חשוב בטירוף !!!!

noaxxx

New member
ובכל זאת,

למה בשיחה שלהם מקודם המשפט הבא לא יצא לו מהפה: "תשמעו, אם היא תהיה מועמדת, אפשר לפתור את המצב בקלות" או משהו בסגנון.

noaxxx

New member
מקודם, אחרי התכנית, הם היו ארבעתם בחצר הבנים

דיברו על זה גם עם יוני, ויוני רק אמר כל הזמן שאין להם מה לדאוג, ושהוא ישמור עליה בבית ושהוא כבר אמר לה שביומיים הקרובים שתיצמד אליו ו..ידה ידה ידה אני פשוט לא מבינה את זה

noaxxx

New member
וכשהם אמרו לו על הקטע שלכלכה על עדי מאחורי הג

מה שבן ראה.... אז יוני בתשובה: "אמרתי לה שהיא לא חייבת להיות חברה של כולן"..

Klayhamn

New member
אז לא הבנתי

יוני אמר שהוא ישמור עליה, ואיתן אמר שהוא ידיח אותה?

noaxxx

New member
החלק הראשון-כן, החלק השני-זו הבעיה,הוא לא אמר

Klayhamn

New member
מה זאת אומרת

לפני רגע כתבת: למה בשיחה שלהם מקודם המשפט הבא לא יצא לו מהפה: "תשמעו, אם היא תהיה מועמדת, אפשר לפתור את המצב בקלות" או משהו בסגנון.

noaxxx

New member
אני אומרת שהם התעסקו רק ב

איך להרגיע אותה, וזה ישמור עליה, ואחר יעיר לה ו... והאופציה שהיא תועמד, ותעוף... בכלל לא עלתה

Klayhamn

New member
אה

הבנתי מדברייך שאיתן כאילו אמר שהוא יעיף אותה אם תהיה הזדמנות

אתי תשאר בטוח בלי כל קשר לאסמסים

לגבי השיחות של הבנים, אצלם הכול פקה פקה. מדברים אבל לא עושים את מה שהם תיכננו לעשות.

noaxxx

New member
הם באים לעקרב, עם תרסיס נגד נמלים

ותסלחו לי על ההשוואה... אבל היום מצאתי את עצמי כ"כ כועסת, שבסה"כ התיישבתי לראות תכנית בידור, ומה שאני רואה מול העיניים זו ערסית מפגרת שהורסת לי את כל ההנאה. הקטע שהיא איימה על ליז, היה נראה כמו קטע מהסופרנוס. אם ההפקה לא תתעורר בקרוב ותבין שהיא מעליבה את הצופים שלה (והם לא רבים), היא תישאר רק עם אתי ו 0% רייטינג.

easternstar

New member
החבר שלו יוני. הצנון יעמוד מול הווטו של יוני?

הרי הוא צנון ויוני הבטיח לאתי שבדברים שקרובים ללבו איתן לא יעשה משהו כנגדו.

אני לא יודע אם יש פיקוח אבל הם יכולים

לסמס בעצמם אחרי שהם יודעים כמה אסמסים כול אחת קיבלה אני לא סומך על גיא המאירי ומוטי רייף כי כתבו שהם רימו בהישרדות והם לא תבעו את העיתון

easternstar

New member
זה איתות שלנו להפקה

אני מוכן לאותת להם ב 20 ש"ח. אם הם ינהלו את התוכנית בצורה שלא תמצא חן בעיני אני לא צופה ואני מעריך שגם אחרים יעזבו אותם. שיעשו מה שהם רוצים. הם מפסידים מיליונים על התוכנית הזאת ואם לא ישתפרו הם ימשיכו להפסיד.

Klayhamn

New member
אתה מדבר על

זה שהם רימו באס אמ אסים? יש לנו כבר חשד שזה קרה כי ליהי לא הייתה מועמדת להדחה בשבוע שעבר למרות שהיא הייתה בתחתית (אני מדבר על המקום האחרון) בסקר האינטרנטי, שהצליח רק שבוע לפני כן לנבא בדיוק את 4 המועמדות

למעלה