חשבתם על זה..??

ElinorLahav

New member
../images/Emo45.gif חוופשי !

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

כולנו איתך:D חחחחח מוזר מוזר אבל הגיוני לחשוב שזה אמיתי מאשר לשבור תר'ראש ולהתעצבן עליהם כי חושבים שהם משקרים><

hallcat10

New member
לא הבנתם אותי!

מה שניסיתי להסביר זה: עבר לי בראש.....שאולי.. כאילו בחייים לא נדע אם כן או לא..אז זה סתם עבר אז רציתי לראות מה אתן אומרות... וחלף...מהראש אני לא שוברת תראש על זה.. ואני יהאב אותם גם עם הם לא מושלמים..

Leb Die Sekunde

New member
צודקת

עכשיו הבנתי
כן, יש לי קליטה איטית[מאוד!*ידעלהפה*] אני בטוחה גם שיאהבו אותם גם עם היו בתולים אדישים או חולי מין בוטים[או שרק אני ככה
] כל עוד הם טוקיו הוטל הלהקה עם המוזיקה הכי טובה בארץ\עולם אני אהב אותך

Leb Die Sekunde

New member
שניכם?XDD שכחתי כבר מה רציתי לכתוב

אמרתי לך.. לא בפוקוס>< ועוד אני מתערבת עם מתן שאני לא ישמע FOB שבוע אני על סףהתחרפנותתת ועוד לא עברו שעתיים!

Leb Die Sekunde

New member
כי אז הוא לא שומע אבריל שבוע../images/Emo11.gif

לבקש ממתן לא לשמוע אבריל שבוע זה כמו לבקש מביל להיות ביל33>> הוא מכור אליה נראליXDDD

LiHiLuSh

New member
איפשר לדעת עם זה אמתי רק טום אומר ולכו תידעו

איפשר לדעת עם זה אמתי רק טום אומר ולכו תידעו טום חרמן לאלה אולי הוא ניסחף עם הדימיון שלו! והשפיעה קצת

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif כנסי ליאל ../images/Emo9.gif

תחשבי שאם הם לא היו מספרים תדברים האלה והיו מגלים אותם בדרך כל שהיא היו אומרים שהם שקרנים ושהם משחקים אותה או כל מיני דברים כאלה. או שהיו בכלל אומרים שזה מוזר שהכל "טוב" אצלהם .. או שפשוט לא אכפת להם לדבר על זה. כי זה הם והם משלימים עם זה . וגם נכון אני בטוחה שמממש מנפחים תקטע עם טום .. בטוחה. נכון הוא חרמן אבל שהרבה ראיונות וכאלה מנפחים את זה כי יש עליו תשם "החרמן" ועל ביל את "הרגיש" ואז יש רייטינג .. -להקה מגרמניה, תאומים שונים לחלוטין מככבבים בה- סתם זה הכל רייטינג.

אממממ..../images/Emo168.gif

לא נראה לי שמישהו היה מוציא אותם שקרנים. אז היו מגלים את ה איכשהוא וטום וביל היו אומרים שזה נכון אבל הם לא חושבים שלשתף בדברים כאלה זה משהו חיובי והם רוצים לתת דוגמא טובה ומעדיפים שלא להתעסק ולדבר על זה יותר מדי.. באמת הכל רייטינג ובגלל זה לא צריך ישר להדביק תוויות על בן אדם מבלי להכיר אותו אישית, אפילו אם זה מה שהוא מראה בראיונות והכל. זה לא אומר שזה נכון, יכול להיות שהוא סתם עושה פוזה כזאת כי זה גם מה שרוצים ממנו, מהם. שהם יראו אישיות אחרת לגמרי אחד מהשני אבל שהם בכל זאת חברים הכי טובים והם ביחד ואוהבים אחד את השני וכל מיני בלה בלה.. וידוע כבר שעיתונות צהובה [רכילות,פפארצי וכל השטויות האלה] אוהבים לחרוג מגבול הטעם הטוב ולהוסיף קצת שקרים כדי להוסיף עוד קוראים.

LiHiLuSh

New member
נמממ

זה אכן נישמע לא אמין אבל מאיפו לך או לנו? אחרי הוכל אנחנו לא הם! ואנחנו לא יודעת מה הולך במדינה שלהם.. וזה באחלת יכול ליקרות שמעי יש לי 2 חברות תאומות כול אחת ההפך גימעט כמוהם והם מסתדרות ואוהבות אחת את השניה אחרי הכול אז הוכל אפרי ובקשר לנשיקה גם בהחלת אפשרי יש הרבה ילדים קטנים שעושים את זההאמת ובלי להיות מודעים לזה ובקשר לסקס כן גם זה יכול ליקרואת בכול גיל אנחנו לא יודעים מה עבר הלהם בגי להזהומה קרה ואיך קרה בחיים עוברים הרבה וכניא הם עברו את זה והם אפילו אמרו שזה היה נורא.. ובקשר לקעקוע יש הרה מאוד מקומות בנותנים לילדים לעוש תקעקוע בלי רשות ובלי הורים או נגיד המקום מכיר אותם אז הוא יעשה להם... יש הרבה מאוד דרחים לממש את זה..

את לא באילת?../images/Emo69.gif../images/Emo168.gif

ליהי! ואי אפשר לדעת. ובאמת יש הרבה מקומות שנותנים לעשות קעקועים והיום אף אחד לא תמים ואני מכירה ילדה בת עשר שעשתה דברים שאת ממש לא רוצה לשמוע..

LiHiLuSh

New member
חח../images/Emo9.gif ב 4 אני יוצאת ../images/Emo6.gif

נכון וביגלל זה הכול אפשרי פה

למעלה