טוב, אז אחרי שיחה לא הכי נעימה...

g a z

New member
../images/Emo88.gif

מתחת?! שום דבר לא רואים!!! צניעות. שמעת פעם על המושג הזה!?
הוא יכול לדמיין אם בא לו, מעבר לזה, כלום. אתה בטוח שאתה רוצה לבוא עד לבירה כדי להיות נוכח בדייט שלנו?.. חשבתי שאתה גר בבירה השניה, ושבכלל אתה לא בקטע של לצאת מהבית למרחק שהוא מעבר ל200 מטר. מצד שני, הייתי שמחה אם לפעמים היו לוחשים לי כמה דברים "נכונים" להגיד. אע"פ שאני בעד אמת וכנות, ונדמה לי שבדרך כלל הולך לי בסדר.. אם כי אולי לפעמים אני יותר מדי אמיתית...
הצלחתי לשגע אפילו את עצמי. g a z למישהו יש תרופות בשבילי?

belli80

New member
אל דאגה..

דמיון זה הדבר הכי מחרמן שיש... הרבה יותר מעניין להסתכל על בחורה שלבושה טוב, ולא חושפני מידי. ולדמיין מה יש מתחת.. (ביליתי הרבה יותר מידי זמן עם חברים רווקים בשנות העשרים המוקדמות שלי...
)

g a z

New member
אז מה את אומרת בעצם?

שכדאי ללבוש גולף? לנעול מגפיים עד הברך? נראה לי שאת צודקת..

belli80

New member
שונאת גולף.

מרגיש לי כמו קולר. וכשאני לא במצב רוח של כלבה- זה ממש לא מתאים לי..
נכנסתי השבוע לקניון מלחה בחיפוש... לא יודעת מה, וכל החולצות ה"יפות" (קרי, לא טישירטים ולא של דוסיות זקנות) הן עם מעטפת או תפר שעובר מתחת לחזה. עכשיו.. אם אין לך ציצי למלא אותן- זה נראה ממש לא טוב... די מביך.. יוחזרו גיזרות ה"וי" והסירה לאלתר!! אבל- אם יש לך.. אז הן אחלה. בדיוק עונות להגדרת ה"רואים מספיק כדי שיהיה צורך לדמיין, אבל עם מושג טוב למדי לאן זה הולך.."

g a z

New member
אממ.. ככה-

א. גם אני לרוב לא בקטע של גולף. בכלל, שונאת כל סוג של חולצה שהצווארון שלה יושב לי על הצוואר. אני צריכה אויר, למען השם! לכן, אני איתך- וי וי וי! עכשו ומיד! ב. מעטפת, גם אני לא ממש אוהבת. כי גם למי שיש הרבה חזון, זה בדר"כ יושב לא משהו, עושה מעין קו כזה שכל הזמן נותן הגשת צורך לסדר.. נורא לא נוח. ג. משום מה נראה לי שבטעות קצת שידרתי שאני מתכוונת לקחת את הדייט הזה <קבענו למחר, בלי נדר, אם הוא לא בטעות ידפוק ברז> לכיוון כחולים ספציפיים. אז הנה אני מתקנת- לא לא לא. ממש לא. אני איתו כרגע בכיוון של הרבה מעבר. אני מקווה שאני אצליח לא ללחוץ ולהבריח אותו, ושיום אחד אני אדע שגם הוא לאט לאט בכיוון באופן גורס.

belli80

New member
לא חשבתי לרגע

על כיוון נלוז וייצרי שכזה. |חסודה ותמימה שכמותי..| הגבתי למה שאמרת לחתול...

g a z

New member
../images/Emo163.gif

על קטנות, הא ברייאן?! קטנות.. סבבה. אין בעיה!
חולה.. חולה עליך

הי גאז,

לא שאני מכירה אותו ,אותך או את הסיפור ובכל זאת. אל תלבשי מיני לפגישה הבאה שלכם. לדעתי.

g a z

New member
אל תדאגי..

היום אני כנראה אלבש פיג'מה, כי לפני שעה הוא עדיין היה בעבודה.. לא נראה לי שכבר נצא הערב..

cheshire9

New member
מזל טוב

או שלא....... WELCOME BACK בשביל זה אנחנו פה - לקבל את פני החוזרים (בתשובה) גם אני במצבך - אם לא בפועל אז בכוח (או להפך - לא בטוח)

ואולי הגבת מהר מדי?

אולי לא צריך ללכת כל כך מהר? ואם ידעת שהיא קראה לך, למה אתה לא ניסית ליצור איתה קשר? לפעמים הכי קל זה לבדוק כמה הצד השני טעה...

תראי...

כשאומרים לך: "לא איכפת לי אם תלך", אין מה להסתבך, זה מאוד פשוט... ועד עכשיו אני לא יודע אם היא קראה לי, אמרו לי שכך, אבל זה לא עוזר לי, היא לא אמרה לי כלום מאז, כך שמבחינתי היא גם התנהגה בצורה מגעילה וגם שכחה באורח פלא את מספר הטלפון שלי... איך אני אמור להבין אם אני עדיין לא רצוי או שמשהו השתנה? ולפעמים הכי קל זה גם להתנהג בצורה מגעילה וגם להאשים את הצד השני...

g a z

New member
תראה..

נשים הן עם מאוד לא ברור כל דבר זה סרט <מושכת בכפתיים> אז וואלה.. יכול להיות שבאמת באותו רגע היא הייתה כל כך נסערת שבאמת לא היה אכפת לה שעכשו תלך. אבל סביר להניח, ואני אומרת לך את זה בתור בחורה, שהיא גם ניסתה איפה שהוא כאילו לבדוק אותך. לראות אם באמת תלך, ואם כן, יכול מאוד להיות שהיא קיוותה וחיכתה שתתקשר אחר כך כדי לדבר על זה ולפתור. לשכוח ת'מספר שלך? אני מוכנה לשים כסף שהיא זוכרת אותו בע"פ. אין מצב שלא. אולי היא מחקה אותו כדי שלא תהיה לה אפשרות כביכול להתקשר. מעין שיטה נשית ילדותית כזו.. לא יודעת.. שורה תחתונה, השאלה היא האם יש בך מספיק רגש אליה כדי לתת הזדמנות נוספת לשניכם, אם אתה רוצה בכלל. לפי ההודעה הראשית אני מניחה שהספיק לך.. הא?
מה שלא יהיה, יהיה טוב, נכון?

צ'מעי...

גם להגיד לי דבר כזה, גם לא להסביר ולהתנצל אח"כ וגם לחכות שאני אתקשר? פששייי... לחיזבאללה יש כבר דרישות יותר פשוטות...

למעלה