המוח....אומרת מה שאת חושבת ואפילו רוצה לשמוע דיעות של אחרים ולשתף....לדעתי זה מראה על בגרות ועל יכולת חשיבה גבוה! קבלי ח"ח! עכשיו בקשר לשאלה עצמה.... אני אהבתי את טוקיו הוטל עוד לפני שראיתי ראיונות איתם וכאלה... ואז אחרי שראיתי ראיונות איתם הבנתי כמה הם עוד יותר מיוחדים בגלל הקטע שהם מאוד אמיתיים וכנים. לרוב השאלות הם עונים וכשהם עונים הם עונים בצורה הכי כנה שאפשר. רוב האמנים לא מרשים שישאלו שאלות יותר מידי פרטיות והם עונים לרוב רק על "אמנות". טוקיו הוטל משתתפים בהרבה תוכניות אירוח, לעיתים צוחקים על עצמם, עונים על שאלות מאוד אינטימיות ועושים את זה בחן רב. לגבי הנשיקה הראשונה, אני בטוחה שכולכם ראיתם את הראיון שבו ביל וטום התווכחו. ביל טען שהוא " "חטף" לטום את הבחורה ונישק אותה יום אחריו" ואז טוב התגונן וטען כי "הוא זרק אותה ואז אמר לביל שהוא יכול לנשק אותה, כדי שגם לאחיו תיהיה הזדמנות להתנשק.." לי הראיון היה נראה מאוד אותנטי וכנה, ומצחיק...לא נראה לי שזה היה משחק. לגבי הקעקוע- הוא עשה את זה אצל מישהו או מישהי שהוא מכיר ולכן הם סמכו עליו כשהוא אמר שיש לו אישור.... הקעקוע הראשון לדעתי כן היה באישור ההורים...הכוכב (שהוא עשה בערך בגיל 16-17) לא היה באישור ההורים. ולגבי האופי השונה של שניהם=> זה נראה לי הכי לגיטימי בעולם שלאחים יהיה אופי שונה... כולם כבר הסבירו אז אני לא אחזור. ועוד הוכחה למה שאמרתי- בדרך כלל הלהקות שאת מתארת כ"הצגה" או "טלנובלה" זה להקות קאסטינג, כלומר להקות שמלהקים את חברי הלהקה...דוגמא לכך היא גיים בויז...עשו אודישנים והבנים שעברו את כל האודישנים הפכו ללהקה. ואז יש את "החתיך" "השרמנטי" "ההומו" וכו'. יש עוד הרבה להקות כאלה וקל לדפדף בדפי ההיסטוריה ולראות כמה זמן הן מחזיקות (מעט מאוד). טוקיו הוטל היא לא להקת קאסטינג, הם הכירו והפכו ללהקה בגלל שהם ראו לנכון ורק לאחר מכן החתימו אותם לחברת תקליטים. כבר מילדות אפשר לראות תמונות של טום כמו "ראפר" עם ראסטות וכאלה ואת ביל שהלך לכיוון יותר רוקיסטי. אני לא חושבת שזה נקבע בגלל המפיקים... תחשבי על זה...

hallcat10

New member
חח.תודה ו...

אהבתי את הקטע של.."אחד שרמנטי...ואחד הומו"!! חחחחח....אני לא סובלת להקות כאלה!!!!כולם הומים שם!! XDXDXDXD

MaaYanUshM1

New member
חחחחחח בכיף:) וכן..רובם הומואים...

אהמ אמיר פיי גוטמן:| ואין לי בעיה עם הומואים...

lid15

New member
תכנסי בבקשה

אני אגיד לך.. באירופה ובעולם בערך אז הילדים הם מאוד בוגרים לגילם הנה לדוגמא יש לי עיתון גרמני שעשו בו סקר והיה כתוב שם שהגיל הממוצע להתחיל לקיים יחסי מין זה בגיל 14. ישראל זה מדינה מאוד שמרנית ובגלל האוכלוסייה הדתית זה אפילו מתגבר.. אז זהו בעצם

"ישראל זה מדינה מאוד שמרנית" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDD ממש שמרנית...חחחחחחחחחח

lid15

New member
מה קטע.. פשוט תעשו השוואה למה שאנחנו

ולמה שהעולם.. ותבינו שאני לא כ"כ טועה.

למעלה