חשוב בטירוף !!!!

noaxxx

New member
לפי הסקר של וואלה:איילת ליהי עדי ואתי מועמדות

אם זה יהיה המצב, השאלה הנשאלת היא האם... עדי תלך? או שזו ההזדמנות של הצנון להעיף את אתי?

Klayhamn

New member
זו ההזדמנות הראשונה והאחרונה להעיף את אתי

והוא לא ינצל אותה בגלל שהוא צנון מטומטם עדי תעוף, גם ההדחה אף פעם צפויה

Klayhamn

New member
ואו - אני כנראה מסטול

רציתי לכתוב: גם ההדחה הפעם צפויה

Klayhamn

New member
זה לא משנה

עכשיו כשהבנתי את החוקים החדשים, שכחי ממה שאמרתי, אין סיכוי להעיף את אתי. ההפקה החליטה להשאיר אותה בכל מחיר.

קשקשה9

New member
נכון לעכשיו אתי חיונית להפקה כי היא מושכת אש

ברגע שהיא לא תהייה חיונית הם "ידיחו "אותה חבל שהם לא מבינים שברגע שאתי לא תהייה שם הכל יהיה יותר טבעי וזורם והאינטראקיות תהיינה יותר מעניינות יש לי אותה דעה לגבי יוני

Klayhamn

New member
לא רק שזו רשימת ההדחה

עכשיו הבנות אומרות ש-2 עם הכי מעט קולות הן המועמדות, ולא 4 ... מה שאומר שאיתן יאלץ לבחור בין ליהי ועדי -- והוא יבחר בעדי

easternstar

New member
אם הן שתיים אפשר לנסות לתת לו לבחור בין

אתי וליהי ולנסות להעלות את עדי ואילת. אם הפעם נותנים לצנון לבחור מבין שתיים זו ההזדמנות להעיף לפחות אחת מהשלישיה.

easternstar

New member
אני לא מאמין שהרבה מסמסים לתוכנית המעפנה הזאת

גם אני לא מתכוון לשלוח הרבה סמסים אבל אם אנשים לא סובלים את השלישיה אולי יש סיכוי..לדעתי אין הרבה סמסים.

Klayhamn

New member
לא,

אם אתי מקום 6, היא לא תועמד להדחה... אלה שבתחתית (אם מתחשבים בחסינות, ובתוצאות עד כה) הן ליהי ועדי, מעליהן - קרן ואתי, ומעליהן - איילת, ענבר, אורטל ודניאל --- זה כמובן אם לא מתייחסים לסקר יותר מדי ברצינות. אם כן, אז בתחתית יש את איילת וליהי.... אם המצב הזה יקרה זה באמת יהיה מעניין... אבל משהו בסקר הזה נראה לי חשוד, ירידה מה-טופ לתחתית היא פשוט בלתי סבירה בשום קנה מידה...

Klayhamn

New member
אני לא הקשבתי לגמרי למה שהם אמרו

בשידור (טל ואביעד) - אבל הבנות דיברו על זה כאילו זה ברור שאלה החוקים החדשים

Klayhamn

New member
והנה יוני מייעץ לאתי

ואומר לה להישאר ביומיים הקרובים קרובה אליו, ושחס וחלילה אף אחד לא ירגיז אותה, כדי שלא תעוף... פשוט מגוחך לגמרי... הכי אדיר, אתי: "למה?!" לא מבינה בכלל....

easternstar

New member
אוף זה מרגיז. בשום שיטת הדחה שאיתן בוחר

אתי לא יכולה ללכת כי יוני תמיד ילחץ להשאיר אותה והצנון הוא באופיו צנון.

למעלה