טוב, אז אחרי שיחה לא הכי נעימה...

טוב, אז אחרי שיחה לא הכי נעימה...

אבל גם לא כזאת קריטית, הסופיסטוכוסית קצת נסחפה ואמרה: אז למה אתה נשאר כאן?(התארחתי אצלה...) עניתי: את רוצה שאני אלך? ענתה: לא איכפת לי אם תישאר או תלך! אז הלכתי... אומנם למחרת חברה משותפת אומרת שהסופיסטו אמרה לה שהיא קראה לי כשהלכתי, אבל לא שמעתי כלום ואין לי מושג במה מדובר... ובכל מקרה, אם היא הבינה שנסחפה היא היתה יכולה למצוא את הדרך אליי... לסיכום: היה חודש נחמד, סוג של חופשה, ועכשיו חוזרים רעננים לפרוייקטים הישנים והחדשים...

g a z

New member
בנות.. כזה עם לא ברור..

טוב.. אם אפשר, מנצל"שת. גם אני רוצה לספר על הבחור החדש. כאמור, היינו אמורים לצאת במוצ"ש שעבר. היו קצת פקשושים בתכניות, בסופו של דבר יצאנו בשני בערב. היה כל כך כיף ומיוחד. שתינו ג'יימסון ודברנו מלא, זרם מצויין. הוא הזמין אותי לבוא למחרת ליום הולדת של חבר <!!>. הייתי איתו ביומולדת, היה נחמד. אח"כ היינו אצלו, בסוף נשארתי לישון... מה שאני מנסה להגיד זה, שיש בינינו WAVE ממש טוב, אבל בכל זאת היו כמה דברים שהפריעו לי והיה לי חשוב להגיד לו. אז ביום רביעי בלילה ישבנו לדבר, משהו כמו שעתיים. אמרתי לו הכל, הוא מאוד הקשיב וענה ברצינות. שורה תחתונה, הוא לא יודע אם מתאים לו קשר עכשו ומה הוא בדיוק רוצה וצריך, הוא לא רוצה לפגוע או להפגע בלה בלה.. אבל הוא כן מרגיש שיכול להיות פה משהו והוא רוצה לנסות, אבל צריך זמן לחשוב. הוא חיבק אותי כל כך חזק וממש הוקל לי אחרי שדיברנו. החלטתי שאני אתן לו את האויר שלו, שיישן קצת על הדברים. אבל מאז לא החלפנו מילה, ואני קצת בחורה כזאת... נורא נלחצת ורוצה לשמוע את הקול שלו. שיגיד שהכל בסדר, ונו, מתי רואים אותי כבר. ..

g a z

New member
ניסיתי להסביר

למה אמרתי כך וכך, מאיזה מקום אני מסתכלת על הדברים, מה אני רוצה. זה לא שהוא אמור לשנות משהו או שאני אמורה לשנות. נעים לי איך שהוא ככה, לא צריך אחרת. זה פשוט שבשנתיים האחרונות יצאתי עם כל כך הרבה ילדים בגיל שלי <אני בכוונה כותבת "ילדים", כי זה מה שהם, בניגוד אליו, 25> אין לי כוח יותר למשחקים, למגדלי בבל שאני בונה בשניות ואחר כך מתרסקים לי בלב ושוברים אותו. ואני יודעת שהוא לא כזה, הוא שליו כזה ורגוע, הוא לא כמו כולם, משחקים ושטויות זה לא בליגה שלו בכלל. אבל בכל זאת, זה ממש מטריד אותי להשאר ככה באויר. כל כך הייתי שמחה אם הוא היה מדבר איתי כבר... חחח.. אין לך מושג כמה אני מחזיקה את עצמי לתת לו את הזמן שלו ולא לשלוח הודעה או להתקשר.. אוף..

cheshire9

New member
יש לי רעיון

תזמיני אותו לפורום. תראי איך זה הצליח לנו עם הגונדרי וכוכביתו .... ככה כולנו ניתן לו עצות בזמן אמת (ועצה בשבילך אם אפשר : "מה את רוצה" לא כל כך חשוב כרגע. אם את רוצה אותו - ורצוי "בלי שינויים" - זו התחלה טובה).

g a z

New member
חח.. אני תוהה אם אתה רציני או לא..

עכשו כשאתה מעלה את זה, אני אשכרה שוקלת להזמין אותו.. אבל לא נראה לי רעיון כל כך טוב, כי לכם אני יכולה לכתוב דברים שאולי לא כל כך כדאי שהוא יקרא כמו שאני מציגה אותם פה. אתה יודע.. זה ישמע נורא לוחץ כזה, לא? וחוצמזה, אני צריכה לשמור על המוניטין שלי, לא? מה, שהוא ידע בוודאות עד כמה הוא מעסיק אותי? זה לא קצת מהיר מדי בשביל שבוע שאנחנו מכירים?
וכן, אני רוצה אותו. מאוד. בלי שינויים. זה טוב לי ככה שהוא רגוע, ושקט, ושקול, ופשוש כזה חמוד ויפה עם עיניים כחולות שאני יכולה למות מהן עכשו. ומחבק כל כך חזק וכייפי ומרגיע וצוחק מהשטויות שלי... אני כולי כספית כזו שלא מסוגלת לנוח לרגע, אני צריכה שמישהו יאזן לי ת'משקולת הזאת.. אז מה? אתה עדיין חושב שהוא צריך לקרוא את זה?

cheshire9

New member
מה רע ?

דברים טובים תמיד טוב לקרוא. אם היית אומרת שאת מתלבטת, שהוא מרגיז אותך וכו' וכו' - נו מילא..... אבל זה שאת רוצה אותו - זה אמור להיות סוד? לכי על זה. ותעשי לי טובה - תעזבי אותו משיחות נפש ב 3 החודשים הראשונים לפחות. קודם תהנו קצת.

moi24

New member
אין מצב

בעולם שאני אזמין מישהו לפורום. כמו שאני לא אזמין אותו לשיחות עם חברות שלי. יש דברים שלא צריך לדעת...

magenta73

New member
מצטערת מראש

אבל זמן לחשוב זה לא טוב. אם הוא היה בעיניין שלך, הוא היה בעיניין שלך. מאוד פשוט. לא יודע אם מתאים לי קשר עכשיו וכו', זה סתם עוד דרך "חביבה" להגיד, לא ממש בא לי עליך עד הסוף. אבל לא אכפת לי שתישארי לעוד קצת....

g a z

New member
../images/Emo4.gif

אני יודעת שאת צודקת.. אבל העניין הוא שכשדברנו הוא מצד אחד אמר שהוא כן מרגיש שיש פה משהו, ואח"כ לפני שהלכתי וגם בזמן שהמשכנו לדבר הוא משך אותי אליו וחיבק אותי ממש חזק ומרגיע כזה.. זתומרת, זה לא שהוא אמר- תקשיבי, לא מתאים, בואי נפרד כידידים, נתן לי נשיקה על הלחי והלכנו. דברנו איזה שעתיים.. ו.. לא יודעת.. הוא איפה שהוא כן נתן לי להבין שהוא לא שולל, ויש אופציה להתפתחות, הוא פשוט צריך להתבשל בזה. אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב ומה לעשות איתו..

magenta73

New member
אם את לא, אז בטח שלא אני

מה שכן, מניסיוני, "זמן לחשוב", זה לא משהו שיוצר מחשבות חיוביות. או שנגיד תוצאות חיוביות. אבל מה אני כבר יודעת... היו דברים מעולם.

g a z

New member
התקשרתי

קצת חששתי שאולי הוא לא יענה, אבל הוא ענה די מהר. מה קורה, מה חדש.. "אממ.. קצת התגעגעתי אליך, אז התקשרתי לשמוע ת'קול שלך" "חח... חמודה. איזה כיף". בלה בלה.. נורא עייף.. "אז מה, לא לנסות להוציא אותך מהבית היום?" "לא.. אני גמור. אבל אפשר מחר" "מחר יש לי תכניות כבר" "אז ביום שלישי?" "לומדת.." <מהרהרת: שיט! גם ביום רביעי..> בלה בלה בלה.. הוא: "טוב, אז נדבר כבר מחר.. " "טוב.. ביי. לילה טוב"

cheshire9

New member
תקציר השיחה הבאה בינכם :

הי. מה נשמע ? מצויין. איך אתה ? עייף....... שמע - אני רוצה שתגיע לפה בזה הרגע ותקרע מעלי את הבגדים.... אני חרמנית ולא אחראית למעשי. טוב - אני מגיע תוך דקה. אל תלכי לשום מקום !! הבנת את הפרינציפ ?

את שואלת אותי בתור אייקון?

כי אם כן, אז במשחה שתפוז מספקים... אנא אערף איזו משחה זאת...

g a z

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח... נו ב'מת. . אתה באמת חושב שזה פייר לעשות לו את זה? ככה סתם להוליך אותו שולל?
טוב נו.. אני אגלה לך סוד, חתול יקר אבל שישאר בינינו, טוב? האמת שקצת חשבתי על זה, ויש סיכוי סביר שלדייט הבא אני אלבש מיני. לא ביג דיל, אני לא איזה בימבו, אבל אתה יודע, הסוג הסולידי..

cheshire9

New member
השאלה

לא מה את לובשת..... אלא כמה רואים מתחת. והכי חשוב - מתי זה יורד.... ואני כמובן אתחבא בין השיחים ואלחש לך את השורות. שלא יהיו פאשלות.

למעלה