חתונה ומערכות יחסים

מעניין אותי לדעת מדוע אימצת

את הגישה הזאת אולי כי נפגעת כל כך מנשים ? או שנולדת עם זה...ובמידה וכן אז אתה עונה לעצמך - בגלל הגישה הזאת! כנראה בגלל זה אתה מתפשר ומחפש סקס בלבד, כנראה שאתה מודע לעצמך ויודע שחוץ מזה אתה לא מסוגל לתת שום דבר חיובי למערכת יחסים. חבל...

maccabihaifaa

New member
בינינו

אישה לא תגיד יאללה מתאים לי, אז אל תבלבלו בשכל תגיד שזה מה שאתה רוצה פשוט צריך למצוא שהטכס אצלהם יותר קל :) אבל מצד שני יכול להיות שאני מדבר שטויות!

שרייי

New member
יש לי רק עצה אחת בשבילך

למה שפשוט לא תלך לזונה? כך תחסוך מעצמך את עוגמת הנפש שנגרמת לך. ולנו הנשים לא תזכיר שעדיין קיימים גברים כמוך שרואים אותנו הנשים כאובייקט מיני וזהו. תחשוב על זה.

גברים חושבים עם ה -ז

מזל שלא כול הגברים כמוך... ותדע שיש נשים שהן יותר מזיון...

למה אתן כל כך מתלהמות?

הרי יש היום גם הרבה נשים שמחפשות רק סקס בשעות הפנאי. ולפחות הוא מודה בזה, יש כאלה שמסווים את זה ברצון במערכת יחסים.

אין לך כוח להשקיע? רוצה רק זיון?

אין בעיה - יש זונות. זו העבודה שלהן. הן לא תיקחנה אותך לקניות או להצגות. ביננו? אישה לא מעוניינת רק בזיון (טוב לפעמים כן, אבל תכף אגיע לזה) היא רוצה סקס עם מישהו שיהיה אכפת לו ממנה. לך אכפת לגמור, לי חשוב החיבוק. ככה זה. כשאתה מחבק/ הולך איתי להצגה/ לקניות אני מרגישה שאכפת לך ממני ואני לא סתם עוד חור שאתה רוצה לפרוק בו את הזרע שלך (סליחה על הניסוח) ולפעמים אנחנו רוצות רק זיון, קוויקי כזה - אבל ברוב המקרים, רובנו רוצות לעשות את זה עם מישהו שמכיר אותן, שלא יחשוב אחר כך שאנחנו זונות. שלא תפגוש אותנו ברחוב ותגיד לחברים שלך (ואל תגיד לי שזה לא קורה) "וואלה זו הייתי איתה לילה שלם בלי לדעת אפילו איך קוראים לה" אז יאללה, חסל קשקושים - רוצה זיון נטו בלי כל ה"שטויות" מסביב? - לך לזונה.

את כתבת, ואני מצטט ומעתיק

"אבל ברוב המקרים, רובנו רוצות לעשות את זה עם מישהו שמכיר אותן, שלא יחשוב אחר כך שאנחנו זונות" כפי שאת כותבת ומדגישה - גם את לפעמים רוצה זיון ולא רק שרוצה אלא עם זר מוחלט......אממה? פוחדת ממה יגידו. והכי פוחדת מהמילה זונה. יקרתי - זונה זו אחת שלא שמזדיינת תמות כסף. עבודה. לא בגלל שהיא רוצה. את רוצה כדי להינות. נכון? תמחקי את המילה זונה מאוצר המילה ותנסי לחשוב מדוע הח'ברה כל כך מפחידה אותך ("שלא יקראו לי זונה ויצביעו עלי ברחוב...). לדעתי, זה חלק מהטכס. הרי חשוב לאישה למצוא את הטופ שבטופ כדי שהוא יביא לכן את ה-ילד. נכון? אז חלק מהטכס שיצרתם זה להזהיר את השאר שלא יתקרבו לאותו אחד - אחרת תקראו לה זונה. לכן הלכתם וקראתם לה זונה.... דניאל

נחמד מאד לצטט חצי משפט

אמרתי עם מישהו שמכיר אותן. ושוב - בחורה צריכה גם מי שיחבק אותה. מי שידבר איתה. לא רק יזיין וילך. אם אתה לא מבין את זה מאד צר לי עליך. זה שבנות חושבות ופועלות אחרת, זו עובדה. אתה לא יכול להתמודד עם זה? חבל (אתה יכול לנסות לעבור לבנים) מה שבאמת עצוב, זו האטימות שלךהיחס המזלזל שלך כלפי נשים - כולן בעצם הן חורים לפיזור הזרע המופלא שלך האם אתה מתייחס כך גם לאמא שלך? לאחיות שלך? לקרובות משפחה אחרות? אם מישהו היה מתייחס כך לאחותך, והיא היתה מתייעצת איתך, מה היית אומר לה? בקיצור, בוא נדבר בעוד כמה שנים.. בינתיים תהנה מהמסקנות שלך ילד.

מאיפה הבאת שכל הנשים הן חורים?

אני שאלתי על ההפרדה בין סקס למערכת יחסים. למשל, נשווה בין המקרים, נגיד את רווקה. נגיד? נגיד מישהו הציע לך ללכת למסעדה איתו....למה לא? ניראה לי שלא תגידי לא.... אם מישהו חתיך, ריצ'רד גיר, יציע לך להיכנס איתו למיטה בצורה חד פעמית....מה התשובה? מה ההבדל מבחינתך? דניאל

מהרעיון שלך לפזר זרע כל חצי שעה

אם מישהו יזמין אותי למסעדה - אני אסכים אם יש לי איזשהו רצון להעמיק את ההיכרות איתו. אם מישהו (חתיך ככל שיהיה) יציע לי להיכנס איתו למיטה, אולי אסכים, אבל לא לפני שאלמד להכיר אותו (אפילו מעט, ככל שיידרש לי כדי להגיד כן או לא.) כל זה בהנחה שאני רווקה. ואני לא. אתה מנסה לומר שכל מי שמנסה להעמיק את ההיכרות שלו איתי בעצם רוצה לשכב איתי? אני רוצה לחשוב שאולי יש כאלה שאני מעניינת אותם כאדם ולא רק כאובייקט מיני.

Savage Garden

New member
נשמע כאילו כל הבחורות../images/Emo88.gif

שפגשת בחייך רק חיכו לך-המציאה הגדולה... שתגיע תקח אותן לסרט תלך איתן לשופינג או שתשמיע את דעתך על מצבן הפיזיולוגי... ובכן יקירי, יש בחורות מזן אחר, אחר לגמרי, לא רוצה שתבוא איתי לשופינג גם ככה בכל פעם שאהיה בתא המדידה אתה תסתכל בשביל להתחרמן ולא לחוות דיעה אמיתית, כל סרטי האקשן שלכם ממש לא מעניינים אותי, אני מעדיפה ללכת להצגה יומית לבד!!! , מה שאתה חושב על הרגלי התזונה שלי מעניין אותי בדיוק כמו שמעניין אותי סיפור הנפילה של המרשל מגאנה.. לגבי הזיונים... כן, זה מאוד מעניין אותי אבל לא עם בחורים אגוצנטרים כמוך שכל מה שיש להם בראש הוא באיזו מהירות הם יפזרו את הזרע שלהם ברחבי הגלובוס. עצתי לך ,באמת אל תתפשר , קח את האחת ובמקרה שלך היחידה שתסבול את האישיות הדוחה שלך.

למעלה