הגעתי למסקנה דרמטית
שאני פשוט לא טיפוס של קציצות/לביבות
גם אלו שיוצאות לי טעימות מבלות במקרר את שארית חייהן.. אני מנסה ומנסה ולפעמים באמת יש הברקות שאני גם חולקת בבלוג אבל איכשהו אף פעם לא בא לי עליהן שוב, אז אולי הגיע הזמן להשלים עם העובדה שאני לא טיפוס של קציצות וגם לא של פשטידות, וזהו זה.
אז אחרי שהורדתי את הוידוי הזה מהלב, מתפנה למחשבות על אוכל לסופ"ש:
נשאר לי עדיין התרד והברוקליני הזה, מחר אתמודד איתם, וגם עם כמה תפוחי אדמה שנשארו. הבנזוג הכין פסטה ברוטב עגבניות טעים. פולי אזוקי יכנסו להשריה והפעם לא נתחכם עם קציצות אלא נלך על בישול בסיסי ואז או שזה יוכנס לרוטב כתבשיל או שיהפוך לסלט בפני עצמו. מודה שכבד לי הקטניות והתבשילים כרגע אבל אני מנסה בכל זאת לשלב יותר קטניות אז ננסה ונראה.
גם עדשים יכנסו להנבטה כדי להתווסף לסלטים וכריכים.
אולי אורז עם עדשים כתומות, שתמיד עובד.
וכדורי האנרגיה שהכנתי השבוע התחסלו וכנראה אכין עוד נגלה כי זה ממש מוצלח, הפעם אולי יותר אגוזים ופחות תמרים כדי שיהיה יותר בריא.
ויש טופו שגורלו עדיין בסימן שאלה. אולי אכין ממנו "סלט ביצים" עם מיונז ביתי וקאלה נמק. אולי אכניס למי מלח ולימון בקוביות כדי להוסיף לסלטים וכריכים.
ואולי בסוף אתעצל לעשות את כל זה ואוכל סתם מנגו וחצי פיתה לארוחת צהריים, כמו שקרה היום..