טוב אז ככה-

t r e c o o l

New member
אוי לא התכונתי להשתיק!

התכוונתי לחזק את הדברים, שבטוח לאדם יהיה לאיפה ללכת.. וזהו, אין מצב שלא.. וגם, בזמן האחרון אני תמיד כותבת "וזהו" בסוף הודעה..חח.. סליחה ניני, לא התכוונתי
וכן, אני יודעת שהוא רוצה לעשות הרבה דברים, אבל כמו שמירב אמרה, שיפסיק להגיד מה הוא רוצה עשות עוד 20 שנה, שיגיד מה יקרה מחר, ואני גם לא רוצה שיהיה "סלבס", אני רוצה שיעשה מוזיקה אכותית, אבל אני כן סומכת עליו, אני פשוט מתה כבר ממתח ולחץ לאחרונה דיכאון לא מוסבר וכאבים ביד שמאל..

nini18

New member
חחחח מה כאבים ביד שמאל את צעירה

מידי בשביל זה ... לכי ליוגה חחח בנות הפורום הזה לאחרונה נהיו מכורות ליוגה חחח
לא שזה עוזר יותר מידי. ושטויות זה בסדר לא הבנתי אותך נכון

mayarel

New member
אומן יכול להיות מאוד בפני עצמו

גם אם הוא כותב "רק" את המילים.. או "רק" את הלחן.. ואפילו אם הוא לא כותר לא את ולא את זה אבל עובד בצמוד עם הכותבים והמלחינים שלו. אריק איינשטיין לא כותב ולא מלחין. אז מה. יש לו חותם מוסיקלי מאוד ברור. אבל לדעתי אדם כן יכתוב בסופו של דבר כי הוא תמיד כתב לעצמו וכי הוא רוצה את זה. כל מה שהוא רוצה הוא מצליח. ויש הרבה שלא מלחינים. אותי האמת הכי מלחיצים סוללת המפיקים שלו. הפקה היא בעיני כמו תבלין. בלי זה יוצא תפל אם המרכיבים הראשונים לא טובים.. אבל יותר מידי ואי אפשר לאכול..

t r e c o o l

New member
כמו כריסטינה, ברטני, מדונה..

אני לא קוראת להם אמנים.. אני מאוד רוצה שהוא יכתוב לעצמו, מאוד אהבתי מה שהוא עשה לפני! באמת.. יש לו כלים לכתוב לבד.

mayarel

New member
החתך הוא לא לפי מי שכותב לעצמו או לא.

יש כאלה שכותבים לעצמם והם זוועה. יש כאלה שלא כתבו לעצמם שיר אחד והם מדהימים. זו לא אבן הבוחן.

t r e c o o l

New member
ואני בכל זאת יעריך יותר את

מי שכתב לעצמו.. כי מי שלא כתב לעצמו, זה לא הוא בכלל, איך את יכולה להגיד עליו שהוא מדהים..

mayarel

New member
מה אדם לא היה מדהים כשהוא שר את MW?

אז מה אם לא הוא כתב את זה. הוא התחבר אל זה והפך את זה לשלו. מה אריק אינשטיין לא מדהים? ומה זה שסינרגיה או איך שלכל הרוחות קוראים להם כותבים לעצמם את השירים.. מה זה אומר שהם טובים? ואדם כן כותב מילים. אז אני לא מבינה מה בכלל הבעיה פה..

t r e c o o l

New member
ברור שהוא היה מדהים

אבל אני פחות יואהב שיר והתרגש ממנו, כשאני יודעת שמי ששר אותו, בכלל לא כתב אותו.. אגב כששמעתי שאריק איינשטין לא כתב את השירים שלו, הערכתי אותו הרבה הרבה הרבה פחות.. סינרגיה זה קקה, אז מה, אני גם לא מתייחסת אליהם.. הדיון התחיל בזה שאמרתי שהוא צריךלהצטרף לקווין כי הוא לא יהיה כ"כ אומן (לדעתי) עכשיו..כמו שהוא רוצה.. אדם זמר, מה זה משנה איפה, עדיף לו אצל קווין, ואני מאוד מקווה שהשירים שהוא כתב(יחד עם כותבי שירים אחרים) יכנסו לאלבום ויצאו כסינגלים ואגב אחרון,אני חושבת שהוא היה הרבה יותר מדהים בפילינגוד

mayarel

New member
כן גם אני ממש אהבתי את הביצוע

ושוב ממש לא הפריע לי שזה היה של מישהו במקור, ושאחר כך גם מיוז עשו לזה את הביצוע שאדם לקח. הוא התחבר לזה והיה מדהים. אני חושבת שעדיף לאדם לנסות להיות אומן בפני עצמו כי זה אחרת לבוא למשהו מוכן. אין את היצירתיות וזה חלק שלדעתי אדם מאוד אוהב, גם אם רק להיות חלק בתהליך היצירתי. לבוא ללהקה כמו קווין לדעתי זה יהיה מדהים כהופעה חד פעמים למען האגודה למלחמה באיידס או משהו כזה...
אחרת מה הוא יקליט מחדש את כל השירים שלהם? יכתוב איתם שירי קווין חדשים?? לא נראה לי מתאים. קווין היו בעיקר פרדי מרקורי. הם כולם שם כישרוניים בטירוף אבל הוא היה ראש החץ.

t r e c o o l

New member
את לא רוצה שהוא יצטרף אליהם בכלל?../images/Emo2.gif

אני רוצה מאוד שהוא יצטרף עכשיו אליהם, גם אם הם לא יעשו דברים חדשים.. ואם הם יעשו, לא נראה לי שהם יביאו לאדם לכתוב, אבל מה זה שונה ממה שיש עכשיו?. אדם ירוויח הערכה עצווווווווווווווווווווווווווווומהההה ובין לבין הוא יוכל לעבוד על אלבומי סולו, ולקחת את הזמן ולכתוב ולעבוד על האלבום..

mayarel

New member
לא אני לא רוצה שהוא יהיה חלק מקווין.

אני מאווודדדדדד אשמח שהוא יהיה הסולן באיזו הופעת מחווה או צדקה כי לשמוע אותו שר את השירים שלהם זו בטח חוויה מדהימה.

../images/Emo45.gifבדיוק מה שאני חושבת!

אני רוצה לשמוע את אדם! אני רוצה משהו חדש לא שהוא יעשה כבר מה שאחרים עשו..זה יהיה משעמם..

t r e c o o l

New member
האלבום יותא ב24 לנובמבר

אאל"ט הוא מקום 4 באמאזון עכשיו.. והסינגל היה אמור לצאת ב12/10 אבל הם דחו אותו

האלבום יוצא ב24 לנובמבר

הסינגל מהאלבום החודש..אין תאריך מדויק..|: וגם הסינגל מהסרט 2012 אמור לצאת בסוף החודש.

mayarel

New member
את יודעת מה הבעיה..חח

שיר של אדם יהיה בהכרח OVER THE TOP כי זה הדבר היחידי שברור שאדם הוא כן. עכשיו... לעשות את זה סתם נחמד זה לדעתי קשה. אז זה יהיה או ממש טוב או ממש גרוע. לא רואה אפשרות לאמצע.

למעלה