טוב אז ככה-

mayarel

New member
10 דקות אחרי שכתבתי את זה

קראתי את הטוויט של אדם על תזמורת כלי המיתר.. אז כן.. נראה לי שאני צודקת...חחחחחחחחחחחחחח

lama ken

New member
נכון, זה נשמע קצת גרנדיוזי...

אני מנסה שוב להנמיך ציפיות (כי לדעתי זה לטובת כולנו). בואו נבחן את העובדות באופן ריאלי: - הסינגלים של קריס ושל אליסון אכזבו קשות. אמנם אדם בחברה אחרת, אבל בכל זאת זה סימן לא טוב. כולם תחת הגג של 19, לא? - המוזיקה שהוא יצר באופן עצמאי לפני איידול, ממה ששמעתי ממנה, היתה ברובה פופית, למרות שהיה גם קצת רוק (אמנם רוק טוב לדעתי, שוב מהמעט מאוד ששמעתי). חלקה טובה ואפילו טובה מאוד, אבל חלקה גם אלקטרונית וסתמית יותר. - וזה הסימן הכי רע: האנשים שהוא עובד איתם על האלבום הם יצרני להיטים ללא ספק, אבל לא יצרני מוזיקה טובה באמת (כזאת שמשאירה חותם). - יש לי גם חשד כבד שהם דוחים את הוצאת הסינגל כי הם יודעים שהוא לא יעמוד בציפיות וזה יפגע במכירות, והמכירות עכשיו כל כך חזקות שחבל להם לנפץ את הבועה. הלוואי שאתבדה!!!

mayarel

New member
תגידי...

הורידים שלי עשו לך משהו שאת רוצה אותם חתוכים??????!!!!!!

mayarel

New member
כי ההודעה שלך היתה צריכה לבוא עם אזהרה

אין כניסה לבעלי מחשבות אובדניות.. או מחשבות בכלל...

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך פספסתי את

זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
למרות שההודעות של למה קטלניות ביותר, אני עדיין במצב רוח טוב אז ככה שהכל ורוד הדיסק יהיה מעולה!!!!!!!!!!

lama ken

New member
די, אני אנסה לא לבאס אתכן יותר ../images/Emo24.gif

זה הכל רק בגלל שאני מפחדת מהעתיד לבוא
אבל אני אנסה לפחד יותר בשקט...
שלא יתאבדו לי פה אנשים פתאום.

t r e c o o l

New member
ראיתם את הציוץ האחרון של צ'יקס

GoCheeksGo Omg! Surprise birthday cake & champagne! :D Celebrating all over again! אני בטוחה ב100אחוז שזה אדם! זה אפילו לא שאלה.. מי יכול לשלוח לו את זה..מאהב מסתורי?..ברור שזה אדם.

nini18

New member
הלוואי אבל למה זה חייב להיות אדם???

אין רמז אפילו בחצי מילה שזה אדם.

mayarel

New member
יש דברים שלא שואלים.

אצלי זה ככה עם קראדם. מציאות היא דבר מאוד סובייקטיבי.

t r e c o o l

New member
חחחח נו זה ברור!

ואני לא אוהבת את ציקס בכלל, וזה נראה כמו משו שאדם יעשה..

nini18

New member
צודקת!!!! אז יאייייייייי ../images/Emo47.gif אושר ../images/Emo99.gif

למעלה