היה שבוע מתיש, אבל לאכול צריך
לא בטוחה עד כמה הכול מתחבר, אבל זה מה שיש!
גספצ׳ו כמדי שבת בקיץ
לחמניות מבצק חלות
פסטה ברוטב תחתיות ארטישוק, שום, לימון זיתים וכוסברה - מתכון מהרשת של ליה שמרון בהזמנת אחותי
תבשיל עדשים אתיופי
סלט סלק
לקינוח קראמבל פירות קיץ שנראה לי יצא מהמם, מחכה כבר לטעום. יש בו נקטרינות, תפ״ע, משמש, שזיף, רובארב וחופן פטל מהפריזר - בישלתי הכול בעדינות עם מעט סוכר, וניל וכפית חומץ בלזמי.
הפריזר מלא כל טוב לקראת הבן שלי וחברתו שמגיעים מחר לשבועיים