חשבתם על מפגש פורום בחנוכה ........

adiko

New member
חשבתם על מפגש פורום בחנוכה ........

מי בעד
מי נגד
איפה רוצים לעשות?? באיזה יום? שעה?

LeeCooper69

New member
אני אהייה באילת... אבל בהנחה ש...

כולם יודעים בדיוק למה אני אהייה באילת.... ואם כבר מפגש אז כמובן בת"א.... שעה... אההה... בשעה 12 זה יהייה טוב... ובטח שבאיזו מסעדה... אולי אפילו בקפקא, אם כבר....

resputin

New member
../images/Emo45.gif- אממ.. בערך לפחות.

דיברתי עם כמה אנשים בקשר למפגש בחנוכה וזה נשמע נחמד, אבל הרעיון של לי^^ קצת לא יכול להתקיים... קבוצה יחסית לא מבוטלת של אנשים שיסתערו על קפקא.? עזבו את השעה, עזבו את זה שאין לכולם בהכרח כסף לשבת במסעדה- מכל המקומות בעולם קפקא? קפקא כ"כ Off............ ועוד משהו- 12? למה מי מת? המיקום והעיתוי של המפגש הקודם היו לדעתי סבבה, עכשיו שחלקנו כבר ראינו את חלקנו ועוד איכשהו התגבשנו- אני חושב שנוכל להעביר את ה"שתיקה המביכה" שיש בהתחלות ואפילו מי יודע, אולי אני אמצא את הכניסה לאגודה מבלי להטריד את שרימפי בטלפון
(
)

sarah

New member
תאריך נוח לאורה ולי יכול להיות---

5.12.02 (יום חמישי) לפני הצהריים
כבר נהיה באזור בגלל מפגשים אחרים :) וגם סיגל וארז נדמה לי אם כי להם יהיה יותר קל להגיע בכל מקרה
בכל יום אחר באותו שבוע לא נוכל להגיע
|גרביל| ב-א-ע-ב-ה, שרה
|קוויןשולת|

sarah

New member
שמע נא ../images/Emo13.gif

היום היחיד האפשרי הוא יום חמישי ה5 הזמן היחיד הוא לפני 3
(

sarah

New member
בעצם... רק עם נצא ממצפה רמון ב5

בבוקר
אבל אנסה (לפחות אני) כנראה אשן אצל אורה ברביעי בלילה כי אני משתחררת מטיול של סיירות קרוב לשם
ואז אם איכשהו אני אצליח להעלות את אורה על אוטובוס ב5 בבוקר (טמונה בתוך שק"ש
מוווהאהאהא) נוכל להגיע לת"א בזמן, אבל אני שמחה לנסות לגרום לאורה לקום מוקדם איכשהו (איכשהו!!) ולנסוע ככה אז

resputin

New member
מילא, אבל בואו נקבע באיזה 12 אם כבר

אין סיכוי שאני אתנחל בת"א באיזה עשר בבוקר.... מי שאני הולך אליו ישן עד מינימום שלוש... (עכשיו, זה שהוא ישן, עם ממש קצת בגדים- זה דבר טוב או רע.....? *Christ* הוא סטרייט רד מזה (´זה´?
) *LOLing*

LeeCooper69

New member
מצפה רמון?!? אנחנו באותו אוטובוס...

אני חושב.... אתם עוברים בב"ש??? או אופקים??. או סומוור באיזור?

sarah

New member
ד"א

אורה אמרה שזה לא אנושי לקום ב7 וחצי בבוקר אבל היא לא התכוונה לזה בכלל, אין בכלל בסיס למה שהיא אמרה והיא תקום ב7 וחצי אפילו אם היא תישן רק במשך שנה אז שתשתוק ותשב בשקט תודה
*חיוך זדוני* ואני אשן אצלך ואאעיר אותך ואני אמרר את חייך עד שתקומי ואם לא תקומי אז אני אוציא אותך החוצה עם פיג´מה ואממ... אם לא אשפוך צ´יריוס עם חלב למיטה שלך כדי שלא תוכלי להמשיך לישון ואממ... אזרוק עליך את טוניה ופצ´ &gt
ואחר כך אני אביא סכינים ומזלגות &gt
מווהאהאהא במקרה הכי גרוע אני אקח אותך באוטובוס מפוזרת בכמה שקיות פלסטיק באעבה, שרה

LeeCooper69

New member
אני איתכם באוטובוס....

בעצם, אני וליאור בוכריס הזברה|סגדש| (מישהו אמר פסים?!?!) איתכן/ם באוטובוס.... שנצהל???

תפסיק עם הפסים או שאני לא באה איתך!

ו...היום אוסנת לימדה אותנו כי קארין ילדה...שפם! ד-ח-ו-ף!

LeeCooper69

New member
היא גם לא עושה בית שחי.... גוועלד!

כמו שאמילי הכוסית *מתחנף* לימדה אותי להגיד....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif

באוטובוס ממצפה רמון לב"ש,( כי הוא לא עובר באופקים..) או שמא, ברכבת מב"ש לת"א? או שמא, הכל ביחד?

למעלה