חתונה ומערכות יחסים

voguemaster

New member
אתה לא מבין.. זו לא אגרסיביות..

זה פמיניזם לוחמני
אני אגיד לך מאיפה זה בא. מתסביך נחיתות. יש נשים שחייבות להעמיד גברים "כמוך" על טעותם. יש נשים שחייבות להוכיח משהו לשאר העולם. אם הן היו כ"כ עצמאיות ולא מעניין אותן מה דעת הגברים הן לא היו טורחות בכלל להתייחס להודעה כמו שלך. מלבד זה, רק ע"פ 90% מהתגובות של הנשים כאן רואים שהן לא מבינות על מה אתה מדבר בכלל וקופצות למסקנות שלהן ניראות ברורות, שוב כתוצאה מכך שהן ישר חושבות על הרע ביותר או התסריט הגרוע ביותר שעולה מההודעה שלך ומשליכות מזה על האישיות שלך ועל חייך הפרטיים. לפעמים פמיניזם מעוות את תפיסת העולם... לפעמים גם שוביניזם... אייי לילה טוב לכולם

SupermanZW

Well-known member
תפסיק לרחם על עצמך

לך ל-Pick-up Bars ותפוס זיון, יש ים של בחורות שמחפשות סטוצים ואתה פשוט לא יודע למצוא אותן, אתה מראש מתחיל להשתתף ב"טכס" ומבזבז אנרגיה מיותרת וגם גורם לבחורה לחשוב שאתה רציני, אתה עושה עוול גם לבחורה וגם לעצמך. אם אתה מחפש סטוצים תציע מראש, יש הרבה בחורות שמחפשות סטוצים, אם תחפש תמצא, כמו כן יש הרבה בחורות שמחפשות קשר רציני, אם תחפש תמצא. צא מהסטיגמות ותתחיל לחיות את החיים האמיתיים.

T r i l i a n

New member
זה בעיה

אתה לא יכול לכעוס על זאת שרוצה רק זיון שהיא לא תרצה להמשיך לקשר ועל זאת שרוצה קשר רציני איתך שהיא מעדיפה להכירך לפני שתכנס איתך למיטה ועל זאת שאתה נשוי לה שהיא רוצה לא רק להזדיין

oren4life

New member
הן לא סיבכו את זה

זה פשוט טבע האדם. כמו כל חיה אחרת יש פה תהליכים אבולוציוניים עוד מהתקופה בה חיינו במערות. הזכר(גבר במקרה זה) מעונין לפזר את זרעו בכדי להתרבות, והנקבה(אישה במקרה זה) מחפשת מישהו שישמור על המערה וידאג לגוזלים. כשהאדם פטר את הבעיה הקיומית הראשונית שכל בל-חיים מתמודד איתה: מה לאכול היום, בכך שהוא התחיל לאחסן מזון(ראה ערך מקרר) נוצרו עוד למעלה ממליון בעיות חדשות וכך נולדה לה מערכת היחסים של ימינו אנו. כשאתה לא צריך לצוד בשביל שהיא תיכנס איתך למערה(פעם...) היום אתה יוצא לטקס חיזור ארוך ולא תמיד ברור ומאד מאד מאד מבלבל בכדי שתוכל לבדוק מה המצב במערה שלה. זה אולי נמע קצת פרימטיבי אבל ככה זה ואין מה לעשות. ולדעתי האישית: לא, אני לא חושב כמוך בכלל. לדעתי אתה נמצא במשבר זמני שגם הוא יעבור לך עם הזמן. תסכים איתי שהיום הרבה יותר מעניין, המרדף אחרי בחירת לבך, טקס החיזורים (שאגב קיים בדרך זו או אחרת אצל כל בע"ח) המיגע אבל מרתק. נכון, זה לא תמיד ברור ומסבך את הענינים אבל אני חושב שככה טוב כי זה הרבה יותר מעניין. ובלי קשר: יש נשים ששות הרבה יותר מזיון, תאמין לי. כבר הייתי בקשר עם לא מעט בחורות יפות וטובות שהדבר האחרון שרציתי זה לזיין אותן, הן גירו אותי הרבה יותר שכלית ורוחנית מאשר פיזית ומינית.

גש לעניין !!!!!!!!!

שאלת מה אנחנו באמת רוצות ..... אולי עדיין לא הבנת - ישירותתתתתתתת זו מילת המפתח כי כנראה כל מה שאתה מחפש זה זיון אחד בלבד אז פעם הבאה שאתה פוגש מישהי תאמר לה בישירות אבל מבלי להיות חוסר טאקט ... תאמר לה שכל מה שאתה רוצה זה זיון במקום ללכת סביבה כדי להגיע לזה ואולי לך תדע הבחורה גם רוצה ,,,,, אז עצה ממני תהיה ישיר אבל לא יותר מידי ..... שמור על טאקט

nelly100e

New member
תשובה להצעה שלך

זה לא עובד בנות זה עם מטומטם כמה שאני רומז הן לא קולטות יש לי שאלה בשביל כוב חלב את קונה את הפרה לא נכון אותו דבר אז מה הם מצפות חתונה תגיד לה בואי ישר ולעיניין אבל שבחורה רוצה רק זיון אין לה בעיה למצוא. שגבר רוצה יש לו בעיה

אני לא יודע

אבל אצל הנשים גם אם זה סתם סקס או בכלל הם צריכות לדעת שהם יכולות לסמוך עליך פחות או יותר והיות ומדובר בסקס בשבילם זה נתינה רגשית בשבילנו זה עוד משהו ובגלל זה כל הטקסים הארוכים האלה בית קפה מדברים אז זה הכל תאמין לי חסרה לנו קצת מנטליות כי אי אפשר סתם להכיר מישהי וישר למיטה אתה מבין אז קודם כל היא צריכה למצוא חן בעייניך אחר כך אתה ניגש ומתחיל לדבר אתה יושב איתה באיזה בית קפה או סתם מדברים בטלפון ואחר כך עם הזמן נפגשים זה הכל אין צורך לקחת הכל בכבדות זה נכון שהישראליות מאוד קשות לא סתם אומרים שלמצוא זיווג זה כמו קריעות ים סוף לגבי הקטע עם הבנות הישראליות אני עובד על זה (מייבא מחו"ל ) שלכולם יהיה בהצלחה שהבנות ימשיכו לחפש את הכי טוב והכי חזק (אל תשכחו את הרשימת דרישות ) ושהבנים ימשיכו לחפש להשכיב אל תשכחו בנות זה רק אובייקט מיני ושיהיה לכולם בהצלחה

SPINERIT

New member
זה הכל עניין של אי הבנה

צר לי עליך שבגילך ומצבך המשפחתי עדין אינך יודע את המשמעות היפה של זוגיות וכל המשתמע מכך אולי כי מעולם לא ההיית בזוגיות עשירה טובה ומפרגנת כדי לדעת כמה זה יפה ומספק באמת חבל שלא התנסת בזוגיות שתאיר את עייניך ותגרום לך רק לרצות עוד מבת זוגתך ולא רק במין

דבר ראשון תמצא חיים

כול החיים לא סובבים מסביב ל בואו נזיין או איזה כוסיתיינתי אתמולתמצא לך את ה- אחת ותזיין רק את ה-אחת ותאהב רק את ה- אחת ותיהיה רק אם ה-אחת ותישמור אימונים רק ל- אחת ותמצא חיים דחוף............................................

נילי 22

New member
"ליבי ליבי יוצא אליך..."

אתה פשוט פטתי !!! רוצה רחמים? קיבלת ! אני ממש מרחמת עליך שאתה עובר את כל הסבל הזה... אתה בן אדם כל כך מסכן, בעל הערכה עצמית כך כך נמוכה ובמילה אחת - פטתי !!!

nelly100e

New member
אתה לא יודע עד כמה שאתה צודק

יצאתי עם מישהי אתמול, ריציתי רק לזיין אותה, ובסוף היה לי הפתעה לא רק שלא זיינתי אותה, גם הייתי צריך להזמין אותה לכוס קפה ליקנות לעשות לה ובסוף לא לתנה חוצפנית הרי בשביל זה באתי אליה, הבנות זה עם מטומטם רוצות חתונה בלה בלה בלה שנאכיל אותם בבולשיט אני ישר אמרתי לה בואי נעלה לה דירה שלך, באתי להזדיין לא הבהרתי בטלפון מספיק.

בנות זה עם מטומטם?

ניסית לקרוא את המלים העילגות שאתה כותב? האם אמא שלך/ אחיות שלך/ בנות משפחה שלך/ הבנות שלך - גם הן מטומטמות או שהבנות שייכות לעם המטומטם כל עוד הן לא קרובות שלך?

חח.. כנראה אתה זה שיצאת מטומטם

עם חור קטן בכיס... פעם הבאה ממליצה לך ללכת לזונה , ככה העסק ילך קצר ולעניין!

nelly100e

New member
תשובה לחמודה

תראי מה שקורה זה שהמסרים היום לא ניקלטים אצל הבנות זה הכל אחרי הכל ההפסד כולו שלכם בנות כי יש מספיק כאלה שרוצות

למעלה