חשבתם על מפגש פורום בחנוכה ........

פריפטס

New member
נו מה נסגר?

בקצב הזה לא יהיה מפגש בחיים... צריך להציע כמה אפשרויות ולראות מי יכול מתי- איפה שיש רוב, זו השעה שנקבע... קשה לקבוע זמן שכווולם יכולים, ומי שלא יכול הפעם- יבוא בפעם הבאה.
 

LeeCooper69

New member
דוגית זה חוף לא??

וזה בטבריה לא?!?!? ומה עם כל הדרומיים *שיעול*אני*שיעול* שכאן?!?!?
 

לירונר

New member
גם לאלה שמהמרכז יש קצת קושי...

או שזה רק אצלי
 

LeeCooper69

New member
אז קבענו על ת"א..... אבל מה עם שעה?

אני חושב ששינקין זה טוב... לא??? קל להגיע, וגם אין שם הרבה אנשים.... ואני חושב שראפשר בשעה 3 ככה....
 
שמעו חברה

אפשר לעשות את זה מפגש נייד, כלומר מפגשי פורום ניידים...פעם פה פעם שם.... מכיוון שהיה כבר במרכז את המפגש הראשון למה לא באמת, שאת המפגש הבא נעשה בדוגית ואת הבא שאחרי זה בדרום(אם אורה תסכים למשל לארח אותנו) ואחרי זה באזור ירושלים וחוזר חלילילילילילילילה
אז למה לא?
 

resputin

New member
עצם העובדה שזה לא ממש נוח.?

ת"א היא מקום נורא מרכזי בארץ, מרכז משיכה יחסית גדול- ואת האמת, אם ישעמם לי, אני לא אומר שאני לא אבריז לאיזשהו מקום אחר, אני בטוח שיהיו כאלה שיצטרפו. אני לא ממש רואה אתעצמי נוסע למקום כמו לדוגית שהיא בסוף העולם שמאלה כשאשר לנסוע לת"א, ולא -זה לא מטעמי נוחות, כי כבר נסעתי למספיק מקומות מוזרים בשביל מפגשיפורום (למשל: תל מונד, מישהו.?) ו..אני רואה את ת"א להיות כמעט הכי נגישה והכי נוח, וגם הכי הרבה מאוכלסת. רבה יותר קל להיפגש במקום ציבורי, שמוכר לכולם- ומי מפה לא ראה בחיו את רחובותיה הקצת יותר מוכרים של ת"א.?
 
הממ...

מי שבאמת רוצה לבוא יבוא, ומפגשי מלאכים הם לא ראייה לשום דבר במיוחד כשהם מתקיימים לעיתים תקופות הרבה יותר ממפגשי פורום.
 

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהממ..

*שרה מתנחלת על ספת בייתי ממש ברגע זה* הנה ההצעה שלי- יום חמידי, 12 בבוקר איפושהוא בת"א .
 
למעלה