חשוב בטירוף !!!!

Klayhamn

New member
כאמור,

אני הקפדתי לסייג - "כל עוד ההפקה לא תשנה את החוקים" עכשיו ההפקה שינתה את החוקים כדי להעיף את עדי - וכדי להשאיר את אתי... אין הסבר אחר

easternstar

New member
בחירה מארבע היא מוגזמת

אורבך תמיד יבחר מה שהקונסיליירי רוצה. היה צריך לבחור מבין שתיים ובאותו יום שמודיעים על התוצאות. אולי אנשים יסמסו לעדי?.

Klayhamn

New member
איך 5?

יש 10 בנות לא? ו-2 חסינות, אז יש 8 שנותרו ב-"סכנה"... מתוכן לבחור 4 בנות נראה לי דווקא סביר

4 הבנות שיקבלו פחות אסמסים יעמדו להדחה

איתן יצטרך לבחור בשידור חי את מי להדיח מבין הארבעה

goodpink

New member
ההפקה סידרה שעדי תישאר SO FAIR IS FAIR

רק שענבר ואיילת ישארו

Klayhamn

New member
נכון

אבל אם פייר אז עד הסוף, שיתנו לאתי להיות מועמדת -- היא הרי אמורה הייתה להיות הפעם חלק מה-4 שמועמדות, אבל לא נותנים לה להיות מועמדת...

noaxxx

New member
ראית את הפנים של קרן כשהודיעו על החסינויות?

הפנים שלה כמעט התפוצצו מרוב שהחזיקה את החיוך המאולץ שלה. זה מבחינתי היה 'רגע של נחת'

תצביעו בוואלה

עם הסרגל של וואלה אפשר להצביע(בחינם) 4 פעמים (בלי הסרגל פעם אחת) ואם יש לכם יותר מאימייל אחד אז עוד יותר טוב.

Klayhamn

New member
מישהו פה אמר ש..

ברגע שהם אוספים אס-אמ-אסים מהציבור מוכרח להיות על זה פיקוח חיצוני

ela501

New member
נראה לכם שאלה שמצביעים לאתי מצביעים בוואללה?

ממש לא

noaxxx

New member
../images/Emo62.gifיש משהו אחד שאני לא מצליחה להבין...

לגבי איתן, אחרי התכנית, אנחנו יודעים שמפגש הפסגה של הבנים אתמול, בקשר לטרור של אתי, הגיע אחרי שאיתן שמע, יומיים קודם, את דעתם של האורחים על אתי, והאמת שהם פגעו בול. גם מקודם, אחרי התכנית, הבנים שוב דיברו על הנושא הזה ואי אפשר היה לפספס כמה איתן נגעל מההתנהגות שלה. אז למה לעזאזל היא לא אופציה טובה להדחה מבחינתו? למה היא נשארת באוטומט? למה התשובה שלהם לעניין היא, נדבר איתה ובלה בלה בלה? למה הוא מרגיש חייב לה? אם זו לא הוראה מפורשת של ההפקה אז אני לא יודעת מאיפה זה מגיע אתם מוזמנים להאיר את עיני...

רגע רק רגע

Active member
נגמרו לי הבטריות בפנס ../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo128.gif

אחרת, הייתי מנסה להאיר את עיני לעצמי
אם זה הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז - זה ברווז!

noaxxx

New member
צרת רבים חצי נחמה... סוג של...../images/Emo10.gif

גע גע גע גע גע

Klayhamn

New member
מה הוא יכול לעשות?

עד כה היא לא הייתה מועמדת... עד כמה שהוא יודע יכול להיות שהיא מקום 2 באס-אמ-אסים... יכול להיות שפשוט אין לו שמץ של מושג

למעלה