חכי חכי.. לא מספיק שאת מתכננת להתנחל לי בבית בערבף כשאני לא יהי, ואז אני חוזרת בשעת ליל מעותת הבייתה אחריי טיול והופעה של מוקי(
) ואת תהיה שם.. מתנחלת לי בבית הא<? ואז את עוד מצםפה שאני אקום ב7 בבוקר, אחריי שאיזה ארבע חמש ימים אני לא אשן כמו שצריך?! ואז אעמוד בשתיי מפגשים שנמשכים יותר מ24 שעות יחד , בטח לא כל כך ישן באותו לילה, ואז עוד אקום יחסית מוקדם בבוקר כדיי להגיעה לירושליים, ?!?!? את מנסה להרוג אותי כאן?! סוטה.
*כאילו דהה* אבל למה לגרום לי לעוד חוסר בשעות שינה, יא שרה שכמותך, למה? את מנסה להרוג אותי? את רוצה להתעלל בי? ואלי.. את סתם רטוצה שאני ארדם באמצע המפגש ואני לא יזכור כלום מאחריי חנוכה, ולא יבין עלח מה כולם מדברים?<
ד"א-- אני באה אלייך בסופשבוע מוההאהאהאהא!!! וכנראה נראה אמממ... את 9 שערים, רוקי (לעשות חזרות עם הסקרין פליי)ואממ... אולי דוגמה? מה את אומרת?? אולי אממ... אולי אממ... טיטניק (כן בטח
) מה עוד רציתי לראות ולא ראיתי??? האא--- *דופקת את הראש בקיר* משהו עם ליב טיילור (אורה:*הערה צינית כמו בעניין הג´וני דפ)? לילה אחד במקולס? זה נשמע לי נחמדת.
ההערה נמחקה מהארכיון לא? למרות שנראה לי שהיא נשמרה במוח של שתיינו טוב מאוד
, גם התגובה. מוהאהאאהא.. שרה, חכי חכי אני עוד אתנחל אצלך בבית! והמיפגאש? הממ.. משו לדבר עליו בטח יהיה הקופסא המצלצלת הכשופה והמכוערת שלי,שדרכו איכשהוא נתקשר.. ואממ.. לך תדע איך נזהה אותך, הממ.. יש הרבה אנשים מוזרים בב"ש
יכול להיות שהטרדתי מישהו אחר? יכול להיות שלא הטרדתי איש? אולי סתם שרתי עם הבואי שלי :-S -יופי, אני מבולבל שוב..... נו טוב, אז לא הטרדתי את שרימפי בטלפון.
מבחינתי הזמנים די מוגבלים, אגב - אני יוצא לאבט"ש (לשמור על איזה התנחלות ארורה ליד ירושלים) למשך שבוע, ואחזור רק ביום רביעי, ה-4 לדצמבר. אז אני אוכל להגיע רק ביום חמישי והלאה. שעות - לא משנה לי כל כך.
ליסוע בתחבורה ציבורית, או בכלל, באזורים ה...עמוסים,, האלה, של ת"א זה מסכת עינויים בשבילי! אני תלאביבופובית היסטרית שרגועה במצבי לחץ אני לא תמיד במצב הנפשי המתאים לרחוב סואן ומלא באנשים או בקיצור: לא... לדעתי: תעבירו את זה למקום אחר
מקום: פחות צפוף עם פחות קהל יותר ירוק (אוקיי. תתעלמו. העדפה אישית