טוב אז ככה-

nini18

New member
כן אבל משום מה כשהוא ענה, יצא לי ישר לחשוב

על הפופ העכשוי ולא על אלו שנתתי דוגמא.

mokasosex

New member
אוקיי ,

טרקול פחות או יותר סכמה שאת מה שאני מצפה ממנו. אני מקווה גם שהשיר לא יהיה מאותם שירים שניטחנים ברדיו ואחרי זה אי אפשר לשמוע אותם ולא יהיו לנחלת הדורות הבאים, אלא שיר שכיף לשמוע היום וגם בעוד 20 שנה. בלי יותר מדי שטויות עריכה והפקה מפוצצת. הקול של אדם נטו, כשהכלים מלווים את המנגינה ולא הקול את הכלים. אמן.

magenta73

New member
כן, הטחינה זה בעיה,

מצד אחד - טחינה זה טוב, כי ככה יכירו אותו, מצד שני - טחינה זה רע. זה כמו שאני לא מסוגלת לשמוע ג'רמי של פרל-ג'ם יותר. למרות שזה שיר מעלף.

InbarKiii

New member
אמן../images/Emo57.gif

ממששששששששש מקווה שישמעו אותו כמו שהוא ולא המון עריכה בקול :(

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo192.gif

טוב,ברור שאני רוצה שהסינגל יהיה רוק. הייתי רוצה שהוא יהיה סטייל קווין-בואי. שיר שיגרום לנו להרגיש משהו ,שנוכל גם להתחבר אליו. אני רוצה שיהיה ניתן להקשיב לשיר הזה בעוד 60 שנה והרבה יותר. שיר שבזכותו כולם יידעו מי זה אדם למברט. שיר שיטביע חותם.

lama ken

New member
בשלב זה אני אסתפק בזה שיהיה שיר טוב

לא "מדהים", לא "הדבר הכי טוב שנשמע אי פעם", לא קווין ולא בואי. פשוט שיהיה שיר טוב. לא מטופש מידי, לא בריטני ספירס, ושישמעו את הקול היפה שלו. אני ממש נגד כל הציפיות המופרזות האלו. אי אפשר לעמוד בכאלו ציפיות. לפני האלבום הראשון של דיוויד בואי אף אחד לא ציפה ממנו להיות דיוויד בואי. דברים גדולים קורים כשהם מחליטים לקרות, ולא כשכולם מצפים שהם יקרו (בד"כ להיפך - הם קורים כשלא מצפים להם). כמובן שאני אשמח אם זה באמת יהיה כזה אדיר ומופלא, אבל אני מעדיפה לא לצפות לזה כי אז אפשר רק להתאכזב.

nini18

New member
האמת שאת ממש צודקת ../images/Emo45.gif

כבר אמרתי פעם הפחד שלי זה שהציפיות כל כך גבוהות שאם הוא לא יעמוד בהם כל המבקרים והתקשורת פשוט יקרעו אותו. ברור שהמעריצים יהיו איתו, אבל אני עדיין מפחדת שזה יבאס אותו.

t r e c o o l

New member
אמרנו שזה טוב..

וככה הוא לא ירצה "לפשל" שוב ויצטרף ישר לקווין/סלאש..

t r e c o o l

New member
זה לטובתו בלבד..

אני מקווה שדריק יהיה שם לתוך בו..
ושהפאפרצי יהיו שם לתמוך בנו.. אוי אני נוראית.

nini18

New member
אני לא בטוחה. בכל מקרה אני לא רוצה

שיקרעו אותו.. לא מגיע לו

t r e c o o l

New member
גם אני לא רוצה שיקרעו אותו..

הכי הייתי רוצה שיצליח ושאדם יהיה HAPPYברור, אבל אמרתי שגם אם לא, זה לא הכי נורא, כי יותר מתאים לו להיות במקומות אחרים.. ואנחנו יודעים שסלש רוצה אותו וקווין רוצים אותו..

nini18

New member
אבל טרקול הוא לא רוצה.

הוא רוצה להיות זמר בפני עצמו. אני לא רוצה שיעשה משהו שהוא לא רוצה. אם הוא היה רוצה כבר ממזמן היו עושים משהו עם זה. למרות שהכי הייתי רוצה שיצטרף לקווין או לסלש. הייתי רוצה שיצליח בזכות עצמו ושיעריכו את המוסיקה שלו ואז שיצטרף אליהם, אני בטוחה שאז הוא גם ירצה כי הוא עשה לעצמו שם בזכות עצמו.

t r e c o o l

New member
אבל איזה בדיוק שם?

הרי הוא לא כותב את השירים (לבד הכוונה..) הוא לא מלחין, הוא לא מפיק.. ברור שיש לא אמירה ואני בטוחה שהוא עושה להפקה חיים קשים, אבל זה לא כ"כ הוא.. מה זה משנה איפה זה יהיה..הוא זמר. אבל את צודקת, הלוואי שיצליח מאוווווד!! ויהיה מאושר..את חושבת שאני לא רוצה שהדיסק יצליח?.. תאמיני לי שהחלומות של כרגע הם על ההצלחה של אדם עם האלבום ושיעריכו אותו ושהמבקרים יואהבו אותו. אבל רק אמרתי, שזה לא נורא גם אם לא..כי אנחנו יודעים שזה ממש ממש ממש ממש ממש לא הסוף שלו כי יש לו לאן ללכת.. וזהו.

nini18

New member
ברור שיש לו לאן ללכת. אבל שוב

לפי איך שזה נראה כרגע הוא לא רוצה ללכת לשם. הוא גם לא רוצה להיות רק זמר, אני מאמינה בהמשך הוא עוד ילמד להיות דברים אחרים. כמו ששחקנים הופכים למפיקים וכו'. כישרון לא חסר לו. ועד משהו ממש מעליב הזהו בסוף של התגובה שלך. אנחנו משוחחות בנחמדות על משהו די מענין וככה את משתיקה, אומנם בחיוך אבל בכל זאת, לא יפה.

למעלה