חשבתם על מפגש פורום בחנוכה ........

LeeCooper69

New member
אההה... אין ממצפה לת"א???

אז אני אראה אתכן

sarah

New member
../images/Emo13.gif נצהל

אשתדל לזהות אותך, רק צריך לתאם את שעת האוטובוס ולמצוא משהו לדבר עליו
)

LeeCooper69

New member
רק שתזהי אותי תהייה בעיה...

ואני לא ממש חושב.... אני חושב שאת תזהי אותי מייד!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שרתי שרתי../images/Emo123.gif

חכי חכי.. לא מספיק שאת מתכננת להתנחל לי בבית בערבף כשאני לא יהי, ואז אני חוזרת בשעת ליל מעותת הבייתה אחריי טיול והופעה של מוקי(
) ואת תהיה שם.. מתנחלת לי בבית הא<? ואז את עוד מצםפה שאני אקום ב7 בבוקר, אחריי שאיזה ארבע חמש ימים אני לא אשן כמו שצריך?! ואז אעמוד בשתיי מפגשים שנמשכים יותר מ24 שעות יחד , בטח לא כל כך ישן באותו לילה, ואז עוד אקום יחסית מוקדם בבוקר כדיי להגיעה לירושליים, ?!?!? את מנסה להרוג אותי כאן?! סוטה.

sarah

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif כמובן שאני מנסה להרוג א

ותך יקריתי. אני תמיד מנסה.
אבל כשיש מחסור בשינה נהנים יותר לטייל!!! ורק בגלל שאת עייפה תפספסי מפגש?
) וביקור באגודה?! והזדמנות לקחת את הזמן הורוד!? |ורוד|
באעבה, שרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif את מטורפת?

*כאילו דהה* אבל למה לגרום לי לעוד חוסר בשעות שינה, יא שרה שכמותך, למה? את מנסה להרוג אותי? את רוצה להתעלל בי? ואלי.. את סתם רטוצה שאני ארדם באמצע המפגש ואני לא יזכור כלום מאחריי חנוכה, ולא יבין עלח מה כולם מדברים?<

sarah

New member
אני אזכיר לך, ואצלם תמונות

כדי שהזוועה לא תישכח
ד"א-- אני באה אלייך בסופשבוע מוההאהאהאהא!!! וכנראה נראה אמממ... את 9 שערים, רוקי (לעשות חזרות עם הסקרין פליי)ואממ... אולי דוגמה? מה את אומרת?? אולי אממ... אולי אממ... טיטניק (כן בטח
) מה עוד רציתי לראות ולא ראיתי??? האא--- *דופקת את הראש בקיר* משהו עם ליב טיילור (אורה:*הערה צינית כמו בעניין הג´וני דפ)? לילה אחד במקולס? זה נשמע לי נחמדת.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

ההערה נמחקה מהארכיון לא? למרות שנראה לי שהיא נשמרה במוח של שתיינו טוב מאוד
, גם התגובה. מוהאהאאהא.. שרה, חכי חכי אני עוד אתנחל אצלך בבית! והמיפגאש? הממ.. משו לדבר עליו בטח יהיה הקופסא המצלצלת הכשופה והמכוערת שלי,שדרכו איכשהוא נתקשר.. ואממ.. לך תדע איך נזהה אותך, הממ.. יש הרבה אנשים מוזרים בב"ש
חחחח...*מצפה לתשע שערים*

sarah

New member
אמממ טוב

את יודעת שאין לך ברירה אלא לקום מוקדם בבוקר כדי שנוכל להגיע למפגש, נכון אורה ?. *מבט מאיים*

resputin

New member
(לא הטרדתי את שרימפי בטלפון.?)

יכול להיות שהטרדתי מישהו אחר? יכול להיות שלא הטרדתי איש? אולי סתם שרתי עם הבואי שלי :-S -יופי, אני מבולבל שוב..... נו טוב, אז לא הטרדתי את שרימפי בטלפון.

פריפטס

New member
יש כאלה שלא היו עוד במפגש הראשון

(כמוני)... לי עדיין תהיה שתיקה מביכה

dannnnnna

New member
גם לי זה יהיה המפגש הראשון... אבל

תל אביב זה טוב..גם ככה אני שם רוב החופש=)

the beast 15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני לגמרי בעד...

אני חושב שזה רעיון ממש חמוד רק מה לעשות אני בחו"ל אז בטח תפגשו לכם בהנאה בזמן שאני אהיה בחורף ונורא של אירנד

praetor

New member
אני בעד, רעיון נחמד ../images/Emo13.gif

מבחינתי הזמנים די מוגבלים, אגב - אני יוצא לאבט"ש (לשמור על איזה התנחלות ארורה ליד ירושלים) למשך שבוע, ואחזור רק ביום רביעי, ה-4 לדצמבר. אז אני אוכל להגיע רק ביום חמישי והלאה. שעות - לא משנה לי כל כך.

sarah

New member
../images/Emo124.gif לסיכום ../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif

האם מוסכם שיום חמישי ה5.12 באגודה (?!) בת"א בערך ב... 12 בצהריים הוא זמן המפגש?
שרה

אבל למה באגודה דווקא? ../images/Emo4.gif

אם זה יהיה באיזור שם, אין סיכוי שאני אבוא..
ליסוע בתחבורה ציבורית, או בכלל, באזורים ה...עמוסים,, האלה, של ת"א זה מסכת עינויים בשבילי! אני תלאביבופובית היסטרית שרגועה במצבי לחץ אני לא תמיד במצב הנפשי המתאים לרחוב סואן ומלא באנשים או בקיצור: לא... לדעתי: תעבירו את זה למקום אחר
מקום: פחות צפוף עם פחות קהל יותר ירוק (אוקיי. תתעלמו. העדפה אישית
)

למעלה