טוב, אממ, שרשור היכרות?

MajorWinters

New member
דין

חתול ים במקצועי, אויבו הגדול של צור. לרב עונה לכינוי "הבוכנה", "הבוכנהההההההההה" או "הבוכנה!!!!!!!!!!!!!!" אבל אתם יכולים לקרוא לי "היי, אתה, כן אתה, לא אל תסתכל אחורה, אתה! בוא רגע" (לכל מי שמכיר את המשחק הגאוני דג מלוח - "אחת שתיים שלוש דג מלוח)

../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif

שמי בישראל הוא: בועז אני כבן 20 שנה על הפלנטה. ומה עושה אותי "חנון"?
אני באתי מבית פמיניסטי
אני ילד אשכנזי טוב
אני חובב אומנות-מתאמן בקונג פו, מצייר. עורך ציורים באינרנט.
אני לא נוהג לצאת למקומות רועשים
בצבא אני מתפקד כפקיד תשלומים בפועל.
למדתי בתיכון עיצוב פנים וגרפיקה ממוחשבת וידנית
אני לא יודע איך לבדוק שמן מים
אני לא מבין גרוש בכדורגל
לא יודע לשחק שש בש
אבל יודע שחמט
אני וסקס זה שני עולמות נפרדים.
אני חולם על להשלים לימודים בתיכנות אחרי צבא יותר מאשר על לטוס לחול (ו13 למזל נאחס)
שהייתי ילד קטן חלמתי על להיות שף. מספיק?
(כי אין לי גם הרבה חברים
) בידידות וחיבה אנוכי

EdisonGirl

New member
אני וסקס זה שני עולמות נפרדים ../images/Emo12.gif

גם אצלי!
ואתה במקרה, ממש במקרה, פריק של פילוסופיה?

EdisonGirl

New member
ידעתי!

זהו, שב בשקט. מי בכלל פנה אליך?
לנתח ציורים
וגם לנתח מבנים זה לא רע.. וגם מוחות

מה את לא אוהבת כליות?! ../images/Emo6.gif

סתם לא היה לי מה לכתוב ..אבל זה כיף סתם ככה.. כמו "אנחנו עושים גיבורים או הם אותנו?" בלי לשם לב זה ניהיה לילה

תמותו.

אמ. אני תומר, בת 12. [הפורום הזה גורם לי להרגיש כל כך קטנה]. אוהבת לשמוע מוסיקה, בעיקר רוק ישראלי.. וגולשת המון באינטרנט, יותר מידי=\ תתעלמו מהכותרת, היה לי חרא יום.

אני תומך במה שלזרוס לונג אמר

"כשהשטן יבוא לקחת אותי אני לא הולך להיכנע.אני אחבוט, אבעט ואוציא את עיניו כל צעד ושעל מהדרך"

?!?!?!

הקבוצה שלך? חנונים בכלליות? או בני אדם? כי אם זה ג' אפשר לארגן כבר משהו בנושא אם בא לך? אז מה זה יהיה חנק מאמוניה או חנק מגופרית?

טוב

קוראים לי עופר, אני בן 25 ולומד בבר-אילן מדעי המוח.אני חנון כי איך היית מגדירה מישהו שקורא להנאתו הפרטית ספר על נוירופיזיולוגיה?

yuval k

New member
אני

אני יובל, בן 16 וחצי (לא כיף להיות צעיר מנושי ב-3 שנים
), מאיזור בוסטון. אני תלמיד ב-Newton South High School, שהוא אחד מהתיכונים היותר טובים בארה"ב (ולמעשה בגללו אנחנו גרים איפה שאנחנו גרים), ובימי ד' בערב ב-Harvard Extension School (מתמטיקה: כרגע חדו"א מרובת משתנים, ובסמסטר ב' אלגברה לינארית). אני אוהב די הרבה דברים, למען האמת. למשל, מתמטיקה (כמו שניתן היה להסיק), שפות (במיוחד עתיקות ולא-שימושיות
), מדע (כרגע ה-favourite הוא כימיה, אבל ביולוגיה מאוד מעניין גם כן ואני משער שגם פיזיקה בשנה הבאה יהיה כיף). אני גם מנגן בפסנתר, על אף שכמעט אין לי זמן להתאמן. חיי ניתנים לסיכום ע"י שם-הפעולה "קריאה": באנגלית (שני ספרים במקביל - החטא ועונשו של דוסטייבסקי ואנטוניה שלי של קאת'ר), בהיסטוריה (American History: a Survey של ברינקלי), בלטינית (Metamorphoses של אובידיוס, אבל גם קצת שירים של קאטולוס בזמני החופשי
), בביולוגיה (Biology של ריס וקאמפבל), ומדי פעם במתמטיקה ובמוזיקה גם כן. אני מתגעגע לזמן לקריאת דברים שאני רוצה לקרוא (מלבד לטינית
אני ממש אוהב את השפה הזאת). (בכלל מעניין מישהו?
) בזמני החופשי אני מתעסק בלדאוג לגבי אוניברסיטה, לרוב בצורה אובססיבית.

למעלה