חשבתם על מפגש פורום בחנוכה ........

sarah

New member
טוב את מכירה גן ירוק בסביבה? ../images/Emo6.gif

או שאת מעוניינת לנדב את הבית שלך? מישהו מעוניין לנדב את בייתו?

LeeCooper69

New member
אם היה לי שם בית....

ובואו כבר ניפגש בשינקין... שם יש מספר אנשים מצומצם יחסית, ויש 90 אחוז הומואים.... אני חושב שיש גם אחוז גבוה של לסביות...

אז איך נוכל לזהות אחד את השני? ../images/Emo6.gif

אני מוכנה לנדב את החצר שלי, אין בעיה
לפני מלאאא זמן סתם חשבתי על זה, ושאלתי את אבי היקר אם אני אולכ ביום מן הימים שיהיה מפגש פורום של ג"צ אצלנו בחצר.. הוא לא הראה התנגדות
אבל בטח לא תרצו לבוא למקום כמו הבית שלי -_-; אתם כאלה מאאאאאאאאאאאאגניבים אתם רוצים ללכת למקומות כמו רחובות ת"א הסואנים מקומות של תלאביבים מאאאאגניבים שמסתכלים עליי מלמעלה בזלזול: "הא האא!! מההאהא! אנחנו יודעים שאת לא אחת מאיתנו! נהא! עוד נס ציונית לאוסף.. גיחי.. לכי! תחזרי כבר לנס ציונה! לא רוצים אותך פה! אנחנו התלאביבים המאאאגניבים כאילו שיווווו תחזרי לעיירה הנידחת שממנה הגעת..."
תל אביב זה רע *פורצת בבכי*

LeeCooper69

New member
המפף... אני אתן לכם כבר משהו....

ויהייה לרובכם את המספר טלפון שלי בבוא הזמן....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

סיגלוש, הכל יהיה בסדר.. תל-אביבים לא יאכלו אותך
גם אני מעיירה נידחת איי שם, ואפילו יותר.. את שעה וחצי אוליי מתל אביב, אני ארבע-שלוש שעות נסיעה.. ביחד נעבור גם את זה.

sarah

New member
טוב אז החצר או השנקין? ../images/Emo13.gif

מי שבעד החצר שיצביע
ומי שבעד השנקין יצביע
ד"א החצר האלמונית נמצאת בנס ציונה
ושנקין זה רחוב כזה לא ברור שבטח נאלץ לחרוש ברגלינו העדינות.

LeeCooper69

New member
אבל איך לעזאזל נגיע ל../images/Emo96.gifציונה???

שינקין זה הרבה יותר קל למצוא...... לא אכפת לי איפה, אבל אני חושב שעדיף הרחוב.... וזה לא כזה רחוב גדול שיש מה לחרוש... זה יותר סימטא.

praetor

New member
../images/Emo141.gif

בהחלט נס ציונה!! (אני מקריית עקרון...) ולא קשה להגיע - למי שלא מכיר - נס-ציונה נמצאת מעט צפונית לרחובות, או מעט דרומית לראשל"צ. אוטובוסים מת"א לרחובות עוברים שם (תמיד, אם אני זוכר נכון).

avitano

New member
המממממ

בתאריך 5/12/2002 אני אמנם אהיה בתל אביב... אבל רק בשעה 3... ולא.. לא במפגש הזה.... אני נמצא בפורומים של רוטר.נט (קהילה בתשלום)... והם עושים את המפגש בעזריאלי.... במקרה באותו יום יש גם את המפגש של הפורומים של קקטוס (קהילה בחינם)... (הם תכננו את זה כדי שיהיה מכות, תינוקות)... בקיצור.... לא יודע למה אני כותב את זה.... אבל תהנו.....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהמ....

מה דעתכם על איזה פארק בת"א, או בר"ג?( שמבחינתי הם לא כל כך מובדלים כי יש בינהם גבול מאוד מאוד מאוד מטושטש.... אז מה אתם אומרים?

אגודה?

הממ.....צריך לברר אם פנוי שם בכלל וכאלו...אף אחד לא מבטיח לנו שאפשרי לעשות זאת שם.... אני בכלל ממש בעד לעשות סליפ אובר(sleep over) בחוף דוגית בכנרת. דו-גית! דו-גית!

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

לדוגית, בניגוד לת"א, יש לי עוד איזה רבע סיכוי להגיע
וכן, כמו שניחשתם, מפאת אמא, אני לא אגיע
*רוצה אוטו*

adiko

New member
אז בואו נעשה סיכום..............

איפה המקומות המועדפים? שנקין חצר אגודה וכולי מהן השעות? 15:00-18:00 ובאיזה יום? א-ה לשרשר ולהתחיל לזוז על מנת ליצור הסכמה כוללת למפגש מסודר

Lady_Voldemort

New member
דוגית?../images/Emo12.gif

בשביל זה שרהונאוכי צריכות לקום באמ.. 4 בבוקר? נואו צ´נאס פור דאת.. מקום כלשהוא בת"א.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif לא 3...

12:00 בבוקר... כי ב15:00 יצורים בעליי סטיוטת אחרות משתלטים.

למעלה