שתי שאלות ברשותכם:
א. צירופים של קטניות באורז? הכוונה למתכון "יבש" יחסית ולא לשעועית ברוטב ,למשל.
מיצינו את מתכוני האורז הפרסי ומג'דרה. מכירים משהו מעניין בכיוון שונה לגמרי?
ב. שוב בכיוון ה"יבש" יחסית: סלט פסטה. אני לא אוהבת שהמיצים נספגים בפסטה והיא נהיית רכה מדי. הסלט אמור "לשבת" במקרר במשך כמה שעות ומכיוון שמדובר באנשים שאוכלים מעט מאד ,ייתכן שגם יותר.
ה"לקוחות" הם אנשים פתוחים מבחינת מגוון הטעמים וירקות-פירות אהובים.
רעיונות?
הבנתי שאם משתמשים בקטניות מושרות ולא מבושלות הן עלולות להחמיץ?
א. צירופים של קטניות באורז? הכוונה למתכון "יבש" יחסית ולא לשעועית ברוטב ,למשל.
מיצינו את מתכוני האורז הפרסי ומג'דרה. מכירים משהו מעניין בכיוון שונה לגמרי?
ב. שוב בכיוון ה"יבש" יחסית: סלט פסטה. אני לא אוהבת שהמיצים נספגים בפסטה והיא נהיית רכה מדי. הסלט אמור "לשבת" במקרר במשך כמה שעות ומכיוון שמדובר באנשים שאוכלים מעט מאד ,ייתכן שגם יותר.
ה"לקוחות" הם אנשים פתוחים מבחינת מגוון הטעמים וירקות-פירות אהובים.
רעיונות?
הבנתי שאם משתמשים בקטניות מושרות ולא מבושלות הן עלולות להחמיץ?