טוב, אממ, שרשור היכרות?

Britush

New member
טוב, אממ, שרשור היכרות? ../images/Emo13.gif

אני מניחה שכבר היה כאן אחד כזה, אבל אין לי כוח להסתכל בנבכי הארכיון (נכתבים כאן המון עמודים ביום! לא ידעתי שיש כל-כך הרבה חנונים). אז, כל אחד מוזמן לכתוב כמה פרטים על עצמו, וכמובן, למה הוא מתאים להגדרת החנון.

school stil sux

New member
הנה

סשה גר בערד אמממ אין פה ממש מה לעשות אז אני מנגן והולך למכון . אני לא ממש לומד טוב אבל אני מנסה בזמן האחרון.אני בן 16 ולומד בכיתה יא.

olly v

New member
הנני..

אולגה , בית שמש , חנונית למה? כיתת מופת , זה למה..

היי עוד מישהו מערד

הם מתרבים
אגב, גם אני. ואני חייבת לציין שהפורום הזה רץ הרבה יטותר מדי מהר. אני שוקלת להתייאש

noosh

New member
דווקא לא נראה לי שהיה אחד

אניוואי. אני נועה, אני בת 19 וחצי (איכ, לא כיף להגיד 19 וחצי), מאיזור השרון בזמני הפנוי אני חיילת, או בעצם - בזמני הלא-פנוי אני חיילת. ואוהבת את זה, כן כן. מנצלת את חנוניותי הרבה בתפקיד. בזמני הכן-פנוי (ואין הרבה ממנו, אבל דוחסים גם בזמן השירות) אני אוהבת אמנות ומוזיקה, שזה אומר גם בפן המעשי - לצייר ולנגן. ובכלל ליצור, כל דבר שהוא - החל מקולנוע וכלה בבישול ואפיה. ואני מתעניינת בכל דבר בעולם, אז קל להלהיב אותי. בכלל קל להלהיב אותי, אינ די זולה בקטע הזה (זה לא נשמע טוב, נכון? לא נורא.)

../images/Emo140.gif אני לא חושבת שאני חנונית...

שמי ז'אנה, אני בת 16 מרחובות אני בכיתה י' ויש לי ממוצע 96 בתעודה, רוב הציונים שלי הם 100, אבל זה לא אומר שאני חכמה..

Red Sun

New member
וול.../images/Emo103.gif

אני ניבי, העונה גם לשמות ניבע (אבל לא ניבה
), ניב, ניבס, שילגי, חפיצרת, ציטופלזמה, כרוכית ואיגור. אני הרצליאנית.
בזמני הפנוי אני משתמשת במחשב, ספרים, מצלמה, דיסקמן, פאזלים ועטים. בזמני הפחות פנוי אני נמצאת באמצע השדה(=הביצפר שלי).

Red Sun

New member
אני אכן ניבי.../images/Emo103.gif

אבל לא עם הצמות הורודות. אני הייתי עם צעיף וואנאבי גאווה, בועות סבון ומשקפיים.

למעלה