חתונה ומערכות יחסים
אנחנו הגברים יוכלנו להתפשר. להתפשר בבחירת בת הזוג. ראבאק כמה כבר צריך בשביל להביא עוד זיון? מתפשרים, מזדיינים ומחפשים את הפרח הבא... אבל אתן הנשים סיבכתן את העיניין. בניתם לנו טכסים ארוכים בשביל הזיון המיוחל. כן כן, טכסים. צא איתי לסרט איכותי - עדיף דרמה. בוא להצגה...אמא קוראז? אולי נלך לריקודי עם? בוא נשב ונדבר אחרי ההצגה באיזה בית קפה. בוא נדון על העתיד... ולא רק הצגה. לפני הצגה צריך להתלבש יפה. נכון? כדי שאחרות יראו. ואז מתחילים.... תגיד, איך זה יושב עלי? הרי מה שאני אגיד לא יצא טוב (אני שותק!) בכלל, את יודעת עם מה גבר במערכת יחסים מוצלחת צריך להתמודד? צריך לדעת מתי לשתוק. למרות שלפעמים השתיקה יכולה להיות קטלנית! למשל היא שואלת "נכון שאני צריכה דיאטה?" - אם אתה שותק - הלך סקס לכל השבוע! ולא רק איך זה יושב עלי..... בוא נצא לקניות? (יש - הולכים לקנות מסור חשמלי..) עלק מסור חשמלי...בוא תסתובב איתי לקנות בגדים. טוב, כמה זמן צריך בשביל בגדים? - לפחות יום! אני מתאים לי זיון וזהו. להביא במנעמים. לא הצגה, לא סרט ולא לדבר איתך על מה ללבוש ובטח שלא להסתובב בחנויות ולמצוא ... אני מקבל אותך כמו שאלוהים ברא - ערומה. אני רוצה לזיין - לא רוצה מערכת יחסים. יש היום אמצעי מניעה - אז גם את יכולה. פעם הייתן צריכות למצוא את ה-גבר בשביל ה-זיון שיביא את ה-ילד המוצלח ביותר. את ואני יודעים שאת מוגבלת בכמות הילדים שאת יכולה להביא ולכן את בוחרת לך את הטופ שבטופ בעזרת ה-טכס - אני לאומתך יכול לפזר את הזרע חופשי - מנסיוני - כל חצי שעה אני מתחיל סבב חדש! אבל היום יש אמצעי מניעה - בואי נזדיין בלי חיבוק, בלי טכס ובלי מחויבות. זיון ללא מערכת יחסים. אפשר? די נמאס לי להשקיע. נמאס לי מלשמוע ולהשמיע, נמאס לי מלהיות טווס בטכס, נמאס לי מהצגות ובמיוחד מ-מעגל הגיר הקווקזי! זהו, בגלל זה אני משקיע רק באחת. אין לי כוח לטכס הזה כל פעם מחדש.... בגלל זה אני לא מתפשר. אז מה רוצות נשים? דניאל