חתונה ומערכות יחסים

חחח איזו התנפלות!

בואו ננסה להבין את הצד השני, במקום לזרוק עליו נעצים ישר. יש פה גבר מיואש, שמנסה לספק את הצרכים הפיזיים שלו. אצל נשים זה יותר נשלט, אבל אצל גברים, מה לעשות, זה בראש מעיינהם <בהתחלה>. בדר"כ מזה זה מתחיל. אז אין לו כוח עכשיו לקשר רציני, הוא רוצה סקס. תהרגו אותו. מה הביג דיל? הוא בא הנה <כנראה לפורום הלא נכון, בשביל תגובות תומכות צריך את הפורום המקביל-מה גברים רוצים> ושפך את ליבו. במה אתן מאשימות אותו בדיוק? בכנות? בתסכול? ברצון הפרטי שלו? רוב הגברים הם לא כמו בסרטים של מג ריאן. הם לא קוטפים פרחים וכותבים שירים בציפיה לבחורה הנכונה. ואפילו יש נשים, שלפחות כרגע, לא בא להן על קשר רציני. תאמינו או לא. אז בואו נשמור את הטלפיים לעצמנו. אם הוא רוצה זיון, זה לא הופך אותו לבחור "רע", זה הופך אותו לנורמלי. בכל זאת, לא קרה לכן אף פעם? =)

Sefy

New member
מצטער לאכזב אותך ולנפץ אשליות

אני לא מחפש "זיון" וזה בולשיט שזה ה"טבע" של הגבר, זה יותר כמו אופי של אדם, ולידיעתך אני מכיר המון בחורות שעושות אותו דבר כמו הגברים! אז מה את אומרת על זה ? אז אני מבקש! אל תשפטי את כל הגברים על הניסיון שלך יש!

אני אסביר את מה שכתבת - ברשותך

זה נכון שאנחנו חושבים עם הזיין. וכשהזיין עומד השכל בתחת. וזה גם נכון שבפגישה הראשונה אנחנו ממוקדי מטרה...... החכמה זה לגרום לנו להכיר אותך - ואז תתפתח מערכת יחסים.... אני מתלונן על הטכס. משום מה גם בפגישות הראשונות אתן מעדיפות לטרטר אותנו להצגות, דרמה, שיחות וכדו/....טכס ארוך ארוך ארוך. ואנחנו מונחי מטרה משתפים פעולה. מציגים את הטופ שבטופ שלנו... ואז בפגישה הרביעית אתן מרשות לנו להכנס למיטה.... חכם הטכס הזה. אחרי שנכנסו איתכן למיטה ואחרי שיצאנו שמחים ומרוצים... למי יש כוח להתחיל טכס עם מישהי אחרת? למי יש כוח ללכת שוב להצגות ולהתחיל שיחות טווס וטווסה? את לכדת לך גבר והוא לא מצליח לחשוב...אתם מתאימים? אחר כך מתפלאים למה כל כך הרבה מתגרשים. דניאל

כשהאריה מגיע לעדר נקבות

הוא נלחם באריה השולט. הורג את כללללל הצאצאים של כל הנקבות. נח ומתחיל לזיין את כולן. אנחנו לא הורגים, לא רוצחים ומבקשים אישור לזיין. דניאל

כדאי שתקשיב למישהו עם נסיון

בוא נגיד שאם תלך בגישה של הבנות שכותבות פה בפורום כלומר אם גם אתה לא תחפש לזיין כל מכוערת שחושבת שהיא מלכת עולם ואם גם אתה תבוא בגישה שאתה מחפש מישהי רצינית שתחיה איתה כל החיים דבר אחד מובטח לך , שתשאר עם הזיין ביד בלי זיונים ובלי אישה רצינית כי דבר אחד למדתי על נשים הם יודעות גם לזיין...... לזיין במוח . תשמע אחי אל תעשה טעויות כמוני , אתה בניגוד אלי אל תיהי אף פעם חמוד כשבחורות אומרות לך את זה תבין שאתה בצרות. אל תקשיב להן , זה כמו לדבר אל בלוק לבנים במקרה הטוב בלוק לבנים עם חור באמצא

אתם (הגברים) כולכם חוצפנים...

תתביישו לכם איך שאתם מדברים על נשים, תזרוק, תחליף, זונה שרמוטה, כוס אמא שלהן, נימפומנית, אין לכם טיפה בושה... יש לכם אמא ? ואם הייתי אומרת שאמא שלכם גם שרמוטה, זה יפה..? יש לכם פה ג'ורה לגברים........... מתביישת בכלל שאני עונה לכם..

כמו שזה אצלינו?

מצטערת, אבל גם אני לא מגיעה לפגישה ראשונה ואומרת היי, עם זה אני רוצה להתחתן. אפילו לא בפגישה עשירית.

דעתי

היא שהן מגעילות בדיוק כמו גברים שמתנהגים כך. אין כאן הבדלי דת גזע ומין. יש חולרות גם אצל הנשים וגם אצל הגברים ואם נפגעת מאחת כזו, נסה ללמוד לפעם הבאה והיה זהיר יותר, נסה להכיר אותה טוב יותר לפני שאתה מתמסר לה.

voguemaster

New member
אדם = בהמה

ולא, שום כמות של דיונים פילוסופים/דתיים לא יראו אחרת. בני אדם הם חיות מיניות. האבולוציה מנצחת, תמיד. הניצנים של זה רק מתחילים לתפוס תאוצה בזמן האחרון (לפחות אם אנחנו מסתכלים בקנה מידה של אבולוציה רגילה). לצורך העניין, חיות מזדיינות כדי להתרבות. אנחנו מזדיינים גם בגלל שזה מהנה ואנחנו יודעים שאפשר להנות מבלי להתרבות. מעבר לזה לא חייב להיות שום דבר..

voguemaster

New member
רק תיקון אחד יקירי

אני יכול להעיד על עצמי בלבד - אני לא צריך שום דבר מלבד הדברים שמאפשרים לי לחיות את חיי. לא צריך סקס ולא צריך קשר רגשי. זה נחמד מאוד כשזה בא, אין ספק. צריך ?? הגזמת...

../images/Emo45.gif אנשים, אף פעם לא צריך לעשות

הכללות, לא משנה באשר נהיה גברים או נשים!

כמעט נכון. אני נשוי באושר ועושר.

מצאתי את אהבת חיי. חשבתי שיעניין אותכן מה גברים רוצים....בעצם איך גברים חושבים. ובין היתר מסתתר במה שכתבתי משחק. טכס. טכס שבו את בוחרת ואני בוחר. טכס שאם לא תבחרי נכון. הרי לפני הסקס אנחנו חושבים עם הזיין. ואז אנחנו משקיעים. נכון? החכמה לנטרל את החלק הזה ולראות איך ההוא שבחרת חושב, מתנהג כאשר הזיין לא עומד והשכל כבר לא בתחת. דניאל

אתה אריה?

ממש לא נשמע כך. אתה נשמע כמו ילד קטן שלא מצליח להבין את עולם המבוגרים ובונה לעצמו מציאות מול מה שהוא חושב שעולם המבוגרים הוא באמת. מה אני אגיד לך.. בהצלחה, מסכנה מי שמכירה אותך, מסכנה או טיפשה.

למעלה