חשכת עזה

NorthernStar

New member
מתוך התנגדות לכיבוש

הלחימה בצבא הכיבוש היא יותר מלגיטימית - היא טבעית.

Ootch

New member
כן,

זה לגיטימי להרוג את החיילים שלנו. יודעת מה, אני לא אטרח להגיב על זה. כנראה ש"הומניות" זה דבר שמתיחס לצד אחד של המשוואה.

razre

New member
ומה בדבר זה

שצבא הכיבוש האכזר נכנס לשם בגלל שנחטף לו חייל והוא לא יכול להבליג על זה ובגלל שהם יורים קסאמים על אזרחים תמימים שחלקם ילדים וזקנים שמעולם לא שרתו בצבא הכיבוש - חלקם אף שמאלנים מושבעים שדואגים לזכויות הפלשתינאים יותר מאשר לחיילים של עמם. יש פה יחסי גומלין - שני הצדדים אשמים וזאת לא זכות טבעית לירות קסאמים או לעשות פיגועים בדיוק כמו שזה לא זכות טבעית לפגוע באוכלוסייה תמימה בעזה, ולכן אני לא מעודד את הפגיעה הזו. את הלגיטימיות של שני הצדדים ללחימה אפשר להבין אבל זכות טבעית - העיקר לומר שהימניים בעד אלימות. מה שנראה בתגובות שלך זה שאת בעד אלימות כל עוד היא מופנית נגד ישראל.

razre

New member
גם חיזבאללה היא תנועת התנגדות

גם אני מתנגד להרבה דברים. גם צה"ל מתנגד להם. זה סתם שם אידיוטי ותנועות ההתנגדות האלה, ברגע שהן חמושות, הן ארגוני טרור ולא שום דבר אחר. יש מספיק דרכים להתנגד והם בוחרים בדרך אחת.

NorthernStar

New member
נכון, אותן דרכים שבחרו בזמנו

האצ"ל והלח"י והפלמ"ח - תנועות הטרור האמיתיות.

razre

New member
אוקיי

בואי נחליט חגיגית שאצ"ל ולח"י ופלמ"ח היו ארגוני טרור. ומה עכשיו? אני נולדתי פה במולדת שלי וחייתי בה כל חיי הרבה אחרי הפלמ"ח האצ"ל והלח"י וככה גם הוריי - יכול להיות שהדרכים שהם בחרו לא נכונות אבל הן לא רלוונטיות. באותה מידה אפשר לדרוש מכל האמריקאים לפנות את ארה"ב כי פעם חיו שם אינדיאנים, אבל מה לעשות זה כבר לא רלוונטי, אחרי שיש שם אנשים שחיים שם כבר כמה דורות והם לא מכירים בית אחר. אולי אני אחזור לפולין כי לפני מאה שנה אבא של סבא שלי חי שם ואז הרגו אותו בעינויים בגלל זה? גם אם ישראל הוקמה בחטא, כעת היא קיימת וגם הערבים צריכים להכיר בזה... הכרה כזאת רק תזרז את השלום.

למעלה