טוב, אז אחרי שיחה לא הכי נעימה...

באז באז

New member
אל תשכח שהמשפט

"אז למה אתה נשאר כאן?" הגיע ללא ספק אחרי מענות\טענות שלך. אני די בטוח שהיא מצידה חושבת שלך יש בעיה איתה, אז אתה זה שצריך להגיד שאתה עדיין רוצה. בכל מקרה, מישהו צריך להביא סולם לעץ, אחרת שתיכם תישארו אליו.

לא, כאמור...

לא נאמר שום דבר שהיה צריך להגיע להעלאת שאלה כזאת... וזו הבעיה הגדולה, הקלות שבה היא הגיעה לקיצוניות הזאת... כמו שמג'נטה אמרה, היא מן הסתם חיפשה את הדרמה, אז היא מצאה אותה, ואחרי שעבר זמן היא יכלה להבין מה היא עשתה בעצם ולהסביר, אבל זה לא קרה, אז שתשאר על העץ שהיא עלתה עליו, זה כבר לא צריך לעניין אותי...

באז באז

New member
אין דבר כזה

זה לא משפט שיכול לבוא מהאוויר. או שאתה מפספס משהו, או שאתה לא רוצה להתמודד עם משהו. היא לא אמרה לך תלך, היא שאלה למה אתה ב כ ל ז א ת נשאר.

אז עובדה...

אפילו לא נרמז שאני לא רוצה להיות שם... ולכן השאלה לא היתה קשורה בשום אופן... ואת המילים "בכל זאת", אתה הוספת משום מה... הן לא נאמרו במקור...

באז באז

New member
יש הבדל בין

אז למה אתה נשאר כאן ל אז למה אתה נשאר כאן בכל זאת? לא נראה לי... לא חשבתי שאמרת שאתה לא רוצה להיות שם. אני בטוח אבל שהערת משהו או העלת איזה טענה כלפיה, תחשוב טוב על הכמה משפטים שקדמו לזה.

שוב להסביר?

שום דבר שנאמר לא היה צריך להגיע לרמה קיצונית שכזאת... ובטח שיש הבדל, הוספת ה"בכל זאת" מקשרת באופן ישיר בין המשפט הקיצוני לבין משהו שנאמר קודם... וזה לא המקרה... לא היה שום קשר ישיר, ובגדול, גם לא עקיף...

smartblonda

New member
לדעתי הכל תלוי בסיטואציה

אז היא חיפשה קצת דרמה,אבל האמת היא שהיא רצתה לדעת באמת איך אתה מרגיש כלפיה והאם תוותר עליה בקלות. והוכחת לה שכן.

נו, זה מאוד פשוט...

תגידי למישהו שהזמנת אלייך "לא איכפת לי אם תלך"... ותראי איך הוא מוותר עלייך אם הוא רוצה או לא... ובקשר לאמת, אין לך מושג מהי, אז אל תנסי לקבוע...

smartblonda

New member
האמת פשוטה והוכחת אותה

אני מאוד אעלב באם מישהו יאמר לי משפט שכזה אבל לא אברח אלא אנסה לברר יותר לעומק,כי כפי שאמרתי לפעמים אומרים דברים שלא מתכוונים בשעת כעס.

תעשו לי טובה (בדיקציה של קופמן..)

הסופיסטיכו לא ילדה קטנה!!! וכבודו לא בן 20 (
) מה ז"א אם אתה רוצה תלך אם לא תשאר ?! ואח"כ החברה אומרת שהיא קראה לו!? פחחחחח אני אישית נגד משחקים..ואם יש משחקים אז שלא יהיה ברור כ"כ שזה משחק
. אם היא אומרת משו שתהיה לפחות ב 50 אחוז שלמה איתו... מה ז"א אמרה לך אבל קיוותה שתתקשר?! קיצר, יקירי, בראיין, אל תבזבז את הזמן שלך... NEXT

חן חן יא חומוס...

ומילא משחקים קטנים פה ושם... אבל שלא יהיו כאלה קיצוניים ומוגזמים...

bioc1

New member
תלוי בניסיבות

אם רבתם או התווכחתם והיא אמרה שלא איכפת לה אם תלך זה לגיטימי...קשה באמת לשפוט משפטים הנאמרים במהלכו של ויכוח או מריבה... נראה לי שאתה מוותר מהר מדי אבל אולי אני לא יודעת את כל הפרטים...

magenta73

New member
לא פייר ככה.

הבאת רק את הבוטם ליין שגם הוא ניתן לכמה פרשנויות. איך זה הגיע בכלל למצב של המשפט הזה. זה מה שני שואלת...

זו באמת השאלה הנכונה...

אין לי מושג... זה לא היה אמור להגיע כ"כ רחוק מהדברים שדיברנו עליהם קודם...

cheshire9

New member
בוא תנסה את זה :

תצלצל אליה ותגיד לה : נורא נעלבתי ממה שאמרת. חשבתי ללכת ולא לחזור. אבל החברים מהפורום שיכנעו אותי לתת לזה הזדמנות נוספת. מה דעתך ? אתה יכול לחתוך את הקטע עם ה"חברים מהפורום" אם בא לך. אבל זה הרעיון הכללי. כל זה כמובן רק בתנאי שמדובר בקצת אגו פצוע ולא יותר - ושבכלל עוד בא לך עליה.

תודה על הרעיון...

אבל זה לא לעניין מבחינתי... אין סיכוי שמשו דומה יקרה שוב... היה נחמד, נגמר וזהו... NEXT

magenta73

New member
נראה לי שאתה שופט אותה

מהר מידי. לך תדע מה עובר לה בראש, מה נאמר, אולי נגעת בנקודה כואבת שאין לך מושג עליה וכו'. ואז אתה נעלבת ואכן הלכת. לפעמים אומרים מילים/משפטים גדולים כאלה בשביל להשיג משהו, אם זה דרמה או אם זה להראות שהאחר פגע ולא באמת מתכוונים למה שיצא מהפה... כפי שנאמר, אנשים זה דבר מורכב. אני בעד שתתקשר ותשאל על מה ולמה. אם זה והיא חשובים לך.

אם לא מתכוונים...

אז אחרי שחושבים על זה, והיה מספיק זמן, אפשר להגיד שלא מתכוונים... לא?!

למעלה