שחזוס ישמור עלינו
"מה מרוויחים מישיבות" !?!?!?! ואני חשבתי שאתם בני האדם הגעתם למסקנה שיש דברים חשובים יותר מכסף (רק חבל שהם עולים הרבה כסף) ___ שלום אני אייסי, תקוע בחופשיות באמצע, צופה מרחוק, ומתקרב למען הצחוק ___ שאלת מיליון הדולר היא,אנשים, מה יהפוך אותכם למאושרים? התשובה היא - מיליון דולר. ___ מה שהחילונים צריכים להבין היא שאסור להם להכנע לקנאה ולשנאה ולהפסיק לחשוב שרק בגלל שמישהו אחר מרויח, הם מפסידים. כן נכון זה נראה ככה. תהרגו את כל מי ששונה מכם, קחו את המשאבים ש"בוזבזו" על קיומו, ותחזירו את העולם ליצור היגיון. העולם לא יוצר היגיון. העולם לא אמור להיות הוגן ולא הגיוני. ברגע שמבינים את זה, הכל נראה יותר הגיוני. וכשלא מעונינים לוותר על אי ההבנה הזאת - well then... נתקעים בערימת חרא מצטברת במקום שיכלה לזרום ולהמשיך הלאה. תנו לחרא לחיות, ואל תעצרו את החיים שלכם בשביל לנקות אותו, כי הוא רק יצטבר יותר מהר. מה שהדתיים צריכים להבין זה - well... קצת התחשבות באזרח ה"טיפש" והזועק! כן כן הוא לא מבין למה אתם מבזבזים את הכסף שלו - אבל אתם צריכים להבין שהוא לא מבין את זה ועל כן לנסות להגמיש את הגנבה שלכם למחקריכם וחינוככם. כסו את פני האל! הן נראות מכוערות מדי כעת! אך אל תתנו לדאגה להשכיח את היופי הפנימי שלו (איכס! יופי פנימי!?? אני חילוני! אני מאמין רק במה שאני רואה!)