טוב אז מה לשבת?

בשבילך

הקינוח
המרציפן הוא מעשה בית- שקדים טחונים עם אבקת סוכר חום וכן הוסף קינמון וזסט לימון
 
מקרוב יותר

מה שמפתיע שהמתנגדת הראשית לכל ה"אוכל הטבעוני הזה שלכם" אוכלת מזה מלוא חופניים ומשבחת...טפיייייייייייייייי
 

Ofericko

New member


 

Gidi Shemer

New member
מדהים

לרגע חשבתי שסלט הענבים המהמם מורכב מענבים חתוכים לקוביות וחשבתי שאיבדת את זה לגמרי, אבל אז מצאתי את המנגו באמצע המשפט ונרגעתי.
 

Gidi Shemer

New member
כן, אבל זה לא חוכמה

פה הם גדלים (
) מרובעים כבר על השיח. זה לא אותו דבר כמו לחתוך לקוביות. זה דורש גם ידע נרחב בטריגונומטריה וגם מוטוריקה עדינה משובחת.
 

Ofericko

New member
מה אתה מדבר!

פה הם גדלים מרובעים על השיח כי מישהו בעל "ידע נרחב בטריגונומטריה וגם מוטוריקה עדינה משובחת" ישב זרע זרע וחתך אותם לקוביות לפני השתילה!!

גם כן פרופסור....

 
אני יכולה להשתדל

אם כי כבר מכיר אותי די כדי לדעת שקשה לי...


בכל מקרה מי האדיוט שמבזבז זמן וכסף על ייצור/ פיתוח ענבים רבועים? מזמין מחלות/ עובש/ פטריות ....וגם כעור בהשוואה לאשכול מקסים של הסגלגלים הללו
 

יוספה 51

New member
להיום (כי מחר אוכלים בחוץ, )

אורז פלוס עדשים שחורות פלוס בטטה, תבשיל הפריקי של ליידיבאג אבל כל המרכיבים ביחד.., סלט חסה עם ענבים ובצל ירוק, סלט עגבניות צבעוניות עם בצל ובזיליקום, ובורקס חומוס ומנגולד מהעיתון של שבוע שעבר. טעים טעים (ובטח גם משמין משמין). אם ממש תרצו אשקיע בלהעתיק.
 
היה שבוע מתיש, אבל לאכול צריך


לא בטוחה עד כמה הכול מתחבר, אבל זה מה שיש!
גספצ׳ו כמדי שבת בקיץ
לחמניות מבצק חלות
פסטה ברוטב תחתיות ארטישוק, שום, לימון זיתים וכוסברה - מתכון מהרשת של ליה שמרון בהזמנת אחותי
תבשיל עדשים אתיופי
סלט סלק
לקינוח קראמבל פירות קיץ שנראה לי יצא מהמם, מחכה כבר לטעום. יש בו נקטרינות, תפ״ע, משמש, שזיף, רובארב וחופן פטל מהפריזר - בישלתי הכול בעדינות עם מעט סוכר, וניל וכפית חומץ בלזמי.

הפריזר מלא כל טוב לקראת הבן שלי וחברתו שמגיעים מחר לשבועיים
 

nowonder

New member
סלט "יפני"

אני מה זה מרוצה.

גידי - הכרובית יצאה להיט. תודה על הרעיון.
 
למעלה